Şimdi Ara

Polonyada ırkçı saldırıya uğradım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 saat önce pubtan kız arkadaşımı ve abisini uğurladıktan sonra sigara söndürmek için küllüğe doğru gittim. Arkamı döndüğümde bağırmaları duymuştum zaten. 4 kişilik arkadaş grubun 2'si üstüme bağırarak koşmaya başladılar. Arkadaki 2 arkadaşıda onları durdurmak için geldiler. Bana tam yumruk savururken arkadaşı çekti yumruğu boşa kaçtı. Sonra dışarıdakı olayı gören bir kadın güvenliğe bağırdı. Güvenlik beni içeri aldı diğerleriyle tartışmaya başladı. 10 dakika pubta bekletildikten sonra gittiklerinden emin olduğumda güvenlik gidebilirsin dedi. Bende 15 dakika önce eve geldim.

Polonya abi ya , avrupa ya .... İnsanlardan tiksinmeye başlıyorum.
    Yaptıkları ırkçılığın hiçbir sebebi yok. Kalitesiz insan her yerde kalitesiz. Erasmus yapacak arkadaşlara da ders olsun gece tek başınıza dışarı çıkmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de 1 yıl Litvanya'da kaldım, bir kez başımdan böyle bir olay geçti. Durduk yere beni iteklemeye başladı dazlak bi Litvan. O sırada yanımda kimse de yoktu, kavgaya girsem sağlam dayak yicektim. Üstelik başkasının ülkesinde her olayda haksız duruma düşersin. O yüzden hiçbir şey yapmadan uzaklaştım. Ama ırkçılıktan bağımsız başka olaylar da oldu ve Litvan dövmüşlüğümüz vardır :D Yerine göre hareket etmek ve her zaman tedbirli olmak zorundasın yurtdışında. Cahil her yerde cahil maalesef ve her ülkenin cahili var. Bir iki olayı çıkarırsak tanıştığım insanların çoğu arkadaş canlısıydı ama böyle olaylar da oluyor işte.
  • Polonya avrupanın en cahil ülkesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polonya zaten irkciligiyla taninan bir yer.
  • Ben de 1 yıl Litvanya'da kaldım, bir kez başımdan böyle bir olay geçti. Durduk yere beni iteklemeye başladı dazlak bi Litvan. O sırada yanımda kimse de yoktu, kavgaya girsem sağlam dayak yicektim. Üstelik başkasının ülkesinde her olayda haksız duruma düşersin. O yüzden hiçbir şey yapmadan uzaklaştım. Ama ırkçılıktan bağımsız başka olaylar da oldu ve Litvan dövmüşlüğümüz vardır :D Yerine göre hareket etmek ve her zaman tedbirli olmak zorundasın yurtdışında. Cahil her yerde cahil maalesef ve her ülkenin cahili var. Bir iki olayı çıkarırsak tanıştığım insanların çoğu arkadaş canlısıydı ama böyle olaylar da oluyor işte.
  • Geçmiş olsun hocam
    Ben de Konin'e gitmeyi düşünüyordum. Hangi şehirde yaşadın bu olayı?
  • Ufak bir şehirdeyseniz normaldir genelde Avrupa olmasına rağmen geri kafadalar. Ben çok birşey yaşamadım ama arkadaşlarımdan ırkçılık yaşayanlar oldu. Takma kafanı sen eğlenmene bak.

• Polonya'yı avrupa zannederek giden tüm kamil erasmus öğrencileri aynı olayları yaşayıp dönüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türksünüz diye mi saldırdılar hocam

• Avrupa'nın en geri ülkelerine gidip ırkçılığa uğradım demeyin. Gittiğiniz yerler Belçika değil, Hollanda değil. Avrupa kelimesine tav olup gidiyorsunuz.
  • ırkçı saldırı olduğu olduğunu nereden çıkardın. sana pis Türk diye mi hakaret ettiler. belki sen adamlarda ters ters bakmışsındır onlarda sinirlenip saldırmışlardır.

ırkçı saldırı olması için senin Türk olduğunu bilmeleri gerekir ve saldırırken de zaten senin milletini aşağılayan hakaretler ederler.

bunlar yoksa bu bir kişisel saldırıdır.
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Aynen belki de kıl olduğu için dövdü

Dik dik bakmıştır kesin
  • sadece polonyada degil
    norvece de gitsen
    club da pubda dayak olayları olur
    cok narinsen ickili yerlerde tek takılma

• quote:

Orijinalden alıntı: notguest

sadece polonyada degil
    norvece de gitsen
    club da pubda dayak olayları olur
    cok narinsen ickili yerlerde tek takılma
    sağlam ortam olmadan puba gidilmez

bizim ülkemizde de aynı şeyler geçerli

ufak tefek bir şey görürlerse yanındaki kıza bile laf atarlar
  • bu arkadas yine iyi yirtmis
    polonyada turklerden muslumanlardan nefret ediyor erkekler. cogu zaman guvenlik de dayak yenmesine musaade ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: notguest

bu arkadas yine iyi yirtmis
    polonyada turklerden muslumanlardan nefret ediyor erkekler. cogu zaman guvenlik de dayak yenmesine musaade ediyor
    iyi yırtmış o zaman :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSG

Polonya'yı avrupa zannederek giden tüm kamil erasmus öğrencileri aynı olayları yaşayıp dönüyor.
    Ucuz diye gittim ? Kamilmiş bak sen hele :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

ırkçı saldırı olduğu olduğunu nereden çıkardın. sana pis Türk diye mi hakaret ettiler. belki sen adamlarda ters ters bakmışsındır onlarda sinirlenip saldırmışlardır.

ırkçı saldırı olması için senin Türk olduğunu bilmeleri gerekir ve saldırırken de zaten senin milletini aşağılayan hakaretler ederler.

bunlar yoksa bu bir kişisel saldırıdır.
    Hocam 3 hafta önce yine bir türk arkadaşa saldırı oldu club çıkışı. 3 türk 2si sarışın 1i esmer. Esmer olana 2 kişi saldırdı . Bizimkiler cevabını vermiş tabi , kovayla saldırmışlar bizimkiler . Video duruyorsa atarım bir ara.

Yani olay bu işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Puantum

Ucuz diye gittim ? Kamilmiş bak sen hele :D

Alıntıları Göster
    Öğrenci statüsünde gittiğinde avrupanın çok daha prestijli şehirlerinde polonya ile aynı masraf skalasında okuyabiliyorsun.
  • Eğitim adı altında turistik gezi programı Erasmus ile ipini koparan rasgele ülkelere gitmeye başladı. Polonyaca biliyor musun hayır. Farklı kültürleri biliyor musun hayır. 2010 öncesi olsaydı problem yok, yıl 2020 dünya savaş modunda, insanların yabancıya tahammülü kalmamış. Öğrenci kimliğiyle Polonya gibi bir yerde eğlence peşindesin.Sonuç çok şaşırtıcı değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puantum kullanıcısına yanıt
    evet polonya avrupai deildir ama guzeldir
    iki kere gittim ben aynı yere.
    bir arkadasin disini kirmislardi.
    bir de bir grup turk grup olarak dayak yemisti
    ispanyollar da dayak yemisti
    yani bu polonyali leş tayfa alkolik. dayak ihtimali hep var.
    ben hep tek ciktim
    ben baby face 175 boy. kimse takilip laf bile atmiodu valla

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.