Şimdi Ara

# POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.506
Cevap
16
Favori
319.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • web browser'ı kullanışlı mı? kullanan arkadaşlar ekran görüntüsü gönderebilir mi?
    Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akseaus

quote:

Orjinalden alıntı: caution

sitesi acılmış

http://www.popcornhour.com.tr/

Hayırlı olsun bakalım, ben de sipariş verdim, umarım sorun çıkmaz.

Hayırlı olsun üstad, güle güle kullan. Ben de dış görünüşü hariç, diğer tüm özellikleri, NMT uygulamaları, ekran menüleri, yazılımları popcornhour ile aynı olan ISTAR H5 kullanıyorum ve çok memnunum, büyük bir ihtimalle sen de popcornhour dan memnun kalacaksın, diğer alan arkadaşlara da hayırlı olsun, iyi günlerde kullansınlar.

• Yeni acilan Turkce websitesinde
    uye olmadan fiyatlari goremiyoruz

kaca satildigini bilen var mi?
    yoksa on siparis mi aliyorlar?
  • Üye olmanıza gerek yok, ana sayfadaki detay butonuna basarsanız;

Fiyat 248 USD + KDV
    Genel Toplam 292.64 USD

bilgilerine ulaşıyorsunuz...

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amf23 -- 5 Ocak 2009; 22:27:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: amf23

quote:

Orjinalden alıntı: Akseaus

quote:

Orjinalden alıntı: caution

sitesi acılmış

http://www.popcornhour.com.tr/

Hayırlı olsun bakalım, ben de sipariş verdim, umarım sorun çıkmaz.

Hayırlı olsun üstad, güle güle kullan. Ben de dış görünüşü hariç, diğer tüm özellikleri, NMT uygulamaları, ekran menüleri, yazılımları popcornhour ile aynı olan ISTAR H5 kullanıyorum ve çok memnunum, büyük bir ihtimalle sen de popcornhour dan memnun kalacaksın, diğer alan arkadaşlara da hayırlı olsun, iyi günlerde kullansınlar.

Teşekkür ederim amf23,

Tek derdim notebooku her seferinde tvye bağlama derdinden kurtulmak. Görüntü de bahsedildiği kadar iyi olursa memnun kalırım.

Selamlar.

• Beni PCH'yi bu sabah kargodan teslim aldım. Kutusu beklediğimden küçükmüş, cihaz da oldukça derli toplu bir yapıdaymış. Bakalım, akşama hayırlısıyla denemelere başlayacağız

Cihazın usenet desteğinden faydalanmak için 1 TB'lik dahili HDD siparişi verdim. WD'nin WD10EADS modeli, Green serisi. PCH'nin resmi forumunda Green serisi çokça tavsiye ediliyor, değişken devir hızına sahip olduğu için hem diğerlerinden daha sessizmiş, hem de daha az sıcaklık üretiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 6 Ocak 2009; 10:09:10 >
  • Nereden sipariş verdin acaba? Fiyatı nedir?

quote:

Orjinalden alıntı: civcivx

Beni PCH'yi bu sabah kargodan teslim aldım. Kutusu beklediğimden küçükmüş, cihaz da oldukça derli toplu bir yapıdaymış. Bakalım, akşama hayırlısıyla denemelere başlayacağız

Cihazın usenet desteğinden faydalanmak için 1 TB'lik dahili HDD siparişi verdim. WD'nin WD10EADS modeli, Green serisi. PCH'nin resmi forumunda Green serisi çokça tavsiye ediliyor, değişken devir hızına sahip olduğu için hem diğerlerinden daha sessizmiş, hem de daha az sıcaklık üretiyormuş.
  • İşte bu .tr uzantılı sitesi olan firmadan aldım. Gerçi ben Cuma günü site açılmadan önce diğer bir forum vasıtasıyla bilgilere ulaşıp havale yapmıştım.
  • bu alette dahili harddiski bilgisayarımdan görüp dosya transferi yapabilir miyim?
  • Evet yapılıyor. Hatta paylaşıma açıp, internet üzerinden başka bir bilgisayar aracılığı ile de ulaşılıp dosya transferi yapılabiliyormuş.
  • Ben HDD'yi kastetmiştim. Yoksa ben de oradan aldım zaten popcornu.

quote:

İşte bu .tr uzantılı sitesi olan firmadan aldım. Gerçi ben Cuma günü site açılmadan önce diğer bir forum vasıtasıyla bilgilere ulaşıp havale yapmıştım.
  • Hmm soru açık olmayınca karıştırdım. HDD'yi hepsiburada.com'dan aldım. 210 TL/12 ay

quote:

Orjinalden alıntı: furtem

Ben HDD'yi kastetmiştim. Yoksa ben de oradan aldım zaten popcornu.

quote:

İşte bu .tr uzantılı sitesi olan firmadan aldım. Gerçi ben Cuma günü site açılmadan önce diğer bir forum vasıtasıyla bilgilere ulaşıp havale yapmıştım.

• PCH A-110 ile denenmiş ve uyumlu/uyumsuz olan dahili HDD listesi için:

http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/HDD_Compatability

Uyumlu USB HDD listesi:

http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=8153
  • Bir de benim torrentlerle alakalı hiç bir bilgim yok. Bilen arkadaşlar popcornda torrenti nasıl kullanacağımızı detaylı anlatırsa herkes için çok faydalı olur diye düşünüyorum.
  • Popcorn hour alan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa seviniriz.
    Sonuçta yazılım olarak, servisler olarak bir gelişme olmuştur yapılan ilk incelemeden bu yana değil mi?
  • Benim de Popcorn Hour A-110 şimdi elime geçti. Akşam deneyip, izlenimlerimi belirtirim.
  • bu usenet olayini bir babayigit detayli bir sekilde anlatsa ne guzel olur degil mi?
  • Dahili HDD'm geldiği zaman bunu hemen deneyeceğim. Anlatıldığına göre basit görünüyor ama tabi yapıp görmek lazım.

quote:

Orjinalden alıntı: gandalf_3466

bu usenet olayini bir babayigit detayli bir sekilde anlatsa ne guzel olur degil mi?
  • civcivx hocam, bu dahili HDD'yi PC'de mi formatlayacağız yoksa cihaz kendisi formatlıyormu acaba? Birde ext3 ile formatlayacağız değilmi? Ben de senin HDD'den alacağım inşaallah.

quote:

Dahili HDD'm geldiği zaman bunu hemen deneyeceğim. Anlatıldığına göre basit görünüyor ama tabi yapıp görmek lazım.

quote:

Orjinalden alıntı: gandalf_3466

bu usenet olayini bir babayigit detayli bir sekilde anlatsa ne guzel olur degil mi?

• Arkadaşlar bu cihaza harici dvd-rw veya blue-ray rw takmak mümkün mü? Arşivimin tamamı dvd lere yazılmış durumda çünkü. Hem ilerde bluray ler yaygınlaşınca br palyer almaya gerek kalmadan takarız buna bitane koç gibi izleriz. Bunlarda dediğim harici aygıtları takmada bir uyum sorunu mevcutmu acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.