Şimdi Ara

POLO FULL MU YOKSA GOLF TRENDLINE ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıdaki gibi bir polo yarattım sipariş vermeyi düşünyorum. Hali Hazırda Tiguan kullanıcısıyım. Bu aracı kendime alıcam arkadaşlar . Aracımda sunroof istiyorum o yüzden özel sipariş vermem gerekecek. Ayrıca ESP olmaz sa olmazımdır. Yanlız aynı fiyata golf trendline espsiz ve sunroofsuz olarak geliyor. Polo benim içime çok sindi sizin fikirlerinizide alabilirmiyim.

• Bence kombinasyonunuz gayet başarılı.Benim şahsi fikrim yeni polo nun kasası golften daha alımlı.Ayrıca golfün bu sene kasa değiştirme ihtimalinide düşünürsek polo sizin için daha iyi bir seçim olacaktır.Ayrıca RNS 310 uda ilave ederseniz bence daha güzel olur.Ama bunlara ilave olarak yeni jetta 1,2 comfortline da secenekleriniz arasınıza koymalısınız bence
  • Golf'ten şaşmayın derim.
    Hem bu 1.4 motor çok verimli değil, hem de eninde sonunda küçük sınıf bir araç.
    Ne yolda gidişi, ne de genişliği Golf ile mukayese edilmez.
  • @erciftci
    Yakıt tüketimi açısından olumlu şeyler duydum motor hakında. Çok km yapmıyorum. yılda 10000 anca yaparım o bile zor. Genellikle ben binicem ve arkadaşlarım o yüzden çok büyük bir yer derdim yok. Genellikle 2nci araba olarak kullanıcam. Tiguan var zaten aile arabamız . Çok performans gereği yok az yakan bişey arıyorum. Golfe te de ESP + SUNROOF + KONFOR PAKETİ + HIZ SABITLEYICI yok. bunlarla 46000+ e geliyor.

@Alpnor
    Jetta güzel ama hb bir araba istiyorum o yüzden eledim dostum
  • B segmenti araçla C segmenti araç kıyaslanmaz. C segmjenti, B'yi full bile olsa geride bırakır. B segmenti araçlarda konfor sıkıntısı var. Golfte konfor sıkıntısı yaşayabileceğinizi düşünmüyorum.

İyi forumlar arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autotech1 -- 3 Temmuz 2012; 9:10:23 >
  • merhaba arkadaşlar passat almayı düşünüyorum bana bi yardım edermisiniz ?
  • Tsi Golf alın paranız oldukça sis farı vs ihtiyacınıza göre ekleme yaparsınız. Sadece alüminyum jant da eklerseniz daha hesaplı olur. Donanım en son bakılması gereken öğe bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polo mu Clio mu?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu panoramik açılır tavan farkı en ucuz model galiba VW Polo

2.000 TL altında çok fazla rastlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneSerhat -- 3 Temmuz 2012; 15:12:31 >
  • Bu arabayı alıp 2-3 sene kullanmayı düşünüyorum. 2nci elde bu donanımdan zarar edermiyim. Çok özel bir polo olacak çünkü.

Golfunde kasası değişecek diyorlar kafam çok karıştı bu araba mevzusuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0x

Aşağıdaki gibi bir polo yarattım sipariş vermeyi düşünyorum. Hali Hazırda Tiguan kullanıcısıyım. Bu aracı kendime alıcam arkadaşlar . Aracımda sunroof istiyorum o yüzden özel sipariş vermem gerekecek. Ayrıca ESP olmaz sa olmazımdır. Yanlız aynı fiyata golf trendline espsiz ve sunroofsuz olarak geliyor. Polo benim içime çok sindi sizin fikirlerinizide alabilirmiyim.

Bende yeni aldım Polo 1.4 conforline. 2.el aldım. öncelikle şunu söylemek isterim ki gerçekten güzel bir çalışma olmuş. Arabada aradığım sunroof özel direksiyon simidi sis farları karartılmış cam hız sabitleyici ve jantlar... Bunlar bende yok. Tek tek yapmak hem masraflı hemde fabrika çıkışı gibi olmuyor. Çalışmanızda Tek takıldığım nokta renk. ama oda zevkinize kalmış. Yerinizde olsam poloya en çok yakışan renkler kırmızı ve metalik gri(füme)... Degerlendirin derim. Satarkende rahat satarsınız. Bahsettiğim renkler çok tatlılar.

• iki aracında test sürüşünü yapmadan kesinlikle karar vermeyin; golfe lpg takabilirsiniz 102 bg olanlara tsi lerle 1.4 poloyu zaten hiş karşılaştırmayın bile.
    ben ikisinide kullandım can güvenliği açısından, konfor açısından eski bile olsa golf derim.
    iki aracıda 150 km gibi bir hıza azcık bozuk yolda çıkarın ne dediğimi anlarsınız
  • Bozuk yolda 150km yapmayı düşünüyosanız zaten arabanın güvenliğini filan unutun. Yok eğer binmek için, konfor için, yakıt tasarrufu için araba alacaksanız yaptığınız konfigürasyon çok iyi. Golf kasası zaten 2013'te değişiyor, bayilerde araba kalmadı, siparişler de kapandı. Yaptığınız konfigürasyonun aynısını ben de 1.6 TDI Polo için yaptım. Sırf mevki sahibi görünmek için yüksek sınıf aracın en düşük modelini alıp apaçi işi eklemeler de yapabilirsiniz tabi. Önemli olan aldığınız arabayı sevmek, benimsemek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayihani

iki aracında test sürüşünü yapmadan kesinlikle karar vermeyin; golfe lpg takabilirsiniz 102 bg olanlara tsi lerle 1.4 poloyu zaten hiş karşılaştırmayın bile.
    ben ikisinide kullandım can güvenliği açısından, konfor açısından eski bile olsa golf derim.
    iki aracıda 150 km gibi bir hıza azcık bozuk yolda çıkarın ne dediğimi anlarsınız

GTI hariç hiçbir Polo'da 2'den fazla hava yastığı olmaması olaya noktayı koyuyor bence. Yandan biri çarpsa, takla atsa araç iş Allah'a kalmış. Yoksa Polo da çok kaliteli ve işinizi görecek bir araç.
  • sizin bahsettğiniz kadar bozuk yolda zaten polo da golfte yırtınsa 150 ye çıkamaz benim bozuk yoldan kastım güzel türkiyemin asfaltı. açık yazmadığım için karmaşa oldu.
    kaymak asfaltta o hızlarda beni accent era da yormuyordu. kaza anındaki güvenlik önemli ama ama olaya şu açıdan da bakmak lazım 150- 160la bile bizim yollarda stabil gden bir araba kullansanız ha bide hızlıda kullanmıyosanız daha da güvende olmuyomusunuz. polo çokgüzel araba deneme sürüşü yaptım şehir içi karakterine hayran kaldım ama 120 ile bile önünüze bişey çıkasa çok fazla manevra şansınız yok. uzun yola azcık işiniz düşecekse golf daha iyi olacaktır.
    ben d sınıfı bi araç kullanıyorum 80 km ile giderken önüme çıkan bir araç yüzünden şarampole inip çıkacak şekilde manevra yapmam gerekti eğer b sınıfı bi araç kullanıyor olsaydım ya ters eğime düşüp manevra yapıp takla atacaktım ya da kafadan çarpışacaktım. umarım anlatabilmişimdir.

• Polonun ağustos ayında makyaj yicekmiş galiba forumlarda öyle okudum. Golf desen yeni kasa çıkartıyor. Bu 2 airbag olayı benimde kafamı kurcalamıyor değil gerçi olmaz diye bişey yok yandan biri girse Allah korusun kurtulmaz şansımız düşük gibi. Eğer zaten yan airbag olayı olsaydı şu an hemen sipariş vermiştim. Sanırım ağustosu bekleyeceğim yoksa belki daha donanımlı bi model çıkar.
  • Golf siparis alinmiyormus diye bir tskim seyler okudum forumda. 7nin lansmani cok yakin demektir bu. Ve biliyoreunuz ozel lansman fiyatlari ile satisa sunulur araclar. Bu hem pazar payini arttirmak hemde rekabet icin yapilir. Ancak ilk seri uretimde mutlaka bir takim sorunlar oluyor. Golf V aracimizin beyni uretim hatasi yuzunden komple degismisti mesela. O yuzden en az 5-6 ay beklenip alinmalinyeni seri araclar. Egr beklerim diyorsaniz kesinlikle golf derim. Bem cok degisik marka ve arac kullandim golfteki rahatligi hicbirisinde bulamadim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.