Şimdi Ara

Popcorn Hour getirttim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
117
Cevap
0
Favori
14.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihaz dün geldi (amerika'dan bavul içinde). ufacık alet inanılmaz işler yapıyor. yüzlerce high definition videodan sadece bir tanesini oynatamadı. henüz tam anlamıyla test edemedim ama bazı eksikleri de var tabi.

- bazı videolardan ses gelmiyor (özellikle wmv-hd dosyalar).
    - hdmi çıkışından ses almayı nedense başaramadım.
    - optik çıkış yok, spdif var.
    - on/off tuşu yok. ara sıra kitleniyor, fişten çekmek gerekiyor.
    - fazla ısınıyor.
    - web servisleri harika ama 2mbps internet hızı yeterli değil.
    - türkçe altyazı desteğini henüz test edemedim.
    - kumandası çok iyi.
    - diğer playerlar gibi herhangi bir video oynatırken üzerinde saçma sapan ışıklar yanıp sönmüyor.
    - torrent'i henüz deneyemedim çünkü hard disk daha gelmedi.
    - netwok media sharing çok sorunsuz.
    - firmware update'i cihazın menüsünden tek tuşla kolaylıkla yapılıyor. dün yaptım. 3-4 dk sürdü.

İlk izlenimler bu şekilde.

h.

• Ne kadar fiyata aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 5 Mart 2008; 16:21:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @uiKSilveR

Ne kadar fiyata aldınız?
    Gelismeleri merakla bekliyoruz, ozellikle turkce altyazinin ve isinma ve kilitlenme sorunun onemli oldugunu dusunuyorum.
    "on/off tuşu yok. ara sıra kitleniyor, fişten çekmek gerekiyor. " bir gun icinde size bunlari yazdiracak kadar cok olduysa bence onemli bir sorun.

Gelismeler konusunda bizi aydinlatirsaniz cok seviniriz. Birde urunu nereden ne kadar'a temin ettiniz. ( turkiyeye gelisi degil yurt disinda temin ettiginiz yer )

Iyi gunler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gumush

Gelismeleri merakla bekliyoruz, ozellikle turkce altyazinin ve isinma ve kilitlenme sorunun onemli oldugunu dusunuyorum.
    "on/off tuşu yok. ara sıra kitleniyor, fişten çekmek gerekiyor. " bir gun icinde size bunlari yazdiracak kadar cok olduysa bence onemli bir sorun.

Gelismeler konusunda bizi aydinlatirsaniz cok seviniriz. Birde urunu nereden ne kadar'a temin ettiniz. ( turkiyeye gelisi degil yurt disinda temin ettiginiz yer )

Iyi gunler dilerim.

Alıntıları Göster
    ebay'den $300'a aldım. tanıdık birinin adresine gönderttim, o da gelirken getirdi.

- bugünkü testlerde gördüm ki, türkçe altyazılarda ı, ş gibi harfler görünmüyor. yani türkçe altyazı desteği yok ama eminim yakında eklerler. her ay yeni firmwire'i çıkıyor. son firmware'de yunanca gibi bir kaç dili eklemişler.
    - mkv içerisinde embeded türkçe altyazı var ise, sorunsuz gösteriyor. srt, sub gibi ikinci dosyalardan türkçe karakterleri okuyamıyor.
    - altyazıların rengini, font büyüklüğünü ve + - zaman kaydırmasını filmi izlerken yapabiliyorsunuz.
    - wma ve aac ses sorununu halloldu. problem kullandığım kablodaymış. alette bir sorun yok.
    - normal filmlerde ısınma sorunu yok. 1080p bir filmi 1 saat civarında oynattıktan sonra ısınma var ama cihazda bu yüzden bir problem yaşamadım. içi şu anda boş, hard disk takılınca (yarın) daha da ısınacağı kesin ama çünkü popcorn'un boyu neredeyse zaten 3.5" hard disk kadar.
    - sata disk desteği yok. internal olarak sadece ide kullanılabiliyor. usb disklerde bir sorun görünmüyor. 320gb ntfs wd mybook taktım, sorunsuz. 4gb sandisk, 30gb samsung'u da çok rahat okudu.
    - usb dvd-rom desteği var (denemedim). kumandasında da bunun için bir eject tuşu var.
    - mkv'leri izlemeli olarak geriye alamıyor. ileri alımda sorun yok. x2, x4, x8 hiç zorlanmadan gidiyor.
    - ilk defa bu cihazda gördüğüm bir özellik var. bayağı işe yarıyor. bir videoyu izlerken kumandadan 2'ye bastığınızda filmin toplam süresinin 20% sini bulup hemen oraya atlıyor. 4'e basıldığında 40%, vs.
    - şu ana kadar sadece iki kez kitlendi. çok kitlenen bir alet değil ama on/off tuşu olsa iyi olurdu.
    - uzaktan kumanda biraz yavaş. yani response time'ı düşük. tuşlar arasında 2sn falan beklemek gerekiyor.

şimdilik aklıma gelenler bunlar. özetle, orjinal fiyatının neredeyse 2 katına almama rağmen bence her kuruşunu hakeden bir cihaz.
    tvix 6500a getirtme şansım da vardı ama fiyat/performans'da popcorn öne çıkıyor. en azından şimdilik.

selamlar.

h.

• quote:

Orijinalden alıntı: h-guy

ebay'den $300'a aldım. tanıdık birinin adresine gönderttim, o da gelirken getirdi.

- bugünkü testlerde gördüm ki, türkçe altyazılarda ı, ş gibi harfler görünmüyor. yani türkçe altyazı desteği yok ama eminim yakında eklerler. her ay yeni firmwire'i çıkıyor. son firmware'de yunanca gibi bir kaç dili eklemişler.
    - mkv içerisinde embeded türkçe altyazı var ise, sorunsuz gösteriyor. srt, sub gibi ikinci dosyalardan türkçe karakterleri okuyamıyor.
    - altyazıların rengini, font büyüklüğünü ve + - zaman kaydırmasını filmi izlerken yapabiliyorsunuz.
    - wma ve aac ses sorununu halloldu. problem kullandığım kablodaymış. alette bir sorun yok.
    - normal filmlerde ısınma sorunu yok. 1080p bir filmi 1 saat civarında oynattıktan sonra ısınma var ama cihazda bu yüzden bir problem yaşamadım. içi şu anda boş, hard disk takılınca (yarın) daha da ısınacağı kesin ama çünkü popcorn'un boyu neredeyse zaten 3.5" hard disk kadar.
    - sata disk desteği yok. internal olarak sadece ide kullanılabiliyor. usb disklerde bir sorun görünmüyor. 320gb ntfs wd mybook taktım, sorunsuz. 4gb sandisk, 30gb samsung'u da çok rahat okudu.
    - usb dvd-rom desteği var (denemedim). kumandasında da bunun için bir eject tuşu var.
    - mkv'leri izlemeli olarak geriye alamıyor. ileri alımda sorun yok. x2, x4, x8 hiç zorlanmadan gidiyor.
    - ilk defa bu cihazda gördüğüm bir özellik var. bayağı işe yarıyor. bir videoyu izlerken kumandadan 2'ye bastığınızda filmin toplam süresinin 20% sini bulup hemen oraya atlıyor. 4'e basıldığında 40%, vs.
    - şu ana kadar sadece iki kez kitlendi. çok kitlenen bir alet değil ama on/off tuşu olsa iyi olurdu.
    - uzaktan kumanda biraz yavaş. yani response time'ı düşük. tuşlar arasında 2sn falan beklemek gerekiyor.

şimdilik aklıma gelenler bunlar. özetle, orjinal fiyatının neredeyse 2 katına almama rağmen bence her kuruşunu hakeden bir cihaz.
    tvix 6500a getirtme şansım da vardı ama fiyat/performans'da popcorn öne çıkıyor. en azından şimdilik.

selamlar.

h.

Alıntıları Göster
    cihaz hayırlı olsun arkadaşım işallah kısa sürede bizde böyle bir oynatıcıya kavuşuruz

• quote:

Orijinalden alıntı: albatman

cihaz hayırlı olsun arkadaşım işallah kısa sürede bizde böyle bir oynatıcıya kavuşuruz

Alıntıları Göster
    Hocam herşey iyi de harici srt ve sub uzantılı altyazı dosyalarını göstermemesi beni bozar çünkü bendeki filmlerin hepsi böyle. Çünkü mkv dosyalarının çoğunda türkçe altyazı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stabilo

Hocam herşey iyi de harici srt ve sub uzantılı altyazı dosyalarını göstermemesi beni bozar çünkü bendeki filmlerin hepsi böyle. Çünkü mkv dosyalarının çoğunda türkçe altyazı yok.

Alıntıları Göster
    altyazıları gösteriyor. sadece ı, ş, ğ 'ler görünmüyor. onu da zamanla mutlaka çözerler diye düşünüyorum. firma (syabas) kullanıcı taleplerini ciddi şekilde ele alıp çözmeye çalışan nadir firmalardan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: h-guy

altyazıları gösteriyor. sadece ı, ş, ğ 'ler görünmüyor. onu da zamanla mutlaka çözerler diye düşünüyorum. firma (syabas) kullanıcı taleplerini ciddi şekilde ele alıp çözmeye çalışan nadir firmalardan.

Alıntıları Göster
    mkv toolnix programı ile altyazıları gömersiniz filme sorun olmaz arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riazor

mkv toolnix programı ile altyazıları gömersiniz filme sorun olmaz arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    Keske bir sekilde turkiye'ye urunu getiren bir firma olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gumush

Keske bir sekilde turkiye'ye urunu getiren bir firma olsa.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar amerikada 300$ olan aleti türkiyeye bir firma getirmeye kalkışsa en az 500$ satacaktır.(vergiler + kar payı). Bu fiyata bir tane Dizüstü bilgisayar alınabilir ve bu aletin yaptığı şeylerin kat kat fazlasını yapmış olursunuz diye düşünüyorum. Ama tercih yine sizin tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sansar61

Arkadaşlar amerikada 300$ olan aleti türkiyeye bir firma getirmeye kalkışsa en az 500$ satacaktır.(vergiler + kar payı). Bu fiyata bir tane Dizüstü bilgisayar alınabilir ve bu aletin yaptığı şeylerin kat kat fazlasını yapmış olursunuz diye düşünüyorum. Ama tercih yine sizin tabiki.

Alıntıları Göster
    aletin satis fiyati 150usd civarlarinda , arkadas yukarida da demis zaten ben 2 katı fazlasına aldım diye.

quote:

Orjinalden alıntı: sansar61

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

aletin satis fiyati 150usd civarlarinda , arkadas yukarida da demis zaten ben 2 katı fazlasına aldım diye.

quote:

Orjinalden alıntı: sansar61

Alıntıları Göster
    Öyleyse pardon.

• quote:

Orijinalden alıntı: sansar61

Öyleyse pardon.

Alıntıları Göster
    beyler bu popcorn aleti pc-lcd bağlantısında mkv formatlarını daha mı iyi gösterir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvardar77

beyler bu popcorn aleti pc-lcd bağlantısında mkv formatlarını daha mı iyi gösterir

Alıntıları Göster
    h-guy selam
    pc ve popcorn ağ kurulumunu anlatabilirmisin?ben yapamadım.bide torrenti yaptıysan onuda anlatabilrsen güzel olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazel_666

h-guy selam
    pc ve popcorn ağ kurulumunu anlatabilirmisin?ben yapamadım.bide torrenti yaptıysan onuda anlatabilrsen güzel olur..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: azazel_666

h-guy selam

sen de mi aldın popcorn

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

h-guy selam

sen de mi aldın popcorn

Alıntıları Göster
    evet bende popcorn aldım.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

arkadaşım cihazın hayırlı olsun,keşke bizde getirte bilsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatman

quote:

arkadaşım cihazın hayırlı olsun,keşke bizde getirte bilsek

Alıntıları Göster
    ark.ım aldım ama gümrüğe takıldı.ordan gümrük vergisi falan filan derken bana o kadar pahalıya geldi ki....
  • quote:

ark.ım aldım ama gümrüğe takıldı.ordan gümrük vergisi falan filan derken bana o kadar pahalıya geldi ki....

Alıntıları Göster
    gümrüğüğe takılmasını istemiyorsanız kutu üstüne hediyedir yazdırmanız faydalı olacaktır ama herzaman işe yaramaya bilir gümrük memuruna bağlı

• LİNK
    İnternette güzel bir tanıtımı var
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.