Şimdi Ara

# POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.506
Cevap
16
Favori
319.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mkv desteği göremedim. en iyi ihtimal sigmanın 8621L chipseti vardır.
    istar veya popcornla yarışamaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trakianboy

mkv desteği göremedim. en iyi ihtimal sigmanın 8621L chipseti vardır.
    istar veya popcornla yarışamaz.

Güncellemeler ile sonradan MKV desteği kazanamazmı ?
  • quote:

Bence İSTAR için ayrı bir başlık açmalıyız.
    POPCORN'un papucunu dama atmış durumda
    tek falsosu berbat bir kumandaya sahip olması, editör de bunu eleştiriyor zaten.

DrJimbo wrote:
    Can you pre-order the HDMI 1.3 model, or do we need to wait until "ETA Feb.20.2008"? And will it come with the new remote?

You have to wait unti Feb.20. Yes it will come with the new remote.

zaten kumandası yüzünden 1,3 versiyonunu bekliyorum.1.3 versiyonda yeni kumanda gelecek

Bu arada getirtecek firmayıda ayarladım.ön sipariş için istar firmasına talepde bulunuldu cevap bekliyoruz.
    cevap gelince forumda istar ile ilgili konu açacam talep ne kadar fazla olursa maliyet o kadar düşecek

istar ile ilgi gelişmelere
    http://www.mpcclub.com/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=191
    http://www.networkedmediatank.com/viewtopic.php?t=1147&postdays=0&postorder=asc&start=0
    burdan ulaşabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 15 Şubat 2008; 11:40:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: rotasmmm

quote:

tek falsosu berbat bir kumandaya sahip olması, editör de bunu eleştiriyor zaten.

DrJimbo wrote:
    Can you pre-order the HDMI 1.3 model, or do we need to wait until "ETA Feb.20.2008"? And will it come with the new remote?

zaten kumandası yüzünden 1,3 versiyonunu bekliyorum.1.3 versiyonda yeni kumanda gelecek

Bu arada getirtecek firmayıda ayarladım.ön sipariş için istar firmasına talepde bulunuldu cevap bekliyoruz.
    cevap gelince forumda istar ile ilgili konu açacam talep ne kadar fazla olursa maliyet o kadar düşecek

http://www.networkedmediatank.com/viewtopic.php?t=1147&postdays=0&postorder=asc&start=0
    burdan ulaşabilirsiniz

Getiren olursa ben alırım...ayrıca HDMI 1.1 versiyonuda alabilirim benim için sorun olmaz kumanda filan zaten 1.3 hdmi girişli lcd tvimde yok.

188 dolar ucuz kendim sipariş ederim ama mutlaka gümrüğe takılır ve uğraştırır.

Onun için getiren olursa süper olur.

Bu arada popcorn da inanılmaz ısınma sorunu varmış, umarım istar ın böyle bi sorunu yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haydoot -- 15 Şubat 2008; 12:57:20 >

• up.
    Cihazı netten araştırma yaparken buldum.Bir baktım bizim forumdada konusu acılmış.Ne yapıp edip bu cihazı almamız lazım arkadaşlar.Fiyat cok iyi çünkü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 28 Şubat 2008; 20:50:29 >
  • Hocam son durum nedir bu ürün için.Eğer gelcekse bende alacağım
    quote:

Orjinalden alıntı: rotasmmm

quote:

DrJimbo wrote:

burdan ulaşabilirsiniz

• Bu tip cihazlar kesinlikle ezici avantajlara sahip ve elbette yaygınlaşacak Türkiyeyede gelecek kaçınılmaz birşey.. Al bide external hd, at filmleri içine seç seç seyret disk takıp çıkarma derdi bile yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

Arkadaşlar cihaz güzel ama mart a kadar neler olur bekleyin, ilk çıkan divx playerları hatırlayın,
    daha neler çıkar..yok yurtdışı getirme gümrük sıraya girme falan yazık size, bu tür cihazlar HD den daha da çabuk yaygınlaşır, benden söylemesi...

merhaba. imzanızda toshiba hd dvd player yazıyordu. bendede hd dvd player var ayrıca toshiba 32c3000. hdrip avi uzantılı dosyaları açabiliyormusunuz. bide bu hd filmler illaki zzzx720p veya zzzx1080p olmalımı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tankutbey

quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

Arkadaşlar cihaz güzel ama mart a kadar neler olur bekleyin, ilk çıkan divx playerları hatırlayın,
    daha neler çıkar..yok yurtdışı getirme gümrük sıraya girme falan yazık size, bu tür cihazlar HD den daha da çabuk yaygınlaşır, benden söylemesi...

merhaba. imzanızda toshiba hd dvd player yazıyordu. bendede hd dvd player var ayrıca toshiba 32c3000. hdrip avi uzantılı dosyaları açabiliyormusunuz. bide bu hd filmler illaki zzzx720p veya zzzx1080p olmalımı.

Diğer konuyada yazmışsın.Senin elindeki normal dvd player,daha kaliteli bağlantı için hdmi çıkışı var.Sadece dvd,vcd oynatabilir.Hd-dvd player ise artı olarak hd-dvd leri oynatır.Senin dediğin *.mkv,h.264 formatlarını her ikiside oynatamaz.Çözüm htcp sistem kurmak(bence daha hesaplı) yada bu ve benzer topiclerde tartışılan hd media player lar..

• ARKADAŞLAR TNB BİLGİSAYAR GENEL MÜDÜRÜ (TOSHIBA TÜRKİYE) AYTAÇ BİTER ......
    BANA AÇIKLAMASI ŞU.....
    TOSHIBANIN HDDVD DEN ÇEKİLMESİNİN EN BÜYÜK FAKTÖRÜ
    YAKINDA TÜM DÜNYAYA IP LCD TV VE HD VİDEO OYNATABİLEN MEDİA PLAYERLAR YAYGINLAŞACAGI İÇİN ........
    BİLGİNİZE..

* Çok özel bir durum yoksa, mesajlarınızı lütfen normal büyüklükte yazınız.

özel bir durum var birşey açıklıyoz burada yönetim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaxunamun -- 1 Mart 2008; 21:42:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguretes
    ARKADAŞLAR TNB BİLGİSAYAR GENEL MÜDÜRÜ (TOSHIBA TÜRKİYE) AYTAÇ BİTER ......
    BANA AÇIKLAMASI ŞU.....
    TOSHIBANIN HDDVD DEN ÇEKİLMESİNİN EN BÜYÜK FAKTÖRÜ
    YAKINDA TÜM DÜNYAYA IP LCD TV VE HD VİDEO OYNATABİLEN MEDİA PLAYERLAR YAYGINLAŞACAGI İÇİN ........
    BİLGİNİZE..

Bakalım senin genel müdür Toshiba blu-ray player çıkarınca ne diyecek.O'na forum donanım'dan selam
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • ÇIKARTMAYI KESİNLİKLE DÜŞÜNMÜYOLAR......
    İP LCD TV ÜRETİMİNE BAŞLAYACAK TOSHİBA YANİİİ YİNE BİR ATILIM OLACAK.......
    ZATEN ARKADAŞLAR BLU RAY PLAYER LARDA COK UCUZLAYACAK ELİ MAHKUM HDD Lİ MEDİA PLAYER LAR YAYGINLAŞACAK

* Çok özel bir durum yoksa, mesajlarınızı lütfen normal büyüklükte yazınız.

özel bir durum var birşey açıklıyoz burada yönetim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaxunamun -- 1 Mart 2008; 21:42:47 >
  • bence harika bir urun. htpc lerin papucu dama atilacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: staroftheskies

Linksys Mediabolic Wireless A/G Network Media Player

linkteki ürün nasıl sizce?

bence vasat,bize gerekli olan formatları desteklemiyor ki

• quote:

Orjinalden alıntı: mcemen

600 ytl lik bir notebook tüm sorunları çözer bence... Sonuçta şu anda herşeyi gösteren bir cihaz alsanızda birkaç ay sonra yeni bir format çıkar ve cihaz yalan olur..

1080p takılmadan gösterecek 600 ytl'lik bir notobook gösterebilir misin?

Ati'nin 512 mb ekran kartlı, 3gb ramli notbook nedense göstermedi.

demem odur ki;

bu aletler üretilme mantıklarına hizmet ediyor. notbookların bunlardan daha iyi sonuç vermesi imkansız.

dediğin bir konuda haklısın;
    format değişikliği yada yeni bir format.

ozamanda eminimki bu adamlar yeni bir firmwire ile bu işi çözecektir.

• hdmi versiyonu 1.1 sorun yaratabilir bu bi araştırırım derim
  • en az 1 sene var bunların gelmesine.
  • arkadaşlar bu tarz aletleri amerikada nerde bulurum?
  • Ya arkadaşlar beni mazur görün ama bişey söyliyeceğim. Yani bu işi yapan aletler bu kadar talep görüyorsa niye bilgiğimiz, sony, smsung gibi markalar bu tarz cihazlar üretmiyorda; hayatımda adını duymadığım markalar bu cihazları üretiyor? Sizce de bi gariplik yok mu? Açıkçası ben anlaymadım bu işi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.