Şimdi Ara

Polo 2024 DSG 1.0 Kendiliğinden gaz kesiyor istop ettirecek gibi hissettiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 9000kmde 8 aylık 1.0 Life paket polo'muz var. Arabayı ikinci el aldık 8000kmde bir buçuk ay önce, arabayı sürerken arada kendiliğinden gaz kesiyor sanki istop edecekmiş gibi hissediyorum. Sebebi ne olabilir?

• Klasik sorun yumağı volkswagen, bu marka kullanıcılarını hep mağdur ediyor, üstelik araç sıfır ya da sıfıra yakınken bile sorunları bitmiyor.

Ben böyle durumları gördükçe bu markayı kimseye önermiyorum, bu volkswagen markasını almayın aldırmayın ki paranıza yazık olmasın.

Geçmiş olsun bu arada, umarım sorununuz en kısa zamanda ve en az maliyetle çözülür.
  • Bahsettiğiniz gaz kesme belirli hızlardayken veya belli vitesteyken mi oluyor yoksa rastgele mi?

• Yeni otomobil olduğu için yetkili servise gösterin.

• Klasik sorun yumağı volkswagen, bu marka kullanıcılarını hep mağdur ediyor, üstelik araç sıfır ya da sıfıra yakınken bile sorunları bitmiyor.

Ben böyle durumları gördükçe bu markayı kimseye önermiyorum, bu volkswagen markasını almayın aldırmayın ki paranıza yazık olmasın.

Geçmiş olsun bu arada, umarım sorununuz en kısa zamanda ve en az maliyetle çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 13 Eylül 2024; 3:8:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu durum kaç km hızlarda oluyor? Bazen tümseklere girerken yavaşlanıldığında start-stop araç durmadan aktif olabiliyor. Bunun da çözümü yok diye biliyorum. Bir de bu araçların bazılarında 130 km/h hızlarda birden gaz kesme oluyormuş ya da vites kararsızlığı. Forumdaki ana konuya bak istersen. Orada bolca kronik sorundan konuşuluyor. Seninki de denk gelir mutlaka.

• Onurchik kullanıcısına yanıt

Allah sahiplerine sabırlar versin ...

• Vosvos’ların Türkiye’ye bir gram faydası yok. Almanların refahını yükseltiyoruz sadece. Türkiye’de fabrikası olan otomobil markalarını tercih etmek en doğrusu. Geçmiş olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onurchik kullanıcısına yanıt

Hocam tam bu sebepten ötürü start stop'u kapalı kullanıyorum ama aynı dediğiniz gibi sanki start stop açıkmış gibi davranabiliyor bazen. Belirli hızlarda olmuyor, mesela dün otoparka girdim otoparkta dümdüz ilerlerken oldu. Ondan önce de ara sokakta dönerken oldu, en fazla 60la gidiyordum.

• GATIRCAN kullanıcısına yanıt

Tamamen rastgele. Start-stop kapalı kullanıyorum. Örnek olarak dün; dönerken oldu en fazla 60la gidiyordum. Sonrasında otoparka girince oldu, 20km/h'den hızlı değildi araç. Start-stop kapalı ama sanki açık gibi birden gaz kesiyor duracakmış gibi.

• omerxyildirim O kullanıcısına yanıt
    Start stopta hiç sorun yaşamadım ben. Garantili araç. Neden direk servise gitmiyorsun?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Basit bir sensör arızası olabilir zaten garanti var yetkili serviste halledilir

• Anlamıyorum ki teşhis konsa ne yapacaksın garajda girişip kendin mi yapacaksan. 0 araba bir zahmet servise bırakıver. Dsg yazılımı olabilir sensör olabilir her şey olabilir. Araç şahin değil ki boğaz kelebeğin tıkanmıştır diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 14 Eylül 2024; 23:34:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.