Şimdi Ara

Polo 1.6 TDI 'yı 300 Beygir Gücüne çıkardık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
7.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkür ederiz, araba dahil 75 bin-80 bine çok iyi bir sonuç gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abicim eline sağlık da ben burdaki üyelere sinir olmaya başladım,yok bununla uğraşılır mı yok tenekeymiş yok bu paraya şunlar var..
    lan sanane ? adam bununla uğraşmak istemiş mis gibi de yapmış,300 beygir ve 100 km'de 3 litre mazot yakıyor hem de deli gibi gidiyor daha ne olsun söyler misiniz? biri de demiş ki rx7 varken bununla uğraşılır mı hhuauhaho zaman hiç uğraşmayalım herkes lamborghini ve ya ferrari alsın olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesertEagle67

Japonic i izliyorum sonra birde trafikde önümde kara duman atan 1.7 dti a bakıyorum.Hayaller hayatlar bu olsa gerek.Ülkemizde Oem parçalarda yüksek meblağ da olduğu için 300 beygir yapana kadar ,150 160 verip 335 i falan daha mantıklı geliyor hocam ama tabi hiçbir emeğin para karşılığı yoktur renkler zevkler asla tartışılmaz
    Komple proje şu ana kadar 25 milyar masraf çıkarmış araç hariç öyle 150-60 değil dediniz gibi benzinli proje daha çok zevk verir ama onlara da daha büyük bütçeler ayırmak lazım

• Ben olsam, buna bu kadar emek ve para harcamak yerine benzinli bir arabaya yönelirdim. Standart bir GTI bundan daha fazla zevk verir bence. Ancak video güzel olmuş. % 300 güçlendirilmiş dizel bir motor var sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: SayınOzi

Ben olsam, buna bu kadar emek ve para harcamak yerine benzinli bir arabaya yönelirdim. Standart bir GTI bundan daha fazla zevk verir bence. Ancak video güzel olmuş. % 300 güçlendirilmiş dizel bir motor var sonuçta.
    Eski bir polo gti sahibi olarak diyebilirim ki iki araç arasında güç olarak çok fark var , bu proje daha eğlenceli bence hem az yakıyor

• quote:

Japonic i izliyorum sonra birde trafikde önümde kara duman atan 1.7 dti a bakıyorum.Hayaller hayatlar bu olsa gerek.Ülkemizde Oem parçalarda yüksek meblağ da olduğu için 300 beygir yapana kadar ,150 160 verip 335 i falan daha mantıklı geliyor hocam ama tabi hiçbir emeğin para karşılığı yoktur renkler zevkler asla tartışılmaz
    Şu Fetöcü çocuk mu izlediğin?
  • 300bg dizel makine koltuga iyi yabisdiriyordur demi cevat baba

• Yılın işsizliği

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Yılın işsizliği
    Niye işsizlik olsun ? Hazır 2.0 tdi polo var mı üretimde

• Bu araçların trafikten derhal men edilmesi ve hurdalığa atılması lazım. Sen beygiri artırıp daha çabuk 0-100 kasacaksın diye kimseyi zift gibi siyah dumanla zehirleme hakkına sahip değilsin .Bu motoruyla oynanmış bütün filtreleri sökülmüş araçlar Euro 1 standartını bile karşılayamıyorlar.

Çok matah gibiymiş gibi youtubede video çekip milleti özendirmeye çalışmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 18 Haziran 2019; 9:27:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

300 beygire 3 litre mazot iyimiş
    Tek depo 1500 km 3.7 litre yapıyor 100km de

• quote:

Orijinalden alıntı: talharo123

300bg dizel makine koltuga iyi yabisdiriyordur demi cevat baba
    0-100 ölcülmemiş ama 100-200 tek kişi 10.5 saniye civarı :)

• iquique kullanıcısına yanıt
    Ben adamı izlemiyorum ben arabaları izliyorum

• quote:

Ben adamı izlemiyorum ben arabaları izliyorum
    arabaları izleyebileceğin çok program var. bırakın izlenme sayısı düşsün.
  • Tek kelimeyle saçmalık. Şunu yapanın gece sisi açıp gezenden farkı yok, kimse zevktir şudur budur algı kasmasın boşuna. Trafikten men edilmesi gereken bir teneke daha fazlası değil. Kendi fikrimdir bu arada kimseyi bağlamaz.

• 3 lt yakma olayı imkansız... 2.0 tdi var bende şu an gaza basmadığım halde şu ara 8lt ile geziniyor.

video güzel araç güzel ama yakıt olayı imkansız. fizik kurallarına aykırı bir kere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

3 lt yakma olayı imkansız... 2.0 tdi var bende şu an gaza basmadığım halde şu ara 8lt ile geziniyor.

video güzel araç güzel ama yakıt olayı imkansız. fizik kurallarına aykırı bir kere...
    Tek depo 1500km 40 litre olan depoyu hesaplarsak 3.7 litre yapar 100km de

• eskiden şahin motoruyla oynayıp 200 hp yapanlar vardı

şimdi polo olmuş anlaşılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

3 lt yakma olayı imkansız... 2.0 tdi var bende şu an gaza basmadığım halde şu ara 8lt ile geziniyor.

ssenin 2.0 TDi ile bu arkadaşın aracının ağırlıkları aynı mı? tabi ki değil. arkadaşın araba sökük, baya hafif yani. motoru da güçlü. az yakması normal. aynı MK1 Clio RS'ler gibi.
  • Cevat kardeşim hata sende. Bu forum sol şeritten 70le tın tın gidenlerin, mıy mıy araç kullananların, yetkili serviste kazıklananların bolca olduğu bir forum. ne anlarlar bu acemiler modifiyeden? olumsuz yorumları hiç kaale bile alma, görmezlikten gel.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.