Şimdi Ara

Polo 1.6 TDI 'yı 300 Beygir Gücüne çıkardık (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
7.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 300 beygiri ne yapacakmış diye soran var çok komik. Bir sürü markanın bir sürü modeli var 300 hp den güçlü olan. Millet onları neden alıyormuş ?

Proje güzel , maliyet ise efsane.

Bugün 50-55 bine alıp 25 bin harcayınca 80-85 bine mal edebilirsin. Şimdi söyleyin bakalım 80 bine alıp 100-200 10,5-11 saniyede koşan, hem de dizel bir araç var mı ? Hatta 80 bine 11 saniye yürüyen benzinli araç var mı ? Ayrıca bahse konu araçta uzun yolda 3,5 -4 litre motorin tüketecek. Tam gaz asılsan 10 litre tüketecek falan.

Bunun bir örneği, hatta yaklaşık benzeri dahi yok. Onun için iyi bir proje bu. 10 saniyenin altına inen bile var. Stage 2 380 hp type r süresi .

Burada eleştirilecek tek nokta egzoz dumanı olur. Mürekkep balığı gibi gezen araba gerçekten çevreye çok zararlı. Onu da videoda bahsetmiş zaten , 240-250 hp güçte dumansız şekilde bırakır kullanırsın. Bilmeyenler için de , Polo 6r on yol tutuşu çok çok iyi . Hatta oem yayı alt takımı, egzozu ile 2,44 yaptım , 2,41 e kadar yolu var iyi bir semi slick lastik ile. Sinan koç 2,20d ile 2,42 yapmıştı , ben 320d 230hp ile daha önce 2,42 yapmıştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

300 beygiri ne yapacakmış diye soran var çok komik. Bir sürü markanın bir sürü modeli var 300 hp den güçlü olan. Millet onları neden alıyormuş ?

Proje güzel , maliyet ise efsane.

Bugün 50-55 bine alıp 25 bin harcayınca 80-85 bine mal edebilirsin. Şimdi söyleyin bakalım 80 bine alıp 100-200 10,5-11 saniyede koşan, hem de dizel bir araç var mı ? Hatta 80 bine 11 saniye yürüyen benzinli araç var mı ? Ayrıca bahse konu araçta uzun yolda 3,5 -4 litre motorin tüketecek. Tam gaz asılsan 10 litre tüketecek falan.

Bunun bir örneği, hatta yaklaşık benzeri dahi yok. Onun için iyi bir proje bu. 10 saniyenin altına inen bile var. Stage 2 380 hp type r süresi .

Burada eleştirilecek tek nokta egzoz dumanı olur. Mürekkep balığı gibi gezen araba gerçekten çevreye çok zararlı. Onu da videoda bahsetmiş zaten , 240-250 hp güçte dumansız şekilde bırakır kullanırsın. Bilmeyenler için de , Polo 6r on yol tutuşu çok çok iyi . Hatta oem yayı alt takımı, egzozu ile 2,44 yaptım , 2,41 e kadar yolu var iyi bir semi slick lastik ile. Sinan koç 2,20d ile 2,42 yapmıştı , ben 320d 230hp ile daha önce 2,42 yapmıştım.
    Çok teşekkür ederim , varmak istediğim nokta tam olarak buydu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iyiymiş o zaman bende 1 bisiklet alıp 1 insan gücü olan ,bu bisiklete 100 insan gücü olan motor takıp kullanayım ,böylece otomobillere bile toz yuttururum

dediğim gibi bu bölüme takılanlar genelde "ovvv amma çok beygiri var ,süper tork , araba 250-300 yapıyor" gibi şeyler söyleyip duruyor

yahu bu ülkede hız limitleri duble yollarda azami 110 km. ,otobanlarda ise azami 120 km. ,siz bu beygirleri bu durumda ne yapacaksınız diye soruyoruz ama ya gerçekten anlamıyorlar yada anlamazdan geliyorlar

dünyadaki mühendisler arabaya daha yüksek beygirli motor kullanmayı düşünememiş ,bizimkiler düşünüyor
    bir araç üretilmeden önce yüzlerce hesap falan boşuna yapılıyor galiba

diğer konu ise beygir deyip duranlar araç ruhsatlarına bir baksınlar ,beygir hanesi nerede ?

1 saniyede 100 km. ye çıksan ne olacak ,arabayı taşıma aracı olarak mı istiyorsunuz ,ralli için mi ?

devletler bir taraftan hız limitlerini sınırlıyor ama araba üreticilerine bir "hoopp" diyemiyor
    bir taraftan insanlar daha yüksek hızda araçlara yönlendiriliyor ,diğer taraftan limitleri geçtin diye ceza yazılıyor
    300 km. hız yapabilen araba sahibi bunu laf olsun diye mi alıyor ? (300 km. denemese bile mutlaka 250 ve üzerini deneyecektir)
    bu hıza ulaşmaya çalışacağı kesin olduğuna göre ,o zaman niye ceza kesiliyor ?

otomobil hız meraklıları için mutlaka her şehirde özel pistler yapılmalı ,diğer türlü bazıları bu araç benimse basarım arkadaş deyip duruyor
    gitsin o pistlerde takla mı atacak ,kafayı gözü mü patlatacak ,sakat mı kalacak ,ölecek mi kendisi karar versin
    umuma açık yollarda kimsenin ,başkasının hayatını riske atma hakkı yoktur ,olamaz

• 25e bittiyse bence gayet iyi,çok hızlıyım diyeni hoplatır bu araba 300hp ve polo ohaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: en1gma

25e bittiyse bence gayet iyi,çok hızlıyım diyeni hoplatır bu araba 300hp ve polo ohaaa
    Araç artı 25 milyar hocam :) teşekkürler

• iquique kullanıcısına yanıt
    dayı fetöcü olduğunu nereden biliyon ? İftira atmak ne kadar kolay

• quote:

Orijinalden alıntı: HümanistAdam

dayı fetöcü olduğunu nereden biliyon ? İftira atmak ne kadar kolay
    Kendisi de inkar etmiyor ki. Tipinden tarzından konuşmasından çok belli.

• Bu foruma cevap yazarak boşuna kendinizi yoruyorsunuz gerçekten Youtube'da belli bir tanınmışlığınız var hiç burayla uğraşmayın zira gördüğünüz gibi "nabacan 300 beygiri tarla mı sürecen" gibi cahilliğin had safhası yorumlar geliyor anca canınızı sıkar burası.
  • Bu otomobil genel o kadar saçma sapan bir hal aldı ki
    birisi yok fetöcü der
    diğeri yok gerek yok bu işlere
    ötekisi aga parası çok olan yapar

Şimdi bu şu yorumlara bakıyorum, genel olarak bizim insanımız da her şeye bir b.k atma hevesi vardır
    Kimse yapılan işe saygı göstermez ama hoşuna gitmese dahi en vurucu noktadan eleştirmeye çalışır
    Zaten ülke olarak yaptığımız tek şey eleştirmek başka bir şey yok
    Çok saçma sapan yorumlar var, yukarıda bir arkadaş demiş
    forumda lip taksan linç yersin diye
    Valla bravo, memur zihniyetli insanların modifikasyon ile işi zaten olmaz
    Modifikasyonu herkesin şahin doğan gibi yapıp, milleti rahatsız etme zannediyor buradakiler
    Modifiye aracın kendine özgü halidir
    Siz standart araçlarınıza binmeye devam edin, gerçek araba tutkunları bu arkadaş gibiler işte

Yok efendim satarken değeri düşer
    aman orjinaline bişey olmasın
    aman motoruna bişey olmasın
    aman apaçi demesinler
    aman şu olmasın aman bu olmasın

Buradaki memur arkadaşlar sözüm, hayata bir kere geliyorsun
    Eğer adam gibi araba tutkun varsa, boş yapıp bu konulara hiç girme
    Varsa eğer, korkma yap arabanı
    Bak sende seveceksin, hatta standart bindigin günlere de acıyacaksın.

Hadi afiyetle

• CarlBenz kullanıcısına yanıt
    Bizim millet böyle. ÇE-KE-Mİ-YOR. Herhangi bir şey başarsan veya azıcık toplumun normlarından sıyrılsan direk çekememezlik başlıyor. Kendilerinin isteyip de "acaba çevremiz ne der" korkusuyla veya parasızlıktan yapamadıgı şeyleri yapan insanlar kıskanılır. Gerçekten milletçe bildigimiz tek şey eleştirmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquique

arabaları izleyebileceğin çok program var. bırakın izlenme sayısı düşsün.

Alıntıları Göster
    Japonic Gayet güzeldir.

Cevatta güzel içerikler var. Gayet keyifle izleniyor. Emeğine sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: birgarip2019

Japonic Gayet güzeldir.

Cevatta güzel içerikler var. Gayet keyifle izleniyor. Emeğine sağlık

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: cmbzethm

Olay nedir hocam bilgilendirir misiniz ben de takip ediyorum o kanalı
    Japonya'daki Fethullah Gülen Cemaatinin Okullarından birinde eşi ve kendisi öğretmendi şuan bildiğiniz üzere uluslararası araç satışı yapıyor. Bütün mesele bu hatta bundan dolayı Türkiye'ye gelemiyor.

• Cevat abi ellerine sağlık video çok güzel illa kulp takanlar çıkacaktır takma bunlar seni daha da güçlendirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank W.

Bu foruma cevap yazarak boşuna kendinizi yoruyorsunuz gerçekten Youtube'da belli bir tanınmışlığınız var hiç burayla uğraşmayın zira gördüğünüz gibi "nabacan 300 beygiri tarla mı sürecen" gibi cahilliğin had safhası yorumlar geliyor anca canınızı sıkar burası.
    laf çaktırmaya çalışacağına alıntı yap bizde cevap verelim

evet ben cahilim şimdi söyle bakalım alim arkadaşım ne yapacaksın 300 beygiri ?
    araç denildiği zaman illa çılgınca şeyler mi paylaşılmalı ,yok mu hiç herkesin işine yarayacak konu

misal trafik kuralları ve uyulmadığında yaşanan kötü tecrübeler ,gibi konuları neden hiç görmüyoruz ?
    neden hep iyiye değil de ,trafikte çılgınca işler yapmaya meraklı bu forum üyeleri ?

ondan sonra bir trafik kazası konusu gördüğünüzde ,ah vah diyerek vicdan rahatlama yapılmasa bari

cahillik dediğimiz kurallara ,yasalara ,araçları trafiğe uygunsuz hale getirenler mi ,yoksa karşı çıkanlar mı oluyor ?
    bir arabanın sadece motoru değişerek 90 beygiri (gerçi niye beygir denilip duruyor onu da anlamak zor) 300 beygire çıkartmak çok doğru bir iş mi yani ?

kendini alim zannedenden geçilmiyor forum ,300 beygirlik araç yok mu deyip ,başkalarını cahillikle suçlamak da ucube ötesi bir durum
    bir defa o arabalar üretim öncesi bir yığın hesaplar yapılarak üretiliyor ,yoksa adamlar bizden daha aptal mı ,herhangi bir araca taksınlar bir tane 300 beygir motor iş tamam ,üstelik normal yollarda bu kadar güç hiçbir şekilde gerekli değildir ,sadece otomobil üreticilerinin kazanç için yaptıkları işlerdir

hele ki modifiye ile ülkenin gelişeceğini zannedenlerden hiç bahsetmeyelim

neyse ben seni görmeyim blok ,sende beni görmemek için bloklarsan memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.CEMİL -- 24 Haziran 2019; 3:15:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ExtremeZer0

Araç artı 25 milyar hocam :) teşekkürler

Alıntıları Göster
    kaçıncı defa soruyorum 25 milyar sözünü bilerek mi kullanıyorsun ,yoksa bin ile milyarı mı karıştırıyorsun ?
    yada ben cahil olduğum için mi anlamıyorum ?

peki araç kaç milyarmış (bu nasıl bir araçsa uzay mekiğinden bile pahalı)
  • Videoyu izlemedim çünkü böyle araçlar ilgimi çekmiyor ama çok eskiden bi forum konusu vardı aracıma başka motor taktırabilir miyim diye orada yasalara aykırı olduğu söylenmişti. Peki bu aracın motoru nasıl 2.0 olmuş? (Videoda açıklanmış olabilir ama dediğim gibi izlemedim)

• quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

kaçıncı defa soruyorum 25 milyar sözünü bilerek mi kullanıyorsun ,yoksa bin ile milyarı mı karıştırıyorsun ?
    yada ben cahil olduğum için mi anlamıyorum ?

peki araç kaç milyarmış (bu nasıl bir araçsa uzay mekiğinden bile pahalı)

Alıntıları Göster
    25.000 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: GünahÇıkartanİmam

Cevat abi ellerine sağlık video çok güzel illa kulp takanlar çıkacaktır takma bunlar seni daha da güçlendirsin.
    Çok teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.