Şimdi Ara

# POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.506
Cevap
16
Favori
319.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar PCH-A110 alarak araniza katildim

ama halen extern bir harddisk alamadim

almak istedigim hdd

en az 1TB
    usb
    kullanisli ( Bilgisyardan indirdigim mkv leri kopyalayip LCD ye goturmek icin)
    iyi bir transfer hizina sahip
    iyi bir buffer (orn 32 MB)

ya da sizin tavsiye edeceginiz popcornhours la iyi bir performans yakalayacak
    extern hdd ariyorum
  • seagate veya WD al dostum
  • Hocam, externalı çok büyük almana gerek yok. Internal'ın büyük olması daha önemli bence. Bildiğime göre torrentler sadece internal hdd'ye kaydedilebiliyor. Burada Popcorn Hour ile uyumlu internal HDD listesi var. Burayı bir incele istersen.

http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=7735

quote:

Orjinalden alıntı: gandalf_3466

Arkadaslar PCH-A110 alarak araniza katildim

almak istedigim hdd

en az 1TB
    usb

extern hdd ariyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furtem -- 31 Aralık 2008; 8:38:17 >

• Küçük bir katkı:
    eğer harici sabit diskinizi linux formatı olan ext2 veya ext3 olarak formatlarsanız indirdiğiniz dosyaları harici sabit diskinize kaydedebiliyorsunuz.
  • quote:

Arkadaslar PCH-A110 alarak araniza katildim

almak istedigim hdd

en az 1TB
    usb

extern hdd ariyorum

ben aldım gecen hafta electroworld ten..maxtor 1tb external...200 ytl...kacmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkp

Küçük bir katkı:
    eğer harici sabit diskinizi linux formatı olan ext2 veya ext3 olarak formatlarsanız indirdiğiniz dosyaları harici sabit diskinize kaydedebiliyorsunuz.

Nasil yani simdi harici hdd yi linux formatinda formatlamazsam
    baska bir hdd bu external hdd ye kopyalamiyormuyum???
  • Sanırım yanlış anlamaya neden oldum. Kusura bakmayın.

Eğer harici sabit diskinizi linux formatı olan ext2 veya ext3 olarak formatlarsanız, popcorn'un torrent/usenet programlarını kullanarak indirmek istediğiniz dosyaları doğrudan harici sabit diskinize indirebilirsiniz/yazdırabilirsiniz. Bu ifade ancak istediğiniz dosyaları popcorn kullanarak doğrudan harici sabit diskinize indirmek isterseniz geçerlidir. Çünkü popcorn NTFS formatında yazma desteği vermiyor. Daha esnek olduğu için NTFS seçmek isteyeğinizi varsaymıştım.

Popcorn'un yazma desteği ile ilgili link
    http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/Supported_Formats#File_System

quote:

quote:

Küçük bir katkı:

Düzelme: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkp -- 31 Aralık 2008; 13:33:07 >

• quote:

Sanırım yanlış anlamaya neden oldum. Kusura bakmayın.

Eğer harici sabit diskinizi linux formatı olan ext2 veya ext3 olarak formatlarsanız, popcorn'un torrent/usenet programlarını kullanarak indirmek istediğiniz dosyaları doğrudan harici sabit diskinize indirebilirsiniz/yazdırabilirsiniz. Bu ifade ancak istediğiniz dosyaları popcorn kullanarak doğrudan harici sabit diskinize indirmek isterseniz geçerlidir. Çünkü popcorn NTFS formatında yazma desteği vermiyor. Daha esnek olduğu için NTFS seçmek isteyeğinizi varsaymıştım.

Popcorn'un yazma desteği ile ilgili link
    http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/Supported_Formats#File_System

quote:

quote:

Küçük bir katkı:

Düzelme: yazım hatası

bilgi icin tesekkurler
    zaten surekli tasinir halde olacagi icin external hdd ariyorum
    ben daha spesifik bilgi acisindan sormustum
    ornegin data transfer hizlari nedir?
    verdiginiz cevaplar icin teskkurler

• Merhaba,
    A-110 modeline takılan internal disk SATA mı IDE mi? 2.5 veya 3.5 disk takılabiliyor mu?
    Bir de A-110 modelinde ethernet bağlantısıyla internet üzerinden surf yapmak mümkün mü? Internet Explorer veya Firefox gibi bir tarayıcı barındırıyor mu veya sonradan yüklenebiliyor mu?
    Teşekkürler
  • SATA disk takılıyor. 2.5 veya 3.5 olması farketmiyor. Ben de şunu soracağım. HDD'yi hangi şekilde formatlamamı tavsiye edersiniz A-110 için? Ext2, Ext3 ya da NTFS mi? Hangisi daha uygun olur?
  • arkadaslar ben mkv lerı hala htpc de oynatıyorum bende yaklasık 1tb cıvarında hd arsıv var ılgılenen takas dusunen varsa özelde yazısalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: furtem

SATA disk takılıyor. 2.5 veya 3.5 olması farketmiyor. Ben de şunu soracağım. HDD'yi hangi şekilde formatlamamı tavsiye edersiniz A-110 için? Ext2, Ext3 ya da NTFS mi? Hangisi daha uygun olur?

bu sorunun cevabini bende cok merak ediyorum
  • quote:

SATA disk takılıyor. 2.5 veya 3.5 olması farketmiyor. Ben de şunu soracağım. HDD'yi hangi şekilde formatlamamı tavsiye edersiniz A-110 için? Ext2, Ext3 ya da NTFS mi? Hangisi daha uygun olur?

Eğer A-110 un kendi "NMT applications" denilen uygulamalarını kurmak istiyorsanız ext-2 veya ext-3 (bu daha çok öneriliyor) olarak formatlamalısınız, ancak onlar önemli değil diyorsanız NTFS de olabilir.
  • Teşekkürler bilgi için ama externalı ext3 ile formatlandığında bilgisayar görmüyor. Onun için external HDD'nin mutlaka NTFS ile formatlanması gerekiyor.
  • quote:

Teşekkürler bilgi için ama externalı ext3 ile formatlandığında bilgisayar görmüyor. Onun için external HDD'nin mutlaka NTFS ile formatlanması gerekiyor.

ext3 ile formatladığınızda bilgisayar görür ancak,
    eğer sisteminiz XP ise--->ext2fsd,
    Vista ise--->ext2ifs kurmalısınız bilgisayarınıza.

Detaylı anlatım için;

LİNK
  • Arkadaşlar TLF riplerinde problem yaşayanınız varmı. 1080p filmlerde hiçbir problem çıkarmayan makina TLF'nin 700 mb'lık avilerini çalıştırmıyor.
  • evet biraz önce bende ürünü aldım mkv filmlerde sorunum yok 1080p dahil
    bir tane 1080p avi film vardı elimde onu takılarak oynatıyor
    birazdan elimdeki .m2ts klipleri deniycem bakalım sorn çıkacak mı
  • sitesi acılmış

http://www.popcornhour.com.tr/
  • quote:

Orjinalden alıntı: caution

sitesi acılmış

http://www.popcornhour.com.tr/

Hayırlı olsun bakalım, ben de sipariş verdim, umarım sorun çıkmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagribey

evet biraz önce bende ürünü aldım mkv filmlerde sorunum yok 1080p dahil
    bir tane 1080p avi film vardı elimde onu takılarak oynatıyor
    birazdan elimdeki .m2ts klipleri deniycem bakalım sorn çıkacak mı

evet m2ts'lerde de sorun yok çok hoşuma gitti
    ayrıca daha önce kurduğum htpc'ye oranla çok daha net görüntü veriyor..
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.