Şimdi Ara

pompacilar ve fis muhabbeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
9.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi fisi kullaniyor musun diye benzin alirken soruyorlar pompacilar. bir kac kere denk geldim de. Bu adamlar bu fisleri ne yapiyorlar acaba merak ettim. Bilgisi olan var midir diye buraya sormak istedim... tskler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Pompacılar ve Fiş Muhabbeti

Petrolde Başka Plakaya Fiş Kesmek Cezası

Başka bir aracın plakasına fiş kesmek, Türkiye'de yasalara aykırı bir işlemdir ve ciddi cezalara yol açabilir. Yakalanan kişiler, yüksek para cezaları ve hatta hapis cezasıyla karşı karşıya kalabilirler. Bu nedenle, yalnızca kendi aracına ait fişlerin kesilmesi son derece önemlidir.

Petrolde Başka Plakaya Fiş Kesmek

Bazı durumlarda, pompacılar çeşitli nedenlerle başka plakaya fiş kesmeye yönelebilirler. Ancak bu işlem, yukarıda belirtildiği gibi yasa dışıdır ve ciddi sonuçlar doğurabilir.

Fiş Satmak

Fiş satışı da yasa dışı bir işlemdir ve pompacılar için yaptırım uygulanmasına neden olabilir. Fişler yalnızca ilgili araç sahiplerine ait yakıt alımları için kesilmelidir.

Benzinlikte Fiş Kesmek

Benzinlikte fiş kesmek, pompacıların temel görevlerinden biridir. Fişler, yakıt alımının belgesidir ve müşterilerin kayıtlarını tutmaları için gereklidir.

Fiş Satmak İstiyorum

Fiş satışı yasa dışıdır ve kesinlikle yapılmamalıdır. Fişler, yakıt alımlarının kayıtlarını tutmak için kullanılır ve başkalarına satılmamalıdır.

Mazot Fişleri Ne İşe Yarar

Mazot fişleri, mazot alımlarının belgelenmesi için kullanılan belgelerdir. Bu fişler, vergi iadesi başvurularında veya araç kayıtlarında kullanılabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • akaryakıtı şirkete ödetmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: deli kafası

Bu mesaj silindi.
    Hiçbir şey yapmıyorlar. Araç limited şirket üzerine ise, fişi vergiden düşersin. Tembelliklerinden fişi vermek istemiyorlar. Başka bir nedeni yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anti-vw

Hiçbir şey yapmıyorlar. Araç limited şirket üzerine ise, fişi vergiden düşersin. Tembelliklerinden fişi vermek istemiyorlar. Başka bir nedeni yok.

sen almazsan o fişleri önceden anlaştıkları belirli bir plakaya kesip para karşılığı satarlar alan adamda vergiden düşürtür
  • 1 ay kadar önce bir pompacı bana sormuştu. Farketmez deyip neden sorduğunu sordum. Kendi ayrı plaka yazıyormuş fişe. Bu fişlerle çorba paramız çıkıyor dedi. Başka nedeni varsa bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isin icinde bir 3 kagit var. Yoksa bizim insanimiz bos yere kesinlikle bir sey istemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: deli kafası

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Başka plakaya kesiyorlar.
    Muhtemelen bazı şirketlere satıp 3-5 lira para alıyorlardır.Ya da istasyon sahibinin başka şirketi varsa oraya kullanıyordur vs..
    Fiş kesmeyeni hiç denk gelmedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Altin kapilarimiz yine kan oldu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: snorkel kazım

adam çalıntı mazotu aklicak işte

Aferin sana Stetoskop kazım kardeş ne çok şey biliyosun öyle
  • Geçenlerde bir istasyona girdim depoyu doldur, pompa atınca kes dedim, abi fiş alacak mısınız diye sordu, ben kullanmıyorum dedim. Neyse depo dolunca 47 TL kredi kartından çekmek için içeriye gittim, monitörden baktı, 'abi hiç bir pompadan 47 TL'lik yakıt verilmemiş, yanlışın olmasın' deyince aracı gösterdim, 'abi 50 TL yakıt almışsın' dedi, neyse dedim çektirdim karttan. Pompacı gider ayak 3 TL'lik daha yakıt eklemiş araca, özellikle pompa atınca eklememesini söylememe rağmen.

Muhtemelen denildiği gibi bu fişleri başka bir plakaya kesip vergiden düşüyorlar, yakıt güvence kartına işlettiğim için fiş almıyordum fakat bundan sonra 1 lt bile yakıt alsam fişi alacağım, benim sırtımdan para kazanmasın çakallar.

• quote:

Orijinalden alıntı: efk0

Geçenlerde bir istasyona girdim depoyu doldur, pompa atınca kes dedim, abi fiş alacak mısınız diye sordu, ben kullanmıyorum dedim. Neyse depo dolunca 47 TL kredi kartından çekmek için içeriye gittim, monitörden baktı, 'abi hiç bir pompadan 47 TL'lik yakıt verilmemiş, yanlışın olmasın' deyince aracı gösterdim, 'abi 50 TL yakıt almışsın' dedi, neyse dedim çektirdim karttan. Pompacı gider ayak 3 TL'lik daha yakıt eklemiş araca, özellikle pompa atınca eklememesini söylememe rağmen.

Muhtemelen denildiği gibi bu fişleri başka bir plakaya kesip vergiden düşüyorlar, yakıt güvence kartına işlettiğim için fiş almıyordum fakat bundan sonra 1 lt bile yakıt alsam fişi alacağım, benim sırtımdan para kazanmasın çakallar.

o 3 tl'lik yakıtı aracın deposuna değilde kenardaki bir bidona felanda eklemiş olabilir. böyle yapan istasyonlarda var..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri

quote:

Geçenlerde bir istasyona girdim depoyu doldur, pompa atınca kes dedim, abi fiş alacak mısınız diye sordu, ben kullanmıyorum dedim. Neyse depo dolunca 47 TL kredi kartından çekmek için içeriye gittim, monitörden baktı, 'abi hiç bir pompadan 47 TL'lik yakıt verilmemiş, yanlışın olmasın' deyince aracı gösterdim, 'abi 50 TL yakıt almışsın' dedi, neyse dedim çektirdim karttan. Pompacı gider ayak 3 TL'lik daha yakıt eklemiş araca, özellikle pompa atınca eklememesini söylememe rağmen.

o 3 tl'lik yakıtı aracın deposuna değilde kenardaki bir bidona felanda eklemiş olabilir. böyle yapan istasyonlarda var..

Alıntıları Göster
    kendi paranızla başkasının vergi kaçakçılığına ortak olmayın arkadaşlar. böyle bir şeyi teklif dahi edememeliler.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaLinkiLic

quote:

Haberlerde izlemiştim o bidona yakıt doldurulan istasyonu, sanmıyorum böyle bir şey olduğunu çünkü her dolum esnasında araçtan inerim ve bakarım etrafa, zaten gözüme çarpan herhangi yamuk bir şey olursa ne ben uğrarım hemde çevremdeki insanları uyarırım. Bu istasyon senelerdir yakıt aldığım yer, herhangi bir sıkıntı yaşamadım bu güne kadar, bir pompacı yüzünden firma değiştirmeyi düşünmüyorum ama ders oldu tabii.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorp3867

kendi paranızla başkasının vergi kaçakçılığına ortak olmayın arkadaşlar. böyle bir şeyi teklif dahi edememeliler.

Alıntıları Göster
    bizim bir karımız olmıyor bu işten şirkete fatura kesip onlar vergiden düşüyor(başka plakalara) bi yarım litre fazladan atsalar kimse fiş almaz direk sırtımızdan kazanıyor adamlar
  • quote:

şu siteye tc kimlik ile 18 yaşından büyüklerin üye olabileceği sistemi getirmek çok mu zor?

Şu yaş muhabbetini bırakın artık yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tniaskrad

konu kızışmış, ortamı biraz ferahlatalım..

diyar pala'dan geliyor pompalamasyon..

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

quote:

şu siteye tc kimlik ile 18 yaşından büyüklerin üye olabileceği sistemi getirmek çok mu zor?

Şu yaş muhabbetini bırakın artık yahu

Kardeşim özel mesaj kabul etmiyorsun sanırım cevap yazamadım.Eyvallah,Kaale alma ceza yemene değmez
  • quote:

quote:

quote:

Haberlerde izlemiştim o bidona yakıt doldurulan istasyonu, sanmıyorum böyle bir şey olduğunu çünkü her dolum esnasında araçtan inerim ve bakarım etrafa, zaten gözüme çarpan herhangi yamuk bir şey olursa ne ben uğrarım hemde çevremdeki insanları uyarırım. Bu istasyon senelerdir yakıt aldığım yer, herhangi bir sıkıntı yaşamadım bu güne kadar, bir pompacı yüzünden firma değiştirmeyi düşünmüyorum ama ders oldu tabii.

Alıntıları Göster
    Başka plakaya fişi kesiyorlar. Artık pompacılar fiş vermemeye başladı. Bu yüzden her seferinde fiş isterim. Boru mu? 50tl benzin alıyorum 34TL'si vergi. Adam bunu şirketine gider gösteriyor oh ne ala memleket

• quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Kardeşim özel mesaj kabul etmiyorsun sanırım cevap yazamadım.Eyvallah,Kaale alma ceza yemene değmez

Uyarı için teşekkürler,özel mesaj olayını düzelttim Yöneticiler adamı görmüş zaten, de bu aralar birilerine acayip sövesim var ondan gaza geldim

DİPNOT:Konuyu kirlettim kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 10 Eylül 2012; 2:26:31 >
  • quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Abiii! fiş alcan mı? durumuna her zaman rastlıyorum.

ben almak zorundayım sende vermek zorundasın, sormanın anlamı yok! diyorum.

veriyor.

iyi günler Abii!...

• Fisi baskasina keseler. Bi ara muhasebecinin yaninda calisiyordum.

Taksici 30dk arayla 2kere depoyu fullemis. Dedim imkansiz, maliye saatleri incelemiyormus megersem. Cok abarmadan gunde yapilabilicek max km gore fis buluyormus taksiciler

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.