Şimdi Ara

# POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.506
Cevap
16
Favori
319.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende kesin alırım 200ytl ye HDnin Hsini alamayız gerçekten çok ucuz
  • Tamamda arkadaşlar bu cihazın fiyatı Türkiye'ye gelene kadar, ne kadar artar, bir düşününBen Litvanya'daki ofislerinden fiyat listesi aldım.Cevap gelince sizlerle paylaşırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

Tamamda arkadaşlar bu cihazın fiyatı Türkiye'ye gelene kadar, ne kadar artar, bir düşününBen Litvanya'daki ofislerinden fiyat listesi aldım.Cevap gelince sizlerle paylaşırım

eywallah çok makbule geçer LCDTV aldık bir sene oldu daha şu HDyi izliyemedik canıma tak etti harbiden
  • Çok kaliteli bir cihaz kesinlikle alınır.Ama meğer litvanya ve işveç de varmış.Bende Amerikada satılıyor sandım.Bunu Türkiye satılan ve temsilciliğini yapan bir yer varsa ilk alan kişilerden biri olabilirim.Yada arkadaşlar toplu alışveriş yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducatine -- 13 Ocak 2008; 21:11:58 >
  • arkadaslar firmaya mail attim ve cevap geldi. Internetten alışveriş yapabilmek icin siteye uye olmak ve sıranın size gelmesini beklemeniz gerekiyor.
    Cihaza yogun talep oldugundan firma su an boyle bir cozum bulmuş. Ilk siteye uye olan, cihaz ilk satisa ciktiginda alir. Uye olduktan 2 ay sonra on sipariş formu geliyor ve onu dolduuryorsunuz. Firma satış yetkilsinden gelen mailde bugun siteye register olursam mart gibi ön sipariş formunun mailime geçilecegini soylediler. Ön sipariş formu tarafımıza geldikten sonra 2 gun icinde geri gonderilmek zorunda yoksa hakkınız yanıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

arkadaslar firmaya mail attim ve cevap geldi. Internetten alışveriş yapabilmek icin siteye uye olmak ve sıranın size gelmesini beklemeniz gerekiyor.
    Cihaza yogun talep oldugundan firma su an boyle bir cozum bulmuş. Ilk siteye uye olan, cihaz ilk satisa ciktiginda alir. Uye olduktan 2 ay sonra on sipariş formu geliyor ve onu dolduuryorsunuz. Firma satış yetkilsinden gelen mailde bugun siteye register olursam mart gibi ön sipariş formunun mailime geçilecegini soylediler. Ön sipariş formu tarafımıza geldikten sonra 2 gun icinde geri gonderilmek zorunda yoksa hakkınız yanıyor.

hıımmm... üzüldüm doğrusu peki Türkiye'de bu tarz başka bir cihaz bulamazmıyız yada ithalatcılar ülkemize HD-SmartMedia sokmayı düşünmüyorlarmı acaba
  • Bugün Doğubank ve Tahtakale'yi de gezdim ama farklı bir markanın benzer özelliklere sahip bir modelini bile bulamadım malesef
  • quote:

arkadaslar firmaya mail attim ve cevap geldi. Internetten alışveriş yapabilmek icin siteye uye olmak ve sıranın size gelmesini beklemeniz gerekiyor.

Peki tüm masraflar 179 dolar mı ve bu para nereye yatırılıyor?Yada karttan mı çekiliyor.Ayrıca yurtdışından geleceği için direk adresinemi gönderiliyor?Mesela ben istanbul dışındayım.Bu gümrüğe takılma derdi varmı?Bu gibi sorunlar yoksa gidip üye olacağım.Yada şimdi oldum bile.

• açıkcası sorularin hakkinda bir fikrim yok ama 179 usd sadece cihazin masrafi buna shipping yani kargo masrafi dahil degil.
    Sanirim detaylar on sipari formu geldikten sonra daha belli olur. Ben de siteye uye oldum ama 2 ay kim bekler şimdi ön sipari formu gelecek diye.
    Hayir gelecek de , gelse de satin alabilecekmiyiz o da belli degil

quote:

Orjinalden alıntı: Ducatine

quote:

Peki tüm masraflar 179 dolar mı ve bu para nereye yatırılıyor?Yada karttan mı çekiliyor.Ayrıca yurtdışından geleceği için direk adresinemi gönderiliyor?Mesela ben istanbul dışındayım.Bu gümrüğe takılma derdi varmı?Bu gibi sorunlar yoksa gidip üye olacağım.Yada şimdi oldum bile.

• Bir ara bu tarz bir cihaz vardı Digitus'un Bimel'de ama forumda sormuştum insanlar alma demişlerdi
     # POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları)

DIGITUS DA-70900
  • Arkadaşlar cihaz güzel ama mart a kadar neler olur bekleyin, ilk çıkan divx playerları hatırlayın,
    daha neler çıkar..yok yurtdışı getirme gümrük sıraya girme falan yazık size, bu tür cihazlar HD den daha da çabuk yaygınlaşır, benden söylemesi...

• Embedded sistemler artık her yerde

Ürün güzelmiş, fiyat stratejileri de hoş.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: plcmn

En büyük eksiklik DD/DTS decoder içermiyor. Bu yüzden uygun fiyatlı analog 5.1 sitemlerimizle kullanamayız. İlla A/V receiver yada decoder içeren ses sistemi almak zorunda kalacağız..

senin icin de uygun bir cihaz var ama daha kapsamlı bir alet gibi duruyor, fiyati usd.179 gibi dusuk bir meblag olmayabilir

# POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları)

aynı sekilde bunun da torrent destegi var.

480P 720x480 CEA
    720P 1280x720 CEA
    768P 1366x768 CEA
    1080i 1920x1080 CEA
    1080P 1920x1080 CEA

Four standard definition streams in:
    VC-1
    H.264
    MPEG-4 and MPEG-2

One high definition stream and one standard definition stream simultaneously:
    H.264 MP/HP @L4
    VC-1/WMV9 MP@HL, AP@L3
    MPEG-4 ASP @L5 1
    MPEG-2 MP@HL and MP@M
    MKV
    MPEG-2 TS/TP,TRP,M2T,M2TS
    DivX 3.11/4/5/6
    XviD
    VOB

MPEG 1/2 Audio Layers I, II, and III (MP3)
    Dolby Digital® (AC-3)
    DTS
    PCM
    MPEG-2/4 AAC LC and HE
    Microsoft WMA and WMA Pro
    Supports the audio sampling rates at 8, 16, 22.05, 24, 32, 44.1, 48, and 96KHz
    Audio samples at 16, 20, 24, and 32 bits per channel
    FLAC (software decode)
    Audio CD
    AAC
    Ogg Vorbis

Analog 5.1 Channel Stereo
    Optical
    Coaxial

DUNE HD PLAYER güzelmiş. Bunun fiyatı ne acaba?

• bende internet sitesini buldum bu DUNE bayağı kaliteli bir cihaza benziyor
    http://www.dune-hd.com/index.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightmare666

bende internet sitesini buldum bu DUNE bayağı kaliteli bir cihaza benziyor
    http://www.dune-hd.com/index.html

Çok iyi

Nihayet mkv okuyan playerlar geliyor

Fiyatı hakkında bilgi var mı?

• Bu, Dune HD, Hi-End olduğunu iddia ediyor ki öyle gibi görünüyor, mesela 5+1 analog ses çıkışı koymuşlar, ayrıca HD DVD veya Blu Ray rom eklenebileceğini de belirtiyorlar. fiyatının pek ucuz olduğunu sanmam 1.000 Doların üzerindedir bu cihaz
  • Fiyatına göre çok iyi bir ürün o zaman POPCORN HOUR
  • HD DVD ve Blu-rayler de yavaş yavaş ucuzluyor.
    HD DVDler 30-35 ytlye kadar geldi.
    Ancak oynatıcı kısmında durum nasıl?
    Uygun fiyatlı oynatıcı bilen var mı arkadaşlar ?
  • Türkiyede bu cihazlardan mevcutmu ? Nerden alabiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.