Merhaba arkadaşlar, 2012 model Toyota Avensis (T27) aracımda arka stop lambalarımın birinde baya çok olmak üzere diğerinde de yeni başlayan kılcal çatlaklar mevcut. Bunların çözümü için ne gibi yollarımız var. Tamir edilebilir mi? Maliyet ne olur? Bilgisi olan arkadaşlardan yardım talep ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beykana -- 18 Ağustos 2022; 9:32:51 > |
TOYOTA AVENSİS T27 STOP LAMBASI KILCAL ÇATLAKLAR
-
-
durup dururken mı olusuyor çatlaklar yoksa sürtme kaynaklı falan mı ?
cam olsa belki cam tamir reçinesi ile halledilebilir ama stoplardaysa cam reçinesi de kurtarmaz plastiktir çunku.
a101 de geçen pürmüz vardı indirimli. pürmüzle ısıyla düzeltebilirsiniz. çatlak yerler ısınıp bütünleşir.
-
Durup dururken oldu maalesef. Önce 1-2 çatlak vardı şimdi neredeyse haritaya döndü. Diğer lambada da 1-2 tane ile yeni başlıyor o da 2-3 ay içinde harita olacak galiba. Lambanın alt zemin kısmında birşey yok sadece dış plastik aksamı çatlıyor. Güneşten midir yoksa sıcak soğuk dengesizliğinden midir anlamadım.
-
onarım çok sağlıklı olmuyor, hatta oval köşelerde ise hiç girmiyorlar
Avensis sol stop çıkma orjinal otocikma.com da - 1332492
bu linkte 475TL 'ye orjinal çıkma var... bir bakın derim...
-
Evet oval köşelerde daha çok. Teşekkür ederim bakayım
-
-
arka stoplara şeffaf film çeken var mı bilmiyorum ama şeffaf film çekileiblir.
-
Teşekkür ederim. Araştırıyım
-
Ucuz yollu çözüm şeffaf (tabana uygun biçimde üst kırmızı alt gri de olabilir) film, ince film kullanılmamasına dikkat edin. Ben üçüncü stop lambasına çektirdim, ince çekmişler, kırık olan yer açıldı tekrar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X