Şimdi Ara

# POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.506
Cevap
16
Favori
319.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu linke bir bakın isterseniz.
    Selamlar,

http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=7735
  • quote:

Orjinalden alıntı: cony35

Arkadaşlar bu cihaz kaç gb a kadar destek veriyor? Bir de değişik marka HDD lerde de çalışıyor mu? Örneğin seagate 1.5 Tb harici HDD de sorunsuz çalışır mı? Teşekkürler...

yine bu forumda bir yerde 2Tb ye kadar desteklediğini okumuştum kendim test etmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanardag06 -- 2 Aralık 2008; 17:12:43 >
  • Merhaba;
    Ben geçen yaz oğluma ebay'dan spor ayakkabı satın aldım.Ayakkabının maliyeti bana ulaşana kadar 145$ (101$ ayakkabı fiyatı+gönderme ücreti)
    oldu.Hiç güvenemediğim Singapurlu biri ayakkabıyı gönderdi!Yaptığım iş ebay'dan ayakkabıyı seçmek ve paypal sistemiyle kredi kartımdan ödemeyi yapmaktı.Yaklaşık 2 hafta içinde ayakkabı geldi ve oğlum koliyi herhangi bir kargo firmasından değil eve bırakılan postane notuyla gidip Bahçelievler postanesinden hiç ücret ödemeden aldı.
    Arkadaşlar bence kargo firmaları bu işten kendilerine pay çıkartıyorlar.Kargo firmasına gümrükten verilmiş bir yazı varmı?Yani gümrük vergi v.s. harcamaları talep ediyormu?Bunları araştıran kargo firmasından gümrüğün düzenlediği evrakları görmek isteyeniniz oldumu, görebildimi?
    Ya da bu cihazı kargo firmasına vermeden posta kargosuyla gönderen satıcılar yokmu?Üç kuruşluk cihazlara verilen paralara yazık.

• ilginiz için teşekkür ederim sayın aalikemal
    kargo firması gelen paketi depoya bırakıyor ve gümrüğe takıldı diyor alabilmeniz için onlara noterden vekalat verilmesini talep ediyor ve bu durumda maliyetiniz 500 YTl yi geçer diyorlar gümrük masrafları ve gümrük müşavir ücreti.
    ben ankara da olduğum için sizin sorduğunuz soruları onlara iletemedim sadece benim kargomu ankara gümrüğüne gönderin ve kendim ilgeneceğim dedim
    onlarda ordinyo ve depo ücreti olarak ayrıca ankara ya gönderim ücreti olarak toplam 172 küsür YTl ve burdaki depoda 62 küsür YTl aldılar makbuz karşılığı.
    ordinyo ise paketinizi gümrükten çekmenize yarayan bir evrak gümrük yetkilileri o evrak ve orjinal fatura üzerinden işlem yapıyor.
    %10 maktu vergi yasa gereği 96 YTL ödeyerek paketimi aldım
    diğer sorunuza gelince çinde ki firma UPS ile gönderiyor sadece başka bir seçeneğiniz yok malesef
    dedğinizi gibi bu ürünü bazı arkdaşlarhiç masrafsızda alabildiler bazıları daha fazla ödeme yaparak aldılar bende bunların ortasında kalan az buçuk diyelim ödeyerek aldım

• Selamlar,

Popcorn Hour a internal HD eklemek istiyorum. Ama içine bakınca çok küçük tek bir soket gördüm bu normal SATA soket değil gibi geldi bana. Birde takılacak Hd lerin power supply ı olmayacak mı?

Yoksa buna takılan hd ler sadece notebooklarda kullanılan diskler mi, nasıl takılıyor bilgilendirebilecek arkadaş var mı,

Tşk,
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirx

Selamlar,

Popcorn Hour a internal HD eklemek istiyorum. Ama içine bakınca çok küçük tek bir soket gördüm bu normal SATA soket değil gibi geldi bana. Birde takılacak Hd lerin power supply ı olmayacak mı?

Yoksa buna takılan hd ler sadece notebooklarda kullanılan diskler mi, nasıl takılıyor bilgilendirebilecek arkadaş var mı,

Tşk,

Merhaba,
    Eğer cihaz a-110 modeliyse 3.5 luk sata HDD takacaksınız. HDD direk anakartın üzerindeki sokete takılacak.Elektriği ve bilgiyi anakarttan alıyor.
  • Selam boylum,

Sonunda gümrükten getirttim ve gayet memnunum şu anda.

You tube da videosunu gördüm, doğrudan cihazı takıyor bakalım deneyeceğim ama küçük bir sata arayüz var sanki

tekrar bilgi vereceğim, A-110 modeli,

Tşk,
  • sirx,
    seninki kaça maloldu.
    Nasıl çektin gümrükten.
    Syg.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gigarange

8521.90.00.00.12

Elektrikli makina ve cihazlar ve bunların aksam ve parçaları; ses kaydetmeye ve kaydedilen sesi tekrar vermeye mahsus cihazlar; televizyon görüntü ve seslerinin kaydedilmesine ve kaydedilen görüntü ve sesin tekrar verilmesine mahsus cihazlar ve bunların aksam, parça ve aksesuarı
    Video kayıt veya gösterme cihazları (bir video tunerle birlikte olsun olmasın):
    - Diğerleri
    - - Video gösterme cihazları

bu mesaj bana idiydse teşekkür ederim arkadaşım. eşyayı ben de o GTİP da sınıflandırdım zaten; fakat cihazın özeeliklerini ve cetveldeki yerini kesinleştirmem lazımdı. eğer gümrükçü değilsen ya da dış tic. sektöründe çalışmıyorsan tebrikler bu arada

• Selamlar,

Gümrük işlemleri kaçınılmaz oldu, 900 civarına geldi ancak servisleri, Torrent, HD seyretme IPTV gibi özelliklerini görünce değidi diyorum,

Umarım servisleri hızla yayılır, yutdışında herşey IP üzeerinden sunuluyor artık,

Türkiye içinde bir apylaşım ortamı olursa harika olur..

Bu arada SATA disk de çok rahat tannıtılıyor, Cihaz hak ediyor..Ama bizim ithalat işleri bu parayı açıkçası hak etmediler. Hiç bir şey yapmadan memurlara para verdikk, Bu zihniyet umarım bir gün düzelir biz de Çin gibi şu cihazları üretir oluruz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirx

Selamlar,

, 900 civarına geldi

bu ücret toplam maliyetimi? gümrük vergisi için ne ödediniz detaylı açıklayabilirmisiniz
    benim A-110 da 750 ye mal oldu. geldiği gibi gümrüktan alabilseydim 500 ü geçmezdi ama depolarda kaldığı için ve ankara ya trasfer edildiği için 750 YTl maliyet çıktı malesef
    iyi günler de sorunsuz kullanmanız dileğiyle
  • bende ordino harici herşeyi ödeyerek çekmiştim gümrükten :)))) mal aynı, her iş farklı ne güzel ne güzel!!!

100euroya kadar takılmadan geliyor , 100 euro sorası takılıyor kural budur. Adamlar %10 vergiyi kessin diye extradan aklımızın ucundan bile geçmeyen vergileri üstüne koyuyolar.Neyse dersimi aldım bir daha 100 euro ve sorası için yurtdışından işlem yapmam.
  • sizden %10 maktu vergi ve damga pulu hariç ne vergisi aldılar?? depo parası almışlardır mutlaka....

quote:

Orjinalden alıntı: meneshbjk

bende ordino harici herşeyi ödeyerek çekmiştim gümrükten :)))) mal aynı, her iş farklı ne güzel ne güzel!!!

100euroya kadar takılmadan geliyor , 100 euro sorası takılıyor kural budur. Adamlar %10 vergiyi kessin diye extradan aklımızın ucundan bile geçmeyen vergileri üstüne koyuyolar.Neyse dersimi aldım bir daha 100 euro ve sorası için yurtdışından işlem yapmam.
  • Cihaza 1,5tb hardiskin takılabileceğini okudum. Fakat sormak istediğim hardisk'e hangi formatı atmamız lazım. NTFS ile yapsak olmazmı? İlla ext2 veya ext3'mü olması lazım. birde ext3 şeklinde nasıl format atabiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxi909

sizden %10 maktu vergi ve damga pulu hariç ne vergisi aldılar?? depo parası almışlardır mutlaka....

quote:

Orjinalden alıntı: meneshbjk

bende ordino harici herşeyi ödeyerek çekmiştim gümrükten :)))) mal aynı, her iş farklı ne güzel ne güzel!!!

ewet ordino hariç kalan herşeyi ödedim.
  • Ben de dun bir Popcorn Hour A-110 siparis verdim. Ingiltere'deki bir bayiiden (http://www.digitalera.co.uk ) aldim. Bir arkadas orada yasiyor, ona ship ettiriyorum, haftaya noel tatilinde turkiye'ye gelirken getirecek...

Bu arada bilginize, Avrupa'da bu urun cok daha pahaliya satiliyor. Bana maliyeti ingiltere ici yol dahil 220 pound, yaklasik 510 ytl...

1 gunde teslim ediyorlar, 220V destekli. Amerika'dan gelen urunlerde zannedersem bir de adaptor ayarlamak gerekecek. Bunda boyle bir problem yok.

Selamlar,
    DeadZon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadZon -- 19 Aralık 2008; 10:59:42 >

• Cihaza hdd taktım. 16 gb lik flash disk içindeki filmi flash disk üzeründen hddye atmak istiyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum.
    usb belleker üzerinden hdd ye dosya transfer etmek mümkün mü?
  • POPCORN HOUR'U OLAN ARKADAŞLAR;

İŞTE YENİ YARDIMCINIZ : POPCORN HOUR NMT WN-100
    http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?pluginoption=catalog&task=info&item_id=9&main_id=0&category_id=

ÖZELLİKLE TORRENT KULLANIYORSANIZ,
    PC'NİZ SAATLERCE AÇIK DURMASINI VE ELEKTRİK TÜKETMESİNİ İSTEMİYORSANIZ,

POPCORN'A "POPCORN HOUR NMT WN-100"Ü TAKIYORSUNUZ,
    EVDEKİ KABLOSUZ INTERNETTEN FAYDALANABİLİYORSUNUZ.

Popcorn Hour WN-100 USD 37.00
    International Shipping : USD 26.88
    Total USD 63.88 (YAKLAŞIK 100 YTL)

15-20 WATT HARCIYORMUŞ.
    PC İLE KARŞILAŞTIRIN,
    ELEKTRİK TASARRUFU İLE KENDİSİNİ KISA ZAMANDA AMORTİ EDECEKTİR.

GÜMRÜKTEN ÇEKİNENLER VARSA HABERLEŞELİM.
    ALMANYA'DAN ÇOK YAKIN BİR ARKADAŞIM,
    OCAK AYINDA 4-5 TANE GETİREBİLECEK.

İLGİLENENLERE DUYURULUR...

• Arkadaşlar PopcornHour sanırım memlekete gelmiş , ilgilenen arkadaşlar bi okusun

http://www.divxm.com/popcornhour-mkv-player-divxm-ayricaligi-ile-x264-oynaticilar-artik-turkiyede-t75196.html?highlight=popcornhour
  • popcornhour un tvix deki GUI BUILDER benzeri bir uygulamasi var mi?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.