Şimdi Ara

Polo Teyp cızırtı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kullanmakta olduğum sony teyp'den kaynaklandığını düşünmediğim ve müzik sistemleri ve oto döşeme ustam'dan aldığım bilgiye göre anten yuvasında oluşan ( arabanın tepesinde olan ) oksitlenme sonucu araç bir süre yolda yol aldıktan sonra başlayan ufak cızırtıların sebebini bu şekilde açıklamıştı.Ayrıca bu yuvanın alt lastiğinin çürüğüp onu çıkarıp yuvanın içine üstübü sararak sorunu bir nebze olsun düşürmeme rağmen ve teybin arka tarafındaki bağlantılarıda kontrol etmeme rağmen halen sorun yaşıyorum.Anadolu yakasında bu tespiti yapabilecek ve arabaya baktığında yorum yapabilecek bir arkadaş varsa lütfen cevap yazsın.çözelim adam gibi radyo dinleyelim yaw,habire cd mi yazıcaz..?

Lütfen konuyu kilitlemeyiniz.Burada çözüm arayışı içindeyim,lütfen sadece neden kaynaklandığını nasıl bulabileceğime dair sorular yöneltiniz.

Teşekkürler.

• o ne biçim ustaymış diyicem ya neyse...

merak ettigim bir konu antenden radyoya kablo yolu nasıldır bu yolda bir hasar olabilirmi?
  • SORUN BUYUK İHTIMALLE YA TEYB ANTEN SOKETINDE DIR YADA SEN O ANTENI COPE AT YENI BITANE AL SOKETIDE KONTROL ETTIR.OK.AYRICA OKSİTLENMEYLE ALAKASI OLACAGINA PEK İHTİMAL VERMIYORUM SONY İN FREKANSI KUVETLI ALGILAR OKSIT FAZLA SORUN CIKARMAZ----(BEN BI ARA PIONEERI ANTENSIZ KULANDIM VALAHI SORUN CIKARMADI)
  • harikasınız arkadaşlar,sonunda cevap veren bazı arkadaşlar çıktı.
    Hemen sorulara cevap veriyorum.Teybin arka soketi iki kere değişti ve arko anten girişi böyle altın rengi jak lı kırmızı kablolardan yaptırdım.Yine sorun devam ediyor.Hakikaten anten yuvasında biriken sudan oluşan oksitlenme'den olmaz mı?
  • kablo ile ilgili bir sorun olabilir degiştirme imkanın varsa veya sokettede problem olabilir yine şimdilik aklıma gelen bunlar oksitlenmede labilir tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DG00 -- 13 Temmuz 2006; 15:56:54 >
  • hımm acaba teybin ayakları olmadığı için arkaya kayıyor olabilir mi acaba?nereden bulurum mantıklı geldi bir anda teybin arkaya kayması.
  • AR KADAS ANTENI İPTAL ET ANTEN TEPEDE KALDIN SEN İÇERDEN CAMA TAKILAN ELEKTRONIK HOŞ GÖRÜNEN KALITELI BI ANTEN AL ORJINALDEN BILE DAHA İYİ OLUR OK MI
    BOŞUNA URAŞMA YANI YADA ESKİ ANTENI TAMAMEN AT BELKI URATIM HATASI VARDIR ORJINALINI AL MONTE ETTIKLERINDE ANTENI KAPORTAYA OTURAN KISMINI SİLİKONLA VB YAPISTIRICIYLA GUZEL BI SEKILDE GORUNMEYECEK BI BICIMDE YAPSINLAR BOLECE SUDA ALMAZ DAHA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf7 trim sesi problemi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iyi de simdi bi soru size antenden kablodan olsa neden biraz yol aldıktan sonra yapsın ki?
  • Sorun antende falan değil. İşi bilen, adam gibi bir radyocuya git, hallederler.
  • bence de. mevcut arabamda anteni tamamen çıkardım, denedim. yine aynı çekiyor. sanırım şehirdışına çıkmadıkça anten sırf şekil oluyor.
    eski arabam aynen böyle cızırtı yapıyordu teypçi akrabam: bu radyonun kalitesizliğinden ne yapsan işe yaramaz dedi. ben yine de elektrikli anten filan taktım ama hiçbir işe yaramadı...

quote:

Orjinalden alıntı: resmonse

Sorun antende falan değil. İşi bilen, adam gibi bir radyocuya git, hallederler.
  • Sorun sadece radyo dinlerken mi yoksa her zaman mı var?
  • Arkadaşlar, sorun radyonuzda. Basit bir konsansatör olayı. Tabii bunun için, götürdüğünüz tamirci; elli tane mazeret söyleyecektir. Bir de içini temizledik geyiği vardır...
  • Arkadaşlar, sorun radyonuzda. Basit bir konsansatör olayı. Tabii bunun için, götürdüğünüz tamirci; elli tane mazeret söyleyecektir. Bir de içini temizledik geyiği vardır...
  • nasıl halledebilirim.daha önceki teybimde cızırtı normal olabilirdi roadstar'dı,sony aldım kutusunda,nasıl bir problem olabilir soketinde.?Tanıdık radyocu nerde bulalım götürelim valla çok sıkıldım.Sadece radyoda yapıyor.Cd/mp3/wma da ayna gibi ses çıkıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drift

nasıl halledebilirim.daha önceki teybimde cızırtı normal olabilirdi roadstar'dı,sony aldım kutusunda,nasıl bir problem olabilir soketinde.?Tanıdık radyocu nerde bulalım götürelim valla çok sıkıldım.Sadece radyoda yapıyor.Cd/mp3/wma da ayna gibi ses çıkıyor.

E dedim ya sorun radyoda diye. Sanırım anten bağlantısına bir kaç devre elemanı eklemek gerekecek (Detaylara girmek istemiyorum, radyocular bilir). Sony servisine götürsene. Sanırım İstanbul'dasın. Ben Ankara'da olduğum için yardımcı olamam sana. Kimseyi tanımıyorsan gözüne kestirdiğin bir radyocuya gitmekten başka çare yok. Ama merak etme büyük bir problem değil. Hatta problem bile değil. İlk bağlantısını kim yaptı bu teybin?
  • 1 Panik Yok

2 Yeni ucuz bir anten al araca monte etme sadece sasesine sase ver anten fisini teybe tak anten koltugun ustunde bile olur semtin en kuvvetli radyo istasyonna ayarlar bir tur at parazit varmi,

3 Parazit var basladi hemen saga cek dur bak parazit devammi

4 hic parazit yok yapmadi hata anteni degis

5 Saga cek dur dedim ya durdun parazit varmi durdugun yerde diyelim var dikkat motoru durdur paratit var mi motoru durdurdun parazitde kesildi alternotor dinamo uzerindeki diot kondosotorlede hata var

6 motoruda saga cektikden sonra st6op etmene karsin parazit var devam ediyor o zaman kaset cd iste sony zimbirtiniz bozuk bir soba tamircisi arkadas kontrol etsin sorunu cozer

ey calismalar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.