Şimdi Ara

Polo 1.6 TDI 'yı 300 Beygir Gücüne çıkardık (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
7.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • açıkçası ben de karşıyım dizellerde bu tarz oynamalara, doğaya verdiği zarar bir yana o aşırı duman görsel olarak da hiç yakışmıyor, yakıt fiyatlarının saçmalık seviyesinde olması etkiliyor tabi ama en azından performans amaçlı araçlarda benzinli tercih etmek ve onlar üzerinde oynamak daha makul bence
  • ExtremeZer0 E kullanıcısına yanıt
    kesin öyledir
    İşsizlik olacağı için üretmediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

İşsizlik olacağı için üretmediler.
    anladım , zevk meslesi sonuçta size hitap etmiyorsa anlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

kesin öyledir
    İzmirdeyseniz Ali ile iletişime geçip az yaktınığı Ali ile beraber test edip görebilirsiniz:) sizde şaşırcaksınız bende şaşırdım çekim günü çünkğ

• quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

açıkçası ben de karşıyım dizellerde bu tarz oynamalara, doğaya verdiği zarar bir yana o aşırı duman görsel olarak da hiç yakışmıyor, yakıt fiyatlarının saçmalık seviyesinde olması etkiliyor tabi ama en azından performans amaçlı araçlarda benzinli tercih etmek ve onlar üzerinde oynamak daha makul bence
    BENZİN IN DİZEL OUT MU YANİ HOCAM. PEKİ DİZEL ARABASI OLAN NAPICAK DOĞRU DİYORSUNUZ DOĞA İÇİN SAKAT AMA ÇÖZÜMÜ İLLAHAKİ VARDIR BU İŞİN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquique

arabaları izleyebileceğin çok program var. bırakın izlenme sayısı düşsün.

Alıntıları Göster
    kanka sen git şey izle enes patur bak çok kaliteli video içerikleri var aşırı eğlenirsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: YikoTR

kanka sen git şey izle enes patur bak çok kaliteli video içerikleri var aşırı eğlenirsin :)

Alıntıları Göster
    onu sen izle. öyle saçma sapan ergenlerle ve japonic gibi fetöcülerle işim olmaz yeğenim. yaşım 46 bu arada. buradakilerin çoğu gibi liseli ergen değilim.
  • 300hp sizce yeterli oluyor mu ?

• Videoyu izlemedim ama 300 hp gerçekçi bir rakam değil uzun sürede o güçleri üretemez dyno makina ları yüksek torku gördüm genelde sapıtır bunu buraya bıraktıktan sonra polo gti falan için konuşmak gerekirse bu araçlardan anca düz yol gazcısı olunur pekte Bi esprisi yok anlıyacağınız o güçle virajda understeer dan zevk alamazsınız araba küçük ama dar ve keskin virajlarda kaymaktan direksiyonla Savaşmaktan başka bir olayı yok polo ların

• Eline sağlık Cevat. Toplam maliyeti ne kadar tuttu acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Polestar191

Videoyu izlemedim ama 300 hp gerçekçi bir rakam değil uzun sürede o güçleri üretemez dyno makina ları yüksek torku gördüm genelde sapıtır bunu buraya bıraktıktan sonra polo gti falan için konuşmak gerekirse bu araçlardan anca düz yol gazcısı olunur pekte Bi esprisi yok anlıyacağınız o güçle virajda understeer dan zevk alamazsınız araba küçük ama dar ve keskin virajlarda kaymaktan direksiyonla Savaşmaktan başka bir olayı yok polo ların
    100-200 süresi 10.5 , 300 PS gayet gerçekci bir rakam bence :) Polo veya GTİ modelını baz alırsak zaten viraj kralıyım diye bir iddası yok , 3 yıl boyunca bindim ve gayet memnun kaldım. Fiyat Performans olarak güzel araç sıfırı 54 milyardı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nimotech

Eline sağlık Cevat. Toplam maliyeti ne kadar tuttu acaba ?
    Motor 17 milyar / Toplam 25 milyar

Teşekkür ederim Cevat.

• 1.6 poloyu 300 hp yapmışlar iyi bk yediniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Proje çok iyi epey emek harcanmış kafama takılan tek bir soru var. Neden polo ile yaptınız ya da yaptı arkadaşınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: kerotobil

Proje çok iyi epey emek harcanmış kafama takılan tek bir soru var. Neden polo ile yaptınız ya da yaptı arkadaşınız?
    Vw markasında türkiye piyasasında en ufak ve hafif aracı polo olduğu icin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.