Şimdi Ara

# POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.506
Cevap
16
Favori
319.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    USB üzerinden wireless bağlantı için aşağıdaki başlıktaki 4. mesajda iki adet alternatif verilmiş:
    http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=9942&pid=92590#pid92590

-TP-Link TL-WN821N version 1
    -Popcornhour WN-100

Aynı başlıktaki 10. mesajda moderatörlerden birisi yazılımı geliştiren Syabas'ın laboratuvarlarında yapılan denemelere göre USB formatından kaynaklanan sınırlamalar nedeniyle yüksek "bitrate" sahip HD veya DVD dosyalarını USB üzerinden "wireless" olarak takılmadan/donmadan oynatmanın beklenmemesi gerektiğini söylüyor.

I doubt that you will ever be able to stream anything but extremely low bitrate HD stuff and single file xvid etc. The max speed achieved using USB adapter in the lab by Syabas was 18mb/s. The format of USB limits the speed as its 1x4MIMO whereas mini-pci etc. are 2x4MIMO and could theoretically reach 36mb/s. One for the B110 users to check out when the firmware and spec are released for WiFi.
    New drivers will help with freezing and MAY help a little bit with speed but dont expect to ever be able to definately be able to stream HD or DVD's.

• TEŞEKKÜRLER "mkp"...

ASLINDA AMACIM WIRELESS FILM SEYRETMEK DEĞİL...

WIRELESS INTERNET BAĞLANTISIYLA TORRENT İNDİRMEK.
    PC'DEN ÇOK DAHA AZ ENERJİ TÜKETECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.
    PC'NİN SÜREKLİ AÇIK KALMASINDANSA PCH AÇIK KALSIN DAHA İYİ BENCE...

YİNE DE BİLGİ VEREN ARKADAŞLARA GÖNÜLDEN TEŞEKKÜRLER...
  • bende 30 ekim kargosu içindeyim 10 kasıma ertelendi , bugün kargo bilgileri elime ulaştı beklemedeyim.

bende wireless internet bağlantısıyla torrent indirmek istiyorum ,kullanan arkadaşlar varsa nasıl yapıldığını anlatabilirler mi? extradan ne almalıyız?

Teşekkürler
  • 10 Kasım'da sipariş verdim, bakalım ne zaman elimde olacak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: meneshbjk

bende 30 ekim kargosu içindeyim 10 kasıma ertelendi , bugün kargo bilgileri elime ulaştı beklemedeyim.

bende wireless internet bağlantısıyla torrent indirmek istiyorum ,kullanan arkadaşlar varsa nasıl yapıldığını anlatabilirler mi? extradan ne almalıyız?

Teşekkürler

Siz ne zaman sipariş verdiniz acaba, zamanlamamız beraber sanırım beraber takip edebiliriz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barokt -- 12 Kasım 2008; 3:29:23 >
  • ekimin ortalarıydı sanırım işte 30th october batch'deydi. Şimdik upsin sayfasına baktım almanya'dan istanbula gelmiş , inşalah gümrükte problem olmadan gelir. Sizde google checkout'tan bakın ups'den takip edebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meneshbjk -- 12 Kasım 2008; 9:14:35 >
  • Geldi haberini heyecanla bekliyoruz meneshbjk.
  • maalesef topkapı gümrükte bekletiliyormuş yarın alıcam artık ne isterler kısmet,bu işlemleri önceden yapan arkadaşlar var mı? bildiklerini paylaşabilirlerse mutlu olurum. teşekkkürler
  • Maktu vergi denilen birsey varmis haberin olsun ticaret yapmadigini gosteren zaten bir adet urunun olmasi o yuzden maksimum %10 talep edebilirler... Daha fazlasina pazarlik yapmalisin bence... Sonucu bize de haber verirsin artik, umarim sorun cikmaz...
  • evet bende onu duymuştum bir arkadaşımdan neyse kısmet yarın durumu forumda paylaşırım.

eğer çok para isterlerse galiba ups iade olarak geri yolluyor böylece popcorn hourdan paramı geri alabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: meneshbjk

evet bende onu duymuştum bir arkadaşımdan neyse kısmet yarın durumu forumda paylaşırım.

eğer çok para isterlerse galiba ups iade olarak geri yolluyor böylece popcorn hourdan paramı geri alabilirim.

Takıldığını nereden öğrendiniz?
    Ups sitesinde sadece PAKET VERİLERİ ARACI TARAFINDAN İŞLENİYOR. GÜMRÜKLEMEYİ BEKLİYOR demiş.
    İade olayı kesin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylum -- 12 Kasım 2008; 15:52:42 >
  • PACKAGE DATA PROCESSED BY BROKERAGE. WAITING FOR CLEARANCE yazdı . Bende bu yazı üstüne hemen UPS'i aradım ordaki hanım tracking number'ı istedikten sonra bizde sizi arıycaktık dedi ve durumu izah etti. Bende sizinki gibi bir yazı yazmadı. Bu birazda şans meselesi anladığım kadarıyla hiç takılmayan arkadaşlarda vardı sanırım.

başka gümrüğe takılıpta çeken arkadaşlar var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meneshbjk -- 12 Kasım 2008; 16:26:58 >
  • Benim kargo da takılmış...
    Demek ki topluca durdurmuşlar...
  • ne istiyorlar senden konuştun mu?
  • Çok fazla belge ve para. Gümrükçümle de konuştum yapacak birşey yok.Almaya değmez.
    Yanlış iş yaptık.Buradaki bazı arkadaşların gazıyla hareket ettik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylum -- 12 Kasım 2008; 18:09:52 >
  • Selam siz ne siparisi vermistiniz acaba ayni urunumu popcorn mu yani...
  • evet a110.
  • Valla ben bu durumda shipping adresimi degistirmek zorundayim Amerika'ya yonlendirdim. 10 Kasım'da order etmiştim umarım adres değişikliği onaylanır...
  • Arkadaşlar bu cihazı almayı düşünenlerdenim.
    Ancak, elimdeki DVD player a bağlayacam (doğal oalrak) ve açıkçası bu konuda çekincelerim var!

Dvds playerım
    http://www.amazon.com/Sony-DAVS500-Home-Theater-System/dp/tech-data/B00005T3H6/ref=de_a_smtd

Cihazın AC3 pasthrough ettiğini biliyoruz ancak benim dvd player bu ac3 sesi çözebilecek mi(bildiğim kadarıyla AC3 çözücüsü yok, sadece DTS ve DD çözücülü) ?
    yada sesler öncelikle cihazda çözülüp, sonra toslink ile ham veri biçimde mi dvd playera gönderiliyor?

Bu işin aslı nedir?
    Tabi ki almayı düşündüğüm A110 modelidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtrip -- 12 Kasım 2008; 23:35:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: boylum

Benim kargo da takılmış...
    Demek ki topluca durdurmuşlar...

"Arkadaşlar selam, ben de 19 Eylül'de A-110 ısmarladım ama içime kurt düştü. Şirktemizideki TNT görevlisinden genel işleyişi sorunca panik olup UPS'i aradım. Ana merkezdeki import (ithalat) departmanındaki arkadaş 100 eur'yu geçmeyen ürünlerde sorun olmaz, yoksa kontrolü yapan kişinin insafına kalırsın dedi. Ama wylc3w arkadaşın yukarda bahsedilen bayram dönemiyle ilgili biraz araştırınca bu haberi buldum:http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=7871592&yazarid=82 Buna göre bayram ve yılbaşlarında, 1 ay önce-1 ay sonrasına kadarki dönemlerde limit 300 eur'ya çıkıyor. Umarım doğrudur yoksa öğrendiğime göre sabit masraflar olarak gümrük 200 usd alıp üstüne bir de vergi alınca toplamda fazladan 300 usd daha ödemek pek de güzel olmaz."

böyle bir bilgi var.http://forum.donanimhaber.com/m_23640820/tm.htm doğruluğunu teyit edip bunun üzerinden almayı deneyin umarım mağduriyetinizi giderebilirsiniz.
    aynı cihazdan bende sipariş verdim faka posta kod numarası yüzünden gönderesi gecikti bu sevkiyatla gelecekti bakalım iptal ettirip para iadesi talep edeceğim tabi olursa
    iyi günler diliyorum.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.