Şimdi Ara

POLONYA VİZESİ - BAŞVURU MERKEZİ SORUNSALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Acil bir durum söz konusu olduğu için konu açma gereği duydum.
    Şimdi benim 10/09/2017 de ticari amaçlı bir 1 haftalık Polonya seyahatim olacak, yurtdışından yeni döndüğüm için 1 ay kala Türkiye'de olabildim, kayseri de ikamet ediyorum bu arada. Ankara polonya randevuları dolu gözüküyor hiç yer yok, ne zaman açılacağı da belli değil. Yalnız Trabzon da randevu alabiliyorum şuan. Şimdi size sorum Kayseri'de ikametgah ettiğim için Ankara'ya bağlıyım ancak Trabzonda başvurabilem şansım nedir ? Araya resmi tatilde girecek gibi görünüyor, bu dar vakitte bir yol bulmam gerekiyor, VFS global telefonları kapalı görünüyor ulaşamıyorum. Başka ülkelere başvuru yapmak aklıma geldi, ancak aktarmalı uçuşla ilk o ülkeye giriş sağlasam 2-3 saat sonra polonya ya geçeyim diyorum bu mümkün müdür ?
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• İkametkahini o bolgeye alirsan basvuru yapabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsolosluklar vize işlemlerinde kendi yetki alanı içerisine yaşayan vatandaşların taleplerini karşılar.

Polonya için eğer ikamet Kayseri ise Ankara'dır.

VFS Trabzon'un çalıştığı konsolosluk yetki alanından ötürü İstanbul olduğu için zaten siz Kayseri ikametli olduğunuzdan ve sizin yetki alanınız Ankara olduğundan randevuyu almayacaktır.

VFS Trabzon'un boş randevu günü yada pasaportu kabul etme kotası İstanbul için uygun olduğundan ötürü o şekilde veriyor.

Yani Herhangi bir VFS olması sizin için yeterli değil. o yüzden direk Polonya konsolosluğu ile irtibata geçip, durumu bildirip, şahsi başvuru yapın konsolosluğa
  • Başvurumu 16/08/2017 ' de Trabzon'dan yapabildim, bir problem olmadı. Hatta randevu alırken kategorilerde "Business" seçeneği olmamasına rağmen Ticari Vize başvurumu kabul ettiler, vfs global polonya web sitesinde de öyle bir bilgi varmış zaten. Uçak biletim 10/09/2017 ' de, inşallah o hafta pasaportum Kayseri'ye kargolanmış olur, konsoloslukta süreci hızlandırmak adına yapabileceğim herhangi bir işlem var mı ? VIP servisler gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Eray-E

Başvurumu 16/08/2017 ' de Trabzon'dan yapabildim, bir problem olmadı. Hatta randevu alırken kategorilerde "Business" seçeneği olmamasına rağmen Ticari Vize başvurumu kabul ettiler, vfs global polonya web sitesinde de öyle bir bilgi varmış zaten. Uçak biletim 10/09/2017 ' de, inşallah o hafta pasaportum Kayseri'ye kargolanmış olur, konsoloslukta süreci hızlandırmak adına yapabileceğim herhangi bir işlem var mı ? VIP servisler gibi...

hayırlı olsun umarım bi an önce çıkar vizen..

demek ki trabzon ankaraya bağlıymış.. her ülkenin yetki alanı farklı tabi.. mesela adana fransa için ankaraya bağlı iken italya için izmir....

vip hizmet şengen başvurularında olmadığını biliyorum. ki sen zaten başvuru yapmışın artık şans.. ama sonuçta giriş tarihlerini dikkate alarak ona göre işlemi bi tık daha hızlı gerçekleştirirler..

10 eylüle kadar da yetişir ya can sıkma

• Arkadaşlar pasaportum bugün UPS ile elime ulaştı. Bayramdan sonra yoğunluk olacağı belliydi. Uçak biletleri Pazar gününe kadar olanları öncelik almışlar benimde uçağımda 10 eylüldü, Dün hemen UPS e vermişler sağolsunlar, 2 aylık multi almışım, 1 senelik için ayrı bir dilekçe yazmıştım ama, olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kanada vizesi hakkında!
    8 yıl önce açıldı
    YUNANİSTAN VİZE İŞLEMİ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.