Şimdi Ara

Polo/Bayon/Corolla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben birşey sormak istiyorum aynı paraya hangisi alırsınız. Yakıt tarafını şimdilik dikkate almamayalim
    Vw polo life 1.0 tsi Dsg
    Hyundai Bayon elit 1.4 A/T ( LPG'li binilir)
    Toyota Corolla visio 1.5 Cvt (LPG'li veya benzinli binilir)

• Corolla yi kapıdan sokmam. 2 corolla eskittim. Corolla için ancak dream paket ve sonrası belki. Vision paket nedir ya. Tarihin çok gerisinde kalmış bir donanımı var. Corolla c segment ama boş. Polo her yönden ondan daha kaliteli. Test sürüşü yapın farkı anlarsiniz. Bayon ise donanım olarak en dolusu. Hacım önemli değil ise 1 polo 2 bayon 3 corolla. Hacim önemli ise mecburen corolla. LPG tajilavaksa tek alternatif bayon. Suv olacaksa yine bayon.
  • Almayın fiyatlar düşüyor diyorlar ama bilmiyorum.
  • Benim sıralamam Corolla- polo - bayon olurdu.
    Corolla C segment ve daha büyük iç hacme sahip oldugu için ilk sıra da . Polo bayondan daha kaliteli olduğu icin 2. sırada yer olur. En son alacağın aracda bayon olurdu .
  • Corolla tercih edilir.
  • Corolla..

Polonun motor şanzıman kombinasyonunu beğenseydim kesinlikle polo derdim yalnız.

• Corolla yi kapıdan sokmam. 2 corolla eskittim. Corolla için ancak dream paket ve sonrası belki. Vision paket nedir ya. Tarihin çok gerisinde kalmış bir donanımı var. Corolla c segment ama boş. Polo her yönden ondan daha kaliteli. Test sürüşü yapın farkı anlarsiniz. Bayon ise donanım olarak en dolusu. Hacım önemli değil ise 1 polo 2 bayon 3 corolla. Hacim önemli ise mecburen corolla. LPG tajilavaksa tek alternatif bayon. Suv olacaksa yine bayon.
  • Bayon veya polo alırdım. Bayon daha donanımlı ve masrafsız olur
  • Corolla ve Polo kullanmış biri olarak eğer geniş araç şart değilse Polo alın geçin
  • Polo kullandım 4 yıl, Toyota hybridle da test sürüşü yaptım.

Eğer rafinelik yol sesi vs istemiyorsanız Polo. Onun haricinde sorunsuzluk, sağlamlık, güvenlik donanımları olarak Toyota alırdım hem C sınıfı hem bütün güvenlik donanımları mevcut.

Polo da 10 bin kmlerde balatalardan düşük km de ses geliyordu, dsg D den R ye gecikmeli geçiyordu. 3. Yıl akü bitti vb küçük sorunlar oldu.

• Polo derim, 1.0 tsi çok güzel bir motor. Bahsettiğiniz paket corolla aşırı boş, dream ve üstü olmadığı sürece tercih etmezdim. Deri direksiyon olmayan arabaya tövbeliyim şahsen.

• Gravaze kullanıcısına yanıt

Pardon paket donanımı kaçırmışım Dream x altı kesinlikle polo öneriyorum. Ya 100 daha ekleyin yada polo alın geçin

• F01-740d F kullanıcısına yanıt
    Polo

Bayon ve corolla motorları ve şanzımanları sebebiyle çöpe.
  • Dream toyota al lpg+yalıtım ile yıllarca sorunsuz kullan...
  • corolloya yalıtım vs yapıp binin demek çok komik yahu, oldu olacak kapımızın önünde yeniden üretelim aracı, project car mı bu ya, üreticisinin koymadığı şeyleri tamamlayalım, böyle bşr şey olabilir mi ?

Onun yerine Tempra alır sıfırdan kendim toplarım daha iyi.

Neyse bazı modeller boyutlarından dolayı C segmentidir, bazılarıda B segmenti, fakat iş kalite işlevsellik konfor ve verimlilik olunca işin rengi değişir, işte Polo-corollo kıyasında da durum tam olarak bu, Polo kalitesel, konforal, verimlilik ve prestij konusunda çok çok daha ötelerde olan bir araç.
  • Corolla > Polo > Bayon
  • Arkadaş ben de Polo'ya bindim. Ama sizin görüp de benim göremediğim ne var hala bulamadım. Yere göğe sığmayan Golf 7.5 vs de öyle. Tamam Corolla düz bir araç ama Polo 'dan kötü değil be arkadaş. Hatta ülkemiz yolları için en iyi tercih yerden az da olsa yüksek olan Bayon olur o üçlemede. Sanayi esnafına öpülmemek için Corolla. Parkı kolay, kıvrak olsun dersen Polo. Başka ne üstünlükleri var gerçekten anlamıyorum. Hatta al o üçlemeye Egea Cross da koy kafalar iyice karışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 22 Ekim 2023; 16:22:54 >
  • Şuan 1.4 Bayon Elite kullanıyorum lpgli aracım 42.000 km de

Bundan önceki aracım 2019 vision manuel 1.6 corolla lpgliydi.

Öncelikle corolla bayona göre tek üstün olduğu nokta konfor diyebilirim özellikle bayon elite pakete göre.

Corolla inanılmaz konforlu bir araç bayona göre bayon tam anlamı ile KÜTÜK sallana sallana gidersiniz bozuk yolda yumuşaklık yoktur.

Ses yalıtımı olsun , malzeme kalitesi olsun bayonun daha iyi olduğu noktalar bile var.

Birde corolla 1.6 motoru bayonun 1.4 motora göre daha iyi corolla 132 BG bayon 100 bg bu farkı özellikle benim gibi uzun yolda kullanıyorsanız fark ediyorsunuz.

Boş vision corolla yerine bayon kesinlikle ilaç gibi geliyor özellikle o anahtarsız giriş , uzun far asistanı , led far gibi donanımlar bayon da çok keyifli

detayları https://forum.donanimhaber.com/yeni-2022-hyundai-bayon-elite-izlenimlerim--152127052 burada paylaşmıştım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.