Şimdi Ara

# POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.506
Cevap
16
Favori
319.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Akseaus

quote:

Orjinalden alıntı: furtem

Ben de 1-2 tane 5.1 profil mkv var. Popcorn sorunsuz oynatıyor.

Buyrun buradan yakın.

Bu filmler 720p mi 1080p mi? Belki de 720p'lerde profil sorun oluşturmuyordur. Çünkü bende bozuk oynayan film 1080p bir 5.1.

L5.1 profilinde olupta L4.1'in de desteklediklerini gösteriyordur sanırım.
    Seviyelerin maksimum desteklediği değerlere buradan* bakabilirsin.

• Biraz uğraşı ve aldığım yardımlar sonucunda, daha önceden sormuş olduğum myIHome uygulamasını PCH'de çalıştırmayı başardım. Artık filmlerimi aşağıdaki gibi listeden seçip, sonra hakkındaki bilgileri okuyup, izlemeye öyle başlıyorum

# POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları)

Bu gördüklerinizi, myihome server'a entegre çalışan Moviejukebox plugini sağlıyor. Filmlerin yerini gösterince internet üzerinde afişlerini, konusunu, imdb sıralamasını vs.yi topluyor ve indeksliyor. Yalnız myihome o kadar olmasa da Moviejukebox uygulamasını kurmak biraz teknik beceri istiyor, bu yüzden ayrıntılı bilgiyi daha sonra yazacağım.

Bu arada Web Servisleri kısmındaki MSP Topluluğu-Others-Flash Hour Mixed Portal harika bir uygulama imiş. Cihazın tüm web servislerini tek çatı altına toplamış. Yüzlerce tematik radyo kanalına ve video kaynağına elimdeki tek bir kumanda ile ulaşmak çok güzel. Hatta film fragmanlarını bile izlemek mümkün. İyi ki bu cihazı almışım diyorum, fiyatını son kuruşuna kadar hakediyor.

• Kadıköy modada bulunan jestyap.com internet sitesinin showroomundan aldım. Bizzat kendim denedim en son f/w yüklenmiş. Türkçe menu war. 450 TL kredi kartı tek çekim aldım.
  • Amerika dan birisine getirtsek gümrükte bi sorun çıkarmı?.Kendi malıymış gibi geçermi?getirtenler Bi cevap yazarsanız arkadaşlarında bi fikri olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: civcivx

Biraz uğraşı ve aldığım yardımlar sonucunda, daha önceden sormuş olduğum myIHome uygulamasını PCH'de çalıştırmayı başardım. Artık filmlerimi aşağıdaki gibi listeden seçip, sonra hakkındaki bilgileri okuyup, izlemeye öyle başlıyorum

Bu gördüklerinizi, myihome server'a entegre çalışan Moviejukebox plugini sağlıyor. Filmlerin yerini gösterince internet üzerinde afişlerini, konusunu, imdb sıralamasını vs.yi topluyor ve indeksliyor. Yalnız myihome o kadar olmasa da Moviejukebox uygulamasını kurmak biraz teknik beceri istiyor, bu yüzden ayrıntılı bilgiyi daha sonra yazacağım.

Bu arada Web Servisleri kısmındaki MSP Topluluğu-Others-Flash Hour Mixed Portal harika bir uygulama imiş. Cihazın tüm web servislerini tek çatı altına toplamış. Yüzlerce tematik radyo kanalına ve video kaynağına elimdeki tek bir kumanda ile ulaşmak çok güzel. Hatta film fragmanlarını bile izlemek mümkün. İyi ki bu cihazı almışım diyorum, fiyatını son kuruşuna kadar hakediyor.

detaylı bir anlatım bekliyoruz

• Arkadaşlar,benim A-110 da geldi,şimdi bu 8 sayfayı okumakla uğraşıyorum,deneyemedim.Wi-fi üzerinden nete bağlamak için herhangi bir USB wifi alıcı yeterli olur mu,yoksa şu kendi sitesindeki cihaz mı gerekli?

http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?pluginoption=catalog&task=info&item_id=9&main_id=0&category_id=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.amon -- 14 Ocak 2009; 2:27:54 >
  • Kendi cihazı olmadan wireless bağlanamazsın maalesef.
  • 4mbit ADSL hattına rağmen YouTube'tan (ve diğer bazı servislerden) video izlerken takılmalar yaşıyorum. Deneyen arkadaşlarda da aynı sorun var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martoniki -- 14 Ocak 2009; 10:48:19 >
  • Arkadaşlar bu alete acess point bağlayabilirmiyiz acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: martoniki

4mbit ADSL hattına rağmen YouTube'tan (ve diğer bazı servislerden) video izlerken takılmalar yaşıyorum. Deneyen arkadaşlarda da aynı sorun var mı acaba?

gercektende cihazı kapayıp acınca ya da elektrik kesilip tekrar geldiginde kaldıgı yerden download yapmaya devam etmiyor mu? eger oyleyse bu önemli bir sorun 5-10 gb filmler indiriyoruz yarıda kalırsa bi anlamı kalmaz..
  • www.popcornhour.com.tr'den sipariş veren arkadaşlar; sipariş ne kadar zamanda ulaşıyor? Ben dün sabah sipariş verdim hala 'yönetici onayı' gözüküyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trevanian000

www.popcornhour.com.tr'den sipariş veren arkadaşlar; sipariş ne kadar zamanda ulaşıyor? Ben dün sabah sipariş verdim hala 'yönetici onayı' gözüküyor.

stoklar bitmiş belki ondandır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: caution

quote:

Orjinalden alıntı: martoniki

4mbit ADSL hattına rağmen YouTube'tan (ve diğer bazı servislerden) video izlerken takılmalar yaşıyorum. Deneyen arkadaşlarda da aynı sorun var mı acaba?

gercektende cihazı kapayıp acınca ya da elektrik kesilip tekrar geldiginde kaldıgı yerden download yapmaya devam etmiyor mu? eger oyleyse bu önemli bir sorun 5-10 gb filmler indiriyoruz yarıda kalırsa bi anlamı kalmaz..

Cihazı önce PC'nin yanına (filmleri hızlı kopyalarım diye) networke bağladım, ayrıca bir gün boyunca torrentin yaklaşık %3'lük bir miktarını indirttim.
    Kopyaladığım filmleri seyretmek için cihazı Plazmaya bağlamak üzere önce torrentleri durdurdum, sonra aleti kapatıp yeni yerindeki bağlantıları yaptım.
    İlk bağlantıdan indirilmiş diskte dosyalar duruyordu, fakat kaldığı yerden bir türlü devam ettiremedim.

Chaz için 500GB 32MB SATA2 7200.11 NCQ HARDDİSK aldım ve taktım.
    EXT3 formatladığım diske dosyaları FileZilla ile en fazla 8mb/s hızında aktarabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martoniki -- 14 Ocak 2009; 11:42:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: caution

quote:

www.popcornhour.com.tr'den sipariş veren arkadaşlar; sipariş ne kadar zamanda ulaşıyor? Ben dün sabah sipariş verdim hala 'yönetici onayı' gözüküyor.

stoklar bitmiş belki ondandır..

Sağol dostum, sebep buymuş. Önce aramak gerekiyormuş geç oldu ama öğrendim.
  • Arkadaslar cihazi ilk gun alanlardanım cihazdan cok memnunum yalnız içine dahili bir hdd taktım samsung 320 gb tum kurulumları cıhaz kendı yaptı ama network kablosunu takıp ag baglantılarından hdd yı goremıyorum ag baglantı ayarları nasıl yapılır detaylı olarak yardımcı olabılırmısınız
  • Hangi sürücüyü görmek istiyorsan sürücüye sağ tıklayıp özelliklerden paylaşım bölümüne geliyorsun. Burada paylaşım adına bir ism veriyorsun. Hepsi bu kadar.

quote:

Orjinalden alıntı: Neo_Thematrix

Arkadaslar cihazi ilk gun alanlardanım cihazdan cok memnunum yalnız içine dahili bir hdd taktım samsung 320 gb tum kurulumları cıhaz kendı yaptı ama network kablosunu takıp ag baglantılarından hdd yı goremıyorum ag baglantı ayarları nasıl yapılır detaylı olarak yardımcı olabılırmısınız
  • quote:

Ben pazartesi havaleyi yaptım,telefonla aradım ve aynı gün gönderdiler,dün elime geçti.Ancak bana garanti durumları için yedek bulundurduklarını ve 1 adet olduğunu verebileceklerini söylemişlerdi.
  • Elimde 3-4 tane bluray film var riplenmemiş internetten indirdim. Bunları menüsüyle birlikte görmek mümkün mü popcorn hour ile?
  • quote:

Kendi cihazı olmadan wireless bağlanamazsın maalesef.

O üründe wireles network adaptor yazıyor,özelliği bu kadarsa diğer usb wifi adaptörler de aynı işi görmesi lazım.Acaba elinde usb wifi olup deneyen olabilir mi?
  • Sadece kendi adaptörünü tanıyor cihaz.

quote:

Orjinalden alıntı: dr.amon

quote:

Kendi cihazı olmadan wireless bağlanamazsın maalesef.

O üründe wireles network adaptor yazıyor,özelliği bu kadarsa diğer usb wifi adaptörler de aynı işi görmesi lazım.Acaba elinde usb wifi olup deneyen olabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.