Şimdi Ara

# POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.506
Cevap
16
Favori
319.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bakalım benim makina ne olacak. bende bu şans varken benimkide takılır kesin takılan arkadaşlar geçmiş olsun.
  • Cihazdan anladığım kadarıyla CD-DVD ve Blu-ray filmleri oynatmıyor. Yani cihazın CD takma aparatı yok. Bir nevi Multimedia Harddisk gibi bir şey..

Aslında benim istediğim: hem Blu-ray ve DVD filmleri, hemde DİVX,MKV,H.264...vb formatlarını okuyabilecek bir player bulmak. Eğer böyle bir player bilen varsa bizimle paylaşırsa sevinirim.

• Bu siteye bakarsanız eğer bütün player alternatiflerini bulabilirsiniz...
    http://www.mkvplayers.com/
  • darkhardware sitesindeki arkadaş da aynı şekilde sizin bizim gibi kargo vasıtasıyla honk kong'dan Ipod Touch almış ve kargo vasıtasıyla gelirken gümrüğe takılmış.... yazıyı okursanız cuzzi bir miktar vergi ile malını gümrükten çekebilmiş burada sizin yaşadığınız olaylar sanırım biraz gümrükte bulunan memeurların keyfiyetine (???) kalmış ortada iki tane benzer durum var iki cihazda elektronik cihazlar fakat farklı uygulamalar var bence bir daha hakkınızı aramakta fayda var linkteki arkadaşa gümrük memuru bu hakkı suistimal etmedikçe sorun olmadığını belirtmiş (detayı linkte) suistimal edenlerin ise isimleri gümrüklere dağılarak o isme ait gönderiler gümrükler tarafından durdurulma durumu var mesela her hafta gönderi almak gibi işi ticarete döktüğü şüphesi ile adına gelecek gönderilerin gümrüğe takılması durumu. bunun harici bildiğim kadarıyla TC gümrükler sizin bizim gibi internetten şahsi alışveriş yapanlarda dikkat ettiği ve gümrükte durdurma taraftarı olduğu ürünler özellikle Saat ve parfümeri ve CEP telefonları gibi TR'de öbür ülkelere göre çok daha pahalı satılan ürünlerin kaçak ticaretini önlemek amaçlı daha hassas.... bunun dışında darkhardware'deki arkadaş başarılı şekilde ürününü çekebilmiş gümrükten ama nedense Popcorn'lar takılmış bence Darkhardware deki arkadaşın takip ettiği yolu denemekte fayda var eğer yine sorun çıkarsa mutlaka şikayette bulunulacak merciler vardır ortada iki örnek ikiside elektronik cihazlar biri sorunsuz malını teslim alıyor diğeri mağdur oluyor ortada bir ikili durum var....

quote:

Orjinalden alıntı: barokt

Ben siparişimi iptal ettim Topkapı'ya gitmiycem, birileri mutlaka buraya bu cihazlardan getirtecek bundan emin olabilirsiniz, o zamana kadar beklemek lazım sadece, daha çok yeni bir teknoloji zaten, iki gün sonra daha iyisi çıkar iyiki beklemişiz deriz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxi909 -- 14 Kasım 2008; 17:06:18 >

• Haklısınız, birisi mağdur olurken diğeri sorunsuz geçerse bunda bir terslik vardır...
  • http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=10223

Arkadaslar ozellikle de siparis veren arkadaslar bu linke bakarsaniz eger Turkiye'ye UPS gonderim yapiyormus en altta yaziyor sansli olabilirsiniz yani...
  • 5 dakika önce ups görevlisi kargomu getirdi. takılmadan geldi.
  • hayırlı olsun bence şu gümrük mevzuatı ve işlemleri ile ilgli donanımhardware kullanıcısının mesajını izin alarak bu bölümde sabit başlık yapmak lazım burada bunca teknoloji meraklısı olarak mkv playerlar malum sadece yurtdışından alıanbiliyor şu aşamada en azından gümrük konusunda mağdur olmamak adına....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Skepo

5 dakika önce ups görevlisi kargomu getirdi. takılmadan geldi.

hayırlı olsun.
    Benimki 3 gün önce takıldı. Burada görünen rastgele kiminkine denk gelirse takıyorlar...
    İşin kötü yanı bukadar masraf ettiğimiz ve stres çektiğimiz cihazı ve muadillerini seneye züccaciyelerde görürsek o zaman üzülürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylum -- 15 Kasım 2008; 20:04:21 >
  • Çok büyük haksızlık var ortada biriniz rahat rahat getirtikten bir diğeriniz sinir sahibi oluyor ve verdiği para boşa gidiyor, böyle düzensizlik içinde rantı kapanların elinde kalıyor para sistem açıklarından geçinen bir sürü çakal türüyor...
  • Bunu Z-5500'e nasıl bağlıycam. Network ayarlarını filan yaptım ama ses olayını çözemedim.
  • optical kabloyla bağlıycan,cihazın içindeki ses ayarlarındanda dijitali seçicen o zmn sesi alabilirsin.
  • Arkadaşlar selam, PCH-A110 elime ulaştı Çok güzel bi alet hiç takılmadan çalışıyo, sorunsuz 10.11.2008'de kargoya verildi diye mesaj geldi, 12.11.2008'de işyerime gelmiş ben öğle yemeğindeyken Gümrüğe takılmadan geldi çok sevindim.

Daha update edemedim ve torrent özelliğini kullanamadım, ayrıca inernal HDD bağlamadım. External HDD var 500 GB ondaki filmleri izliyorum fırsat buldukça. HD film olanlar varsa paylaşalım derim

Ayrıntıları anlatmak isterim burda ve fotoları fırsat buldukça eklerim.

• Merhaba..

A110 siparişini verdim ancak ödemede sorun çıktı. Tekrar onay istiyorlar..

Bu arada bir konuda tereddütte kaldım.. Acil cevap alabilirsem çok iyi olur.

Film dosyalarını mkv. mp4.. vs Sony PS3 formatına dönüştürip PS ile oynatsam, A110 dakinden çok daha kötü performans mı alırım..

Yani Fim izlemek için PS3 ile Popcorn arasında tereddütte kaldım.. PS3 ün oyun avantajıda var tabikii..

Teşekkürler,
  • Arkadaşlar internetten uzaktaki monitörlere yayın verebileceğimiz, RSS - schedule(şu yayın şu saatte şu playerda yayına girsin,şu saatte çıksın), playlist... gibi özellikleri olan web üzerinden kontrol edilen ağ oluşturabileceğim(birkaç ekrana takabileceğim) PLAYER varmıdır acaba?
  • iyi günler sorunuza cevap vermek gerekirse aslında ps3 den muhteşem bir mkv player olabilir ama sony'nin hakklı kaprisleri (kendisi aynı zamanda hollwood produktorüdür kendi adı altında film çektirir) sebebiyle mkv'ye sıcak bakmıyor bu sebepten popcorn hour mkv oynatması dışındaki özllikleri ethernet veya youtube a girlebilmesi sebebiyle çok daha esnek bir cihaz elinizde mkvler varsa bence tvix e göre daha esnek ve fiyatına göre daha mahharetli bir cıhaz ayrıca 1 veya 2 ayda bir yen firmware ile yazılımdaki hatalarını düzeltip kimi yenilikler ekleniyor.....

not: illa bir şekilde zamanı gelince sony cihazın mkv oynatma özelliğini kazandıracak hatta olağan üstü bir media center olacaktır çeşitli 3. parti yazılımlarla ama ne zaman asıl sorun o son olarak ps3'ün başka güzel bir özelliği PSP ile etkileşime geçebilmesi PS3 içindeki fotoğraflarınıza veya müziklerinize ps3 ve psp nizdeki wireless bağlantı ile PSP nizden PS3 ünüzdeki materyale erişebiliyorsunuz...

quote:

Orjinalden alıntı: sirx

Merhaba..

A110 siparişini verdim ancak ödemede sorun çıktı. Tekrar onay istiyorlar..

Bu arada bir konuda tereddütte kaldım.. Acil cevap alabilirsem çok iyi olur.

Film dosyalarını mkv. mp4.. vs Sony PS3 formatına dönüştürip PS ile oynatsam, A110 dakinden çok daha kötü performans mı alırım..

Yani Fim izlemek için PS3 ile Popcorn arasında tereddütte kaldım.. PS3 ün oyun avantajıda var tabikii..

Teşekkürler,

• Merhaba
    MKV leri PS3 de oynatmak için :

mkv ---tsmuxer--->M2TS
  • vista starter yükledikten sonra popcornla bir türlü bağlantı yapamıyorum. dosya paylaşımı yokmu bu starterın?
  • Arkadaşlar merhaba

Torrent özelliğini nasıl kullanıyorum, bilen varsa anlatabilir mi. Bende PCH-A110 var, içine 3,5 inch Seagate 1 TB HDD taktım. Ayarları yaptım fakat Torrent ayarları nasıl oluyor bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Skepo

vista starter yükledikten sonra popcornla bir türlü bağlantı yapamıyorum. dosya paylaşımı yokmu bu starterın?

var.
    Ağ klasöründen (eğer ethernet den bağlı ise) a110 isminde görebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.