Şimdi Ara

Polo 9n3 gıcırtı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2006 model polo 9n3 aracım var ,75000 de;

son zamanlarda cukurlardan geçerken, kalkarken vb durumlarda gıcırtılar gelmeye başladı.Bazı forumlarda bunun kışın oluşan kronik sorunlardan birtanesi olduğu söyleniyor.

Sesler sinir bozucu olmaya başladı artık.Konuyla alakalı bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim

• cevaplayan olmadığına göre..ben daha fazla bilgi edindim yukarıdada belirttiğim gibi kronik bir sorun, bildiğim kadarıyla da yapılan müdahaleler geçici olarak işe yarıyor.Zaten artık yaz geldi ve öyle bir sorunum da kalmadı artık birdahaki kışa bakacağız
  • benim aracımda da çukurdan kasisden geçerken ses geliyor ben lastiklerin sertleştiğinden sanıyorum.

kasisten geçerken TISLAMA oluyor o da amortisörün hava sesi
  • aynen... kız arkadaşımın polosunun sağ ön amortisöründen belirttiğiniz ses geliyor.. havalar ısınınca geçti.. kışın yapıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 27 Mart 2012; 3:20:07 >
  • tıslama olabilir, o okadar sorun değilde.hani 2006 arabanın külüstür gibi gıcırdaması rahatsız ediyor :) ama o gıcırdamanın lastiklerden(tekerleği kastediyor olmalısınız) olduğunu sanmıyorum öyle olsa her arabadan gelirdi.amortisör elemanlarında bulunan plastik bir parçadan geliyormuş.yağlayarak geçici çözüm elde edildiği söyleniyor forumlarda.ama volkswagen gibi bir firmada böyle bir kronik arıza şaşırtıyor
  • neyse buna da şükür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2015 VW Polo 1.4tdi hararet
    2 yıl önce açıldı
    Seat ATECA sert süspansiyonlar
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.