Şimdi Ara

Popcorn Hour getirttim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
14.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok yakında Türkiyeyede gelir bunlar akıllı birileri çıkar elbet.
  • MKVtoolnix ile altyazıları 30-40 saniyede gömün program ayarlarından Türkçe yi seçerseniz karakter problemide kalmaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: azazel_666

ark.ım aldım ama gümrüğe takıldı.ordan gümrük vergisi falan filan derken bana o kadar pahalıya geldi ki....

gumrukle beraber ne kadara mal oldu ?
  • ark.ım sadece gümrük 560 falan tuttu .bide y.dışından kargo fiyatı yani ben üstüne 2-3 bardak soğuk su içtim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haydoot

MKVtoolnix ile altyazıları 30-40 saniyede gömün program ayarlarından Türkçe yi seçerseniz karakter problemide kalmaz...

nasıl yapıyoruz bu işi bir özetlersen sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: murdocklawless

quote:

Orjinalden alıntı: Haydoot

MKVtoolnix ile altyazıları 30-40 saniyede gömün program ayarlarından Türkçe yi seçerseniz karakter problemide kalmaz...

Programı download edin programı açın üstteki ADD butonu ile önce mkv dosyasını sonra srt dosyasını ekleyin altyazının üstüne 1 kez tıklayıp alttaki subtitles ayarları bölümünü aktif hale getirip Language bölümünden Tur(Turkish) seçin Start Muxing butonuna tıklayın 90-120 saniye arasında 1.1 GB lık dosyaya altyazıyı yerleştirecektir.
  • quote:

h-guy selam
    pc ve popcorn ağ kurulumunu anlatabilirmisin?ben yapamadım.bide torrenti yaptıysan onuda anlatabilrsen güzel olur..

öncelikle hayırlı olsun. çok güzel bir cihaz aldın. verdiğin parayı artık düşünme, nasıl olsa dönüş yok.
    popcorn'u ağa, dolayısıyla pc'ye bağlamanın bir çok yolu var. eğer genelde hd film seyredeceksen NFS, normal film seyredeceksen SAMBA'yı tercih et. ikisinin de açıklamaları şu dökümanda var:
    http://www.mpcclub.com/temp/MPC_SMB_and_NFS_Guide_PCH.pdf

sorun yaşarsan pm at, hallederiz. bir de dökümanda önemli bir yerde yazım hatası var. nfs linkinin doğru şekli: nfs://192.168.1.2:/media olmalı. //'den önceki : unutulmuş. bu yüzden bir çok kişi nfs'yi tanımlamakta zorluk çekiyor.

bu linkte de çok iyi bilgiler var:http://www.networkedmediatank.com/index.php

nfs'nin high definition performansı beni gerçekten çok şaşırttı. 1080p videolar hiç kesintiye uğramadan 54mbps kablosuz ağda oynatılabiliyor. işletim sistemim vista-64.

eğer samba kullanacaksan herşey daha kolay, sadece pc'den istediğin klasörü share et, guest accountunu aç, popcorn'un network share ayarlarından paylaşıma açtığın klasörü bulup 'add' et o kadar. ama samba'da high def'ler sorun çıkarıyor. hızı düşük.

torrent'i bir kez çalışıp çalışmadığını görmek için test ettim, çalıştı. myihome'u pc'ne yükle (google), onun arayüzünde abc.torrent gibi dosyaları popcorn'a atabileceğin bir bölüm var. attığın anda download başlıyor zaten. popcorn'un torrent ayarlarındaki port numarasını modeminden popcorn'un ip no'su için açman gerek (port forwarding). kolay gelsin.

h.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h-guy -- 10 Mart 2008; 12:09:31 >

• quote:

quote:

Programı download edin programı açın üstteki ADD butonu ile önce mkv dosyasını sonra srt dosyasını ekleyin altyazının üstüne 1 kez tıklayıp alttaki subtitles ayarları bölümünü aktif hale getirip Language bölümünden Tur(Turkish) seçin Start Muxing butonuna tıklayın 90-120 saniye arasında 1.1 GB lık dosyaya altyazıyı yerleştirecektir.

aynen böyle yaptım ancak bilgisayardan izlerken gözükmüyor. hangi player gösteriyor mkv dosyasına gömülmüş olan alt yazıları acaba?
  • Hangi player olursa olsun. Filmi başlattığınızda playerdaki ozelliklerden subtitles bolumune gelin ve "show subtitles" "altyazıları göster" i tıklayın ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLoWeR

Hangi player olursa olsun. Filmi başlattığınızda playerdaki ozelliklerden subtitles bolumune gelin ve "show subtitles" "altyazıları göster" i tıklayın ...

tamam ama mkv gösterebilen player'ım yok ki. bilgisayardan izliyorum mkv leri.
  • Divx G400 eklentisini kurarsan altyazıları Media Player Classic programında görebilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: murdocklawless

quote:

quote:

aynen böyle yaptım ancak bilgisayardan izlerken gözükmüyor. hangi player gösteriyor mkv dosyasına gömülmüş olan alt yazıları acaba?

• slm h-guy
    saol yardımların için.eve gidince deneyeceğim.yalnız bir sorum olacak.ben ide hdd bağlamadım.usb den bağlanıyorum.usb den bağladığımda samba yı göremiyorum.acaba bu nfs ve samba ve torrent ayaralrını yaparken ide hdd mi bağlamak gerekiyor?cahilliğime vurun ama dts li bir hdrip var ondan ses gelmiyor.heralde spfidin çıkışından ses almak mı gerekiyor?
    şimdiden tşkler
  • quote:

slm h-guy
    saol yardımların için.eve gidince deneyeceğim.yalnız bir sorum olacak.ben ide hdd bağlamadım.usb den bağlanıyorum.usb den bağladığımda samba yı göremiyorum.acaba bu nfs ve samba ve torrent ayaralrını yaparken ide hdd mi bağlamak gerekiyor?cahilliğime vurun ama dts li bir hdrip var ondan ses gelmiyor.heralde spfidin çıkışından ses almak mı gerekiyor?
    şimdiden tşkler

samba'yı yüklemek için internal hard disk gerektiriyor ama daha sonra bu hard diski çıkardığında samba ve nfs yine çalışıyor. ben öyle yaptım. popcorn'un dts ile ilgili problemleri var. bende dts audio receiver olduğu için tam bilemiyorum. hdmi üzerinden dts sesi gönderemediğini söylüyorlardı. ben spdif ile receiver'a gönderdiğim için sorun yaşamadım. kumandanın sağ üst köşesinde ses seviyesi tuşları var. dts'li videonu oynatırken bu tuşlar ile sesi maksimum'a getirip deneyebilirsin. benim cihaz geldiğinde bu seviye 0'daydı. setup'da ses ayarlarında herhangi bir ses formatı için analog output seçili ise, ses seviye kontrolü popcorn'un kumandasına geçiyor.

h.

• arkadaşlar ben bu cihazdan derhal istiyorum. topluca getirtmemiz fiyatta fayda sağlıyabilir. neler yapabiliriz bu konuda?
  • bende alabilirim
  • bende alırım
  • Ekleyin abi beni de valla ya...
  • bende varım. liste olacaksa
  • kendi kendinize liste yaparsınız da sonuca gidilecegini pek sanmıyorum zire sitesinden bir adet cihaz icin bile iki ay sıra beklemek gerekiyor.
    ben ocak gibi yaptıgım başvuruya gecen hafta yanit aldim ama odeme metodu ve gumrukte takılma riskini goze almadigim icin siparisi vermedim siram yandi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: h-guy

- normal filmlerde ısınma sorunu yok. 1080p bir filmi 1 saat civarında oynattıktan sonra ısınma var ama cihazda bu yüzden bir problem yaşamadım. içi şu anda boş, hard disk takılınca (yarın) daha da ısınacağı kesin ama çünkü popcorn'un boyu neredeyse zaten 3.5" hard disk kadar.

h.

3.5 luk hdd takmak zorunda değilsiniz.2.5 luktan 3.5 luğa dönüştürücüler var bunu kullanarak 2.5 luk hdd takabilirsiniz.hem ısınmaz hemde ses olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.