Şimdi Ara

POLO BAKIMI İÇİN SERVİS Mİ SANAYİ Mİ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2001 Model polo aldım yağ değişimi geldi.nasıl yağ kullanmalıyım ve bunu servistemi sanayidemi yapmalı diğer bakımlar içinde bu geçerli.

• bigilerini bizimle paylaşan arkadaşlar hiç mi kalmadı....Servis asılıyor fiyata çok sağlam bakım yaptıklarındanda endişeliyim.sanayi gitmeyede cesaretim gelmiyor.bunları yaşayan tecrübeli arkadaşlar aranıyor.....
  • Sanayilerde özel vw-audi-seat-skoda servisleri var. Nerede gideceksiniz bilmiyorum ama istanbulda cok iyi özel servisler var.

Sonuçta yağ değişimi, polen, hava filtresi ıvır zıvır bakımları. Özel ve yetkiliden fiyat alıp fark varsa özele yaptırabilirsiniz.
  • ciddi farklar var bence 2001 model polo için servisde para harcamaya değmez sağlam bir tanıdığın filan varsa tanıdığın sanayi daha uygundur ist kadıköy taraflarındaysan önerebilceğim bir yer var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kon-tiki -- 6 Şubat 2010; 0:25:49 >
  • avrupa yakasındaysan cok saglam bı yer vr işini durustce net yaparlar yapılan iş garantılı ve orjınal parca kullnılır sadece gozunun onunde yaparlar işini,ustaları dogus tan ayrılmıştır. pm atarsan ıletebılırım yerı,ben polo 6n ımı yenı cıkarttım bkımdan bıraz tuzluydu ama sımdı mukmml
  • Eğer Özel servisde yaptırıcaksanız kullanılan yağa dikkat edin.Bazen farklı yağda kullanabiliyorlar.
  • yaklaşık 20 senedir vw kullanıcısıyız ve servisimizi hiç değiştirmedik sizlerede tavsiye ederim bostancı sanayi sitesi kumral oto sadece vw grubun araçlarına bakıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEK43

2001 Model polo aldım yağ değişimi geldi.nasıl yağ kullanmalıyım ve bunu servistemi sanayidemi yapmalı diğer bakımlar içinde bu geçerli.

hangi ildesiniz?ona göre yardım edelim.Yetkili servise paranız çok ise gidin ama aynı işlemi daha uygun paraya yaptırmak istiyorsanız özel servise gidin.Alt tarafı yağ yağ filtresi polen filtresi benzin filtresi hava filtresi ve extradan bujileride dğiştirin.buji hariç yukarıdakiler 65+10+10+15+20=120 gibi tutar işçilik hariç.Buji ise markaya göre değişir.Ben orjinal 4 adet ngk bujiye 50 lira verdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.