Şimdi Ara

# POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.506
Cevap
16
Favori
319.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Akseaus

quote:

Orjinalden alıntı: amf23

Sevgili @Akseaus,
    Cihazın tekrar hayırlı olsun, DTS li filmlerin bazılarında 1/4-1/2 saniye süren ses düşmesi yaşıyorum ve bu PCH ve benzeri (mesela bendeki ISTAR H5) NMT lerin genel problemi olarak anlatılıyor, elindeki DTS li filmlerde deneme yapıp sonucu yazar mısın? Yeni bir firmware ile çözüleceği konuşuluyor ama bakalım hayırlısı.

Edit: İmla

Tekrar teşekkür ederim amf23.

Dün izlediğim film dts'li idi. Öyle bir ses düşmesi yaşamadım. Ama ben sesi stereo gönderiyorum. O yüzden benim sonuçlarım sağlıklı olmayabilir. DTS gönderen arkadaşlar daha sağlıklı yorum yapabilir.

Selamlar.

Popcorn sahibi arkadaşlar, yukarıda da bahsettiğim üzere, DTS li filmlerin bazılarında (720p 1080p farketmiyor) çok kısa süreli (1/4 saniye kadar) ses düşmesi sorunu yaşıyanlar var mı, deneyip sonuçları paylaşabilir misiniz lütfen?

• quote:

Popcorn sahibi arkadaşlar, yukarıda da bahsettiğim üzere, DTS li filmlerin bazılarında (720p 1080p farketmiyor) çok kısa süreli (1/4 saniye kadar) ses düşmesi sorunu yaşıyanlar var mı, deneyip sonuçları paylaşabilir misiniz lütfen?

DTS li idi denediğim filmler ve bir sorun yaşamadım.
  • Benim de elimdeki bütün mkvleri oynattı ve seste de en ufak bir seknronizasyon sorunu yoktu.
  • PCH'nin desteklediği formatlarının listesi:

http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/Supported_Formats

Video:
    Containers:
    MPEG1/2/4 Elementary (M1V, M2V, M4V)
    MPEG1/2 PS (M2P, MPG)
    MPEG2 Transport Stream (TS, TP, TRP, M2T, M2TS, MTS)
    VOB
    AVI, ASF, WMV
    Matroska (MKV)
    MOV (H.264), MP4, RMP4

Codecs:
    XVID SD/HD
    MPEG-1
    MPEG-2: MP@HL Yes
    MPEG-4.2: ASP@L5, 720p, 1-point GMC
    WMV9: MP@HL
    H.264: BP@L3
    H.264: MP@L4.0
    H.264: HP@L4.0
    H.264: HP@L4.1
    VC-1: MP@HL
    VC-1: AP@L3

quote:

Orjinalden alıntı: ironman

Arkadaşlar size bir iki sorun var bu cihazla ilgili ..,

arkadaşım almış memnun kalmış fakat
    Bir film 16 GB düşünün Blu ray DTS ses codecli bu filmde karelenme var görüntüde

sinyal gitmesi gibi neden olabilir diğer filmlerde sorun olmamış.

Birde divx pro divx 6 filmleri oynatıyormu?

Tşkler

• quote:

Orjinalden alıntı: snf35

A110 modelini Türkiye sitesinde 450 ytl'ye satıyorlar. Fiyat iyimi ?

Kullanan arkadaşlar neden fiyat hakkında yorum yapmıyor, sizler kaça aldınız, bu fiyat nasıl. Bir yardım alabilmek için vip üyemi olmak lazım
  • Kardeş, Türkiye'den alan herkeswww.popcornhour.com.tr adresinden KDV DAHİL 450 YTL'ye aldı. Stokları bitmek üzereymiş.
  • quote:

quote:

Kullanan arkadaşlar neden fiyat hakkında yorum yapmıyor, sizler kaça aldınız, bu fiyat nasıl. Bir yardım alabilmek için vip üyemi olmak lazım

Hepimiz 450 YTL ve üzerine aldık, okursanız yazıyor konuda.
    Fiyatı uygun, avrupanın en ucuzu diyebiliriz.

• quote:

Orjinalden alıntı: kontrolsuz_guc

quote:

quote:

Arkadaşım;
    tüm günümü ayırıp 7 sayfalık konuyu okuyacak zamanım yok. Sadece bir soru sordum ve rica ettim. Bir kaç sayfaya göz attım, bazı arkadaşlar 1000'li rakamlardan bahsetmiş, gümrük, ordino masrafları vs. derken kafam karıştı. Acaba farklı bir model mi diye düşündüm, bilmediğim bir şey mi var dedim, o nedenle sordum.

Furtem; teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kontrolsuz_guc

quote:

quote:

Arkadaşım;
    tüm günümü ayırıp 7 sayfalık konuyu okuyacak zamanım yok. Sadece bir soru sordum ve rica ettim. Bir kaç sayfaya göz attım, bazı arkadaşlar 1000'li rakamlardan bahsetmiş, gümrük, ordino masrafları vs. derken kafam karıştı. Acaba farklı bir model mi diye düşündüm, bilmediğim bir şey mi var dedim, o nedenle sordum.

Furtem; teşekkür ederim.

Dostum, soruna neden cevap verilmemiş olabileceğini açıklamaya çalıştım, vip mi olmak gerekiyor lafın üzerine yazılmış bir cevap.
    Konuyu okuyup cevabını almış olabilirsin diye ben cevap vermemiştim, sonra tekrar sorunca cevap verildi doğal olarak.
    Yani kısacası niyetin varsa böyle bir cihaz almaya, tavsiye ederim.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Akseaus

quote:

Sevgili @Akseaus,
    Cihazın tekrar hayırlı olsun, DTS li filmlerin bazılarında 1/4-1/2 saniye süren ses düşmesi yaşıyorum ve bu PCH ve benzeri (mesela bendeki ISTAR H5) NMT lerin genel problemi olarak anlatılıyor, elindeki DTS li filmlerde deneme yapıp sonucu yazar mısın? Yeni bir firmware ile çözüleceği konuşuluyor ama bakalım hayırlısı.

Edit: İmla

Tekrar teşekkür ederim amf23.

Dün izlediğim film dts'li idi. Öyle bir ses düşmesi yaşamadım. Ama ben sesi stereo gönderiyorum. O yüzden benim sonuçlarım sağlıklı olmayabilir. DTS gönderen arkadaşlar daha sağlıklı yorum yapabilir.

Selamlar.

Arkadaşlar ses düşmesi sorunu yaşadığım filmler aşağıda, elinizde bu filmler varsa dener misiniz? Problem filmin 1. dk sında falan başlıyor, yani 4-5dk izlemeniz yeterli sorun olup olmadığını anlamak için.

American Gangster 2007 HDDVD 720p DTS x264-CtrlHD
    Harry.Potter.And.The.Order.Of.the.Phoenix.2007.1080p.BluRay.DTS.x264-hV
    Next.2007.720p.BluRay.DTS.x264-CtrlHD
    xXx 2002 Blu-Ray 1080p x264 DTS 5.1-REDµX

• American Gangster 2007 HDDVD 720p DTS x264-CtrlHD Bu film bende var. Ses düşmesi gibi bir sorun yok. Gayet normal. Yalnız bende A/V receiver yok. TV'den stereo olarak alıyorum sesi.
  • Aşağıdaki konuları kilitleyip, son mesajda bu konunun linkini verdim. Bilgi için bu konuda da linkleri bulunsun istedim.

Popcorn Hour'da Türkçe altyazı problemi çözüldü
    http://forum.donanimhaber.com/m_23640820/tm.htm

Popcorn Hour getirttim
    http://forum.donanimhaber.com/m_21642567/tm.htm
  • Cihazına dahili disk takıp, ağa da bağlayan kimse var mı? Ben MyIHome Server'ı bir türlü gösteremedim PCH'nin menüsünde. Gerçi resmi forumunda da aynı sorunu yaşayan birçok kişi varmış. Son f/w'de bir tür bugdan söz ediliyor, bu da olabilir.

MyIHome nedir? Syabas tarafından geliştirilen ve PC'ye yüklenen bir yazılım aracılığı ile PCH'ye bağlantı sağlanıyor ve PC'deki tüm medya içeriği, çok daha kullanıcı dostu bir arayüz ile oynatılabiliyor. Hatta MovieJukeBox diye bir eklentisi bile var. Aslında daha önemlisi, normalde smb veya nfs protokolü ile ağdaki dosyaları okuyan PCH, MyIHome aracılığı ile daha yüksek stream hızına ulaşıyor. Özellikle mkv izleyenlerin bu yazılımı kullanmaları tavsiye ediliyor. Ayrıca dosyaları daha hızlı tarama imkanı ve resimleri müzik eşliğinde slayt şovla izleme imkanı sağlıyor.

http://www.networkedmediatank.com/download/myihome.html

MyiHome - What can it do for me?

MyIhome will also

1. improve playback performance compared to smb/nfs
    2. let you share as many folders with media as you like from any location you like, without having to create actual smb or nfs shares, and without the limitation of being able to only add 5 smb shares on the PCH itself
    3. It will also give you only 1 single entrypoint to all your shared media on the PCH source list, rather than say 5 smb shares, thus giving you a better organisation and easier navigation in all your media
    4. will generate a yamj moviejukebox super easy
    5. do rmvb transcoding
    6. give you better search options of your media files
    7. give you picture slideshow with music option
    s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 9 Ocak 2009; 12:08:27 >

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 9 Ocak 2009; 12:05:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: furtem

American Gangster 2007 HDDVD 720p DTS x264-CtrlHD Bu film bende var. Ses düşmesi gibi bir sorun yok. Gayet normal. Yalnız bende A/V receiver yok. TV'den stereo olarak alıyorum sesi.

Cevap için teşekkürler, ayrıca yeni hdmi switchiniz hayırlı olsun...
  • Teşekkürler. Sizin ve dammak'ın tavsiyeleriyle aldım.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: furtem

American Gangster 2007 HDDVD 720p DTS x264-CtrlHD Bu film bende var. Ses düşmesi gibi bir sorun yok. Gayet normal. Yalnız bende A/V receiver yok. TV'den stereo olarak alıyorum sesi.

Cevap için teşekkürler, ayrıca yeni hdmi switchiniz hayırlı olsun...
  • Yeni bir f/w yolda. Çok kısa bir süre sonra final sürüm olarak çıkacakmış. Önemli bir eksiklik diyebileceğimiz, Stop tuşuna basınca filmi tamamen kapatması bu f/w ile halledilmiş.

3. Video bookmark: 
    - 10 bookmarks available now
    - Press stop to bookmark the last video playback
    - Press enter / play with focus on bookmarked clip to resume

Aşağıdaki linkte beta sürümlerde neler yapıldığı tek tek yazıyor.

http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=8159
  • Arkadaşlar usb ile wifi dongle taksak wireless bağlantısını destekliyor mu bu PCH? Destekliyorsa hangi ürünler için driver desteği veriyor acaba? Kendi dongle ını bulmak ve almak ayrı bir dert olsa gerek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratremix

Arkadaşlar usb ile wifi dongle taksak wireless bağlantısını destekliyor mu bu PCH? Destekliyorsa hangi ürünler için driver desteği veriyor acaba? Kendi dongle ını bulmak ve almak ayrı bir dert olsa gerek.

elimde edimax wireless adaptör vardı taktım çalışmadı
    popcornu Türkiye'ye getiren firma 2.partide 802.11n destekli wireless aparatını getirecekmiş
  • Arkadaşla aldığımız PCHlerden biri sorunsuz çalışıyor ama diğeri uzaktan kumandayı algılamıyor artık.
    FW yenilemesi de yaptık ama işe yaramadı. Kumanda da sağlam ama algılamıyor aletlerden birisi.
    Sanırım firmaya iade edeceğiz. Sonucu buradan paylaşırım.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.