Şimdi Ara

Polo mu? Albea mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-memurdan-2004-model-1.216-walf-klimali-lpg.li-albea-136771720/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-acil-satilik-1.6-polo-classic-135199262/detay

arkadaşlar araçlar bunlar. biri fiat albea 2004 model 108bin km de diğeri 2000 model polo 140binde.ikiside tüplü.ikisininde fiyatı aynı olucak ikisindede pazarlığımızı yaptırdık arabalara baktırdık bi sorunları yok.bizim için önemli olan kriterler yakıtının daha az yakması.günlük 80 km yapıcam aile bütçesini en az sarsan araba lazım.ancak wolkswagenin de duruşu konforu aklımızı çeliyor.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.ikisinden biri mutlaka alınacak.

• bu arabalardan anlayan bi tavsiye verebilcek olan yok mu.yarına kararımızı vermek zorundayız da.
  • İlandaki araçlardan poloya sakın bulaşma araç sağ taraftan kazalı hiç hoşuma gitmedi albeaya gelecekolursak fena görünmüyor polo kadar konforlu değildir ama aynı model başka pololara da bakabilirsin özellikle HB olanlara veya başka araçlarada bakabilirsin.
  • kazalı değil araç her yerden baktırıldı.ama dediğiniz sağ ön tarafta çamurluk değişmiş çok iyi gözlemcisiniz tebrik ederim :) ikisinin yakıt tüketimi açısından ne kadar bi fark olabilir?açıkçası biz araçtan çok anlamayan insanlarız.ilk arabamız olucak.ciddi bi tavsiyeye ihtiyacımız var.
  • 2sie çöp bence.Güvenlik zaafiyetleri üst düzeyde.
  • tabi ancak bu fiyatlara güvenlik seviyesi en üst olabilecek arabalardan birisi değil mi polo.
  • Belkide kazalı değildir ama şunuda unutmamak gerekirki keyfe keder çamurluk değişmez kesin bi sıkıntı olmuşturki çamurluk değişmiş

araçlar fabrikadan çıktıklarında kaporta parçalarının aralıkları standart aralıkta olur bu araçta ön taraftan bakıldığında aracın sağçamurluk kaput birleşim yerindeki aralık sol tarafa göre daha fazla araca arka taraftan bakıldığındada yine sağ tarafın açıklığı daha fazla gibi geldi bana sağ tarafın komple elden geçtiği izlenimi verdi sağ taraftaki kapıların aralıklarıda açık görünüyor aracı baktırdıysanız sorun yok ama ben olsam başka seçeneklere yönelirdim yinede siz bilirsiniz içinize sindiyse alın aracı siz kullanacaksınız sonuçta .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iakbay06 -- 15 Eylül 2013; 0:34:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    6 yıl önce açıldı
    Polo mu Clio mu?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dediğiniz gibi bi durum olmuşsa bile bu dış görünüşten başka bir sorun yaratırmı araçta? polo ile albea arasındaki yakıt tüketim farkı ne kadar olabilir birde bunun hakkında bi görüşünüz var mı
  • Ronaldo mu Burak Yilmaz mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabi arasındaki farkı anlayabilecek kadar biliyoruz ancak düşündüklerimiz yakıt tüketimi ve tabi parça parası.performans aramıyoruz ancak ikiside aynı para iken fiat yerine poloyu seçmek mantıklı geliyor.işte böyle düşündüğümüz için aradaki yakıt tüketimi ne kadar fark edebilir parça parası ne kadar uçuklukta olur.düşündüklerimiz bunlar
  • Hocam Accent Admire bakiniz .

• çok araba baktık artık sıkıldık ve almamız gerek.bu ikisinden biri mutlaka alınacak ben sadece aradaki yakıt tüketimi farkı parça parası farkının ne kadar olabileceğini merak ediyorum.eğer bunlar arasındaki uçurum derin değilse tercihimiz polo olucak.
  • Hocam bu iki arabayada bu fiyatlar cok .

• babamın albea 1.3 multijeti var 2004 model sorun çıkartmıyor yol tutuşu ve konforu çok iyi olmasada parça ucuzluğu güzel çok uzun yol seyahatler yapılmıyorsa iyi araç ama sanki daha uygun fiyata bulunmaz mı ? ayrıca araba temiz duruyor
  • polo ile albeanın parça fiyatlarını araştırdım.birisinin ön farı 550 lira birisinin 250 lira :) her parça için böyle uçurum fark var.ama ww kalitesi tabi olsun o kadar. çok baktık artık takatimiz kalmadı 2 arabada 14.500 e gelicek çok olsa 14 e bulurduk o kadarda olsun diyoruz.
  • poloda karar kıldık arkadaşlar teşekkür ederim hepinize inşallah hayırlı olur
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-acill-satlik-golf-1.6-basicline-137444888/detay
    Şu araç diri görünüyor sedan kadar da bagaj hacmi olması muhtemel.İkisi arasindan albea

• albeayı 8 yıl babam kullandı hemde otomatikdi hiçbir sorunu olmadan 90 binde sattık
    yine albea aldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.