Şimdi Ara

Popcorn Hour getirttim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
14.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Slm arkadaşlar, bana 10.11.2008'de kargoya verdiklerini söylediler ve 12.11.2008'de işyerime ben öğle yemeğindeyken gelmiş arkadaşlar UPS görevlisinden teslim almışlar UPS'e ve PCH'ye teşşekkür mail'i yazdım. Benim ürünüm PCH-A110 ve 264 USD'ye geldi kargo fiyatı dahil.

Tavsiye ederim arkadaşlar tam bir canavar herşeyi çalıştırıyor bayıldım bu ürüne. Daha torrent özelliğini kullanmadım ve update yapmadım. Fotoğraflarını çekip görüntülerle birlikte yollamayı düşünüyorum. Şiddetle tavsiye ederim sizlerde edinin

• 333 ytl gümrüğe 85 ytl de vekalete verdim..Bizim suçumuz neydi ki?..Ülkeye bak..
  • aynen bir anlasam ne küfür etsen hepsine azdır. Masrafı edip aletimi aldım , hemen güncelleyip şuanda kullanıyorum çok memnunum. Bu sayfayı takip etmeyi bırakıyorum sormak istediğiniz soruları pm atarsanız sevinirim,memnuniyetle cevaplarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meneshbjk -- 17 Kasım 2008; 8:35:01 >
  • arkadaşlar , gümrükçüler uyanmış artık bu ürünleri internet üzerinden ülkeye sokmak cok zor ..
    Kuzenime verdiğimiz sipariş gümrüge takıldı , gittik yok bilmem garanti belgesi lazımmış
    yok tse filan yok vergi yok ötv derken bizden bi dünya para istediler.
    Bizde cihazı almadan gelip soğuk su içtik.

Anlıyacagınız adamlar artık bu işi geçim kapısı yapmışlar ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tecevit

muhtemelen cevabı bulmussunuzdur ama :

ayrı bir DTS kod çözücü lazım.

dts olmaması çok sinir bozucu...arkadaşlar şöyle uygun fiyatlı dts çözücülü ses sistemi önerebilecek bi arkadaşımız var mı?
  • PC'de DTS'leri AC3'e çevirebilirsin. mkv'ler için AudioConverter diye bir program var.
  • Merhaba,

ersinaylin : KODA AM AM993
  • quote:

Orjinalden alıntı: tecevit

Merhaba,

ersinaylin : KODA AM AM993

size tavsiyeniz için çok teşekkür ederim..uygun fiyatlıdan vazgeçtim..paraya kıydım ve logitech z-5500 aldım
  • Siparişi nasıl verdin acaba? Kendi sitesinden mi aldın? Biraz detay verebilirsen almak isteyenler için faydalı olabilir.

quote:

Orjinalden alıntı: draozdemir

Slm arkadaşlar, bana 10.11.2008'de kargoya verdiklerini söylediler ve 12.11.2008'de işyerime ben öğle yemeğindeyken gelmiş arkadaşlar UPS görevlisinden teslim almışlar UPS'e ve PCH'ye teşşekkür mail'i yazdım. Benim ürünüm PCH-A110 ve 264 USD'ye geldi kargo fiyatı dahil.

Tavsiye ederim arkadaşlar tam bir canavar herşeyi çalıştırıyor bayıldım bu ürüne. Daha torrent özelliğini kullanmadım ve update yapmadım. Fotoğraflarını çekip görüntülerle birlikte yollamayı düşünüyorum. Şiddetle tavsiye ederim sizlerde edinin

• Merhaba furtem

Ben PCH-A110'u kendi sitesinden sipariş verdim. Siteden sipariş verirken sizi Google Checkout'a yönlendiriyor zaten. Bunun için Google Checkout'ta size ait bir hesabın olması lazım, yoksa almanız gerekiyor. Burada doldurduğunuz adres ve ödeme bilgileri, sizden ücretin alınacağı hesap ve size kargonun teslim edileceği adres olmalıdır. Adreste mutlaka birileri sürekli olmalı çünkü ne zaman geleceği belli olmuyor. Google Checkout üzerinden siparişi veriyorsunuz. Bundan sonra sizin Google Checkout hesabınızdan bilgi verilecek ve haberleşilecek. Bir sorunuz olduğunda Google Checkout'tan soabilirsiniz, hemen yanıt veriyorlar çok hızlılar. Onun dışında kredi kartınızdan alınacak tutar hemen çekilmiyor, sadece bloke ediliyor. NMT forum sitesi üzerinden de bütün duyuralı yapıyorlar. Hangi listede olduğunuz, bu listedekilerin ürünlerinin hangi dönemlerde kargoya verileceği ve kredi kartından bloke edilen tutarın hangi gün çekileceği bilgisini buradan ediniyorsunuz. Ayrıca NMT üzerinden de sorularınızı iletebiliyorsunuz. Yine hemen yanıtlıyorlar. Mail adresinize zaten tüm değişiklikler mail ile iletiliyor. Bunun dışında bloke edilen tutar hesabınızdan çekilmeden, 3 gün siparişi iptal etme şansı veriliyor. para çekildikten sonra kargoya verilme tarihi bildiriliyor. Bana 10.11.2008'de kargoya verileceği söylendi, 12.11.2008'de elime ulaştı. İşyeri adresiniz vermenizi tavsiye ederim. Bi de gümrük 100 euro'ya kadar sınırlı elektronik malzemelerde. Fakat bayramdan 1 ay önce ve 1 ay sonraki dönemlerde 300 euro bu sınır. Bu nedenle bu dönemlerde almak daha mantıklı.

Ben çok memnunum, çok keyifli ve kullanışlı, ayrıca takılma sorunu yok. Torrent özelliğini hala kullanmadım. Seagate 1 TB HDD aldım. Onu da bağladım ve tanıttım. Şu an bi sorunum yok, umarım da olmaz.

Torrent özelliği nasıl kullanılıyor öğrenmek istiyorum bileb arkadaşlar yarımcı olursa sevinirim

• DTS i AC3 e çevirmeye gerek yok son firmware de DTS stereo downmix yaptılar artık direkt televizyonunuzdan dts li filmleri izliyebiliyorsunuz bende toshiba 106 full hd var Transformers 1080P + DTS televizyonumda son ses yapınca inanın gümbür gümbür ve kristal netliğinde ses alıyorum birde zaten görüntü cillop gibi.

Artık nortmal tv seyredince sanki çizgi film gibi gelmeye başlıyor :)
  • Selamlar ocean76,

Hangi yazılım versiyonunu kullanıyorsun? Bir de kullandığın popcorn modeli A100 mü A110 mu?

Bende 30 Ekim tarihli en son yazılım var ama DTS çözmüyor. Ancak bu yazılımda HDMI üzerinden DTS gönderme problemi çözülmüş. Belki de senin TV'de DTS çözme özelliği vardı. Kullandığın TV nedir?
  • Bildiğim kadarıyla A-100 modeli DTS çözmüyor. Zaten A-110'la aralarındaki birkaç farktan biri de bu. O zaman A-100'ün satılmasının bir manası kalmıyor.
  • Arkadaşlar Pop Corn A-110 cihazını 2 ay önce aldım. Bana toplam 265 USD ye mal oldu. Cihazdan çok memnunum fakat ihtiyaçtan dolayı satıyorum. Fiyat 300 USD olup, Kutu ve evrakları ile teslimdir. İsteyen arkadaşlar cihazı test edebilir. Saygılar..
  • p.m
  • Arkadaşlar PopcornHour sanırım memlekete gelmiş , ilgilenen arkadaşlar bi okusun

http://www.divxm.com/popcornhour-mkv-player-divxm-ayricaligi-ile-x264-oynaticilar-artik-turkiyede-t75196.html?highlight=popcornhour
  • Aşağıdaki ana konudan devam edelim lütfen.

# POPCORN HOUR # Ana Konu
    http://forum.donanimhaber.com/m_20274438/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.