Şimdi Ara

Popcorn Hour getirttim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
14.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim merak ettiğim birşey daha var o da external bir dvd-rom takabilir miyiz acaba bu aygıta?
    Eğer öyleyse mükemmel ötesi valla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stabilo -- 21 Mart 2008; 15:55:01 >
  • denemedim ama kitapçığında usb dvdromların takıldığı yazıyor
  • merhaba,

geçen ay üye olmuştum popcorn hour için.
    Ön sipariş için mail geldi bende sipariş verdim ve 179 $ + 15 $ kargo = 194 $ 'ı google checkout ile kredi kartı ile ödedim.

Bakalım ne zaman gelecek ve gümrüğe takılacak mı?
  • arkadşım hayırlı olsun ama yablış bilmiyorsam kargo fiyatı 45 dolar falan olması gerekiyor yada ben yanlış hatırlıyorum.
    inşallah gümrüğe takılmaz ama bunun şansının az olduğunu belirteyim
  • valla 2 sene önce amerikadan bir kutu içerisinde toplamı 200 $ olan bir sürü şey almıştım kutu üzerine 50 $ yazdırmıştım. Topkapıya gidip aldım ve herhangi bir ödeme yapmamıştım.

Bunuda alırken mesaj kısmına özellikle 90 $ gibi bir tutar yazılmasını rica ettim + zaten tamda yazsa en fazla %20 gibi bir masraf olur oda 40 $ tutar.

Kargo içinse zaten sipariş sırasında TR 'ye gönderimini iki şekilde yapıyorlar birisi 15 $ olan normal gönderi diğeri 40 $ olan hızlı gönderi. Normal gönderi 7-10 gün içinde geliyor bana yeterli geldi.

Sonucunu yazarım buradan.

Aslında kendime kızıyorum teknoloji konusunda :) Durmadan birşeyler alıyoum (alıyoruz) notebook'u da LCD'ye ve ses sisteminine bağlayıp kullanıyorum ama için kıpır kıpır oluyor bu tür ürünleri görünce (sizler de bilirsiniz bu kıpırtıyı :) )

Napalım buda bizlerin hobisi..... :)

• bence elektronik cihaz alırken ve düşünürken fazla açılmamak , gereksiz alımlar yapmamakda fayda var
  • 200 euro değil 100 euro hatta 100 doların üstünde bile gümrüğe takılabiliyor.560 gümrükten malı çekmek için bütün masraflardı gümrükçü vergi vs....
  • Arkadaşlar üründe bir de sıra var, bana bir kaç ay sonra sıra geldi. (Satın alma hakkı)
    Düzgün bir yol bulursam buradan herkese haber veririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperturgay

Arkadaşlar üründe bir de sıra var, bana bir kaç ay sonra sıra geldi. (Satın alma hakkı)
    Düzgün bir yol bulursam buradan herkese haber veririm.

eğer getirebilirseniz çok iyi olur,haber bekliyoruz
  • Arkadaşlar hiç uğraşmayın ne popcorn ne istarhd toplu satış yapmıyor. kaç kere bir firma aracılığı ile mailleştik adamlar yok sattığı için sadece sitelerinden satış yapıyor. ama ürün çoğaldıkca mecburen satacaklar.ben de dayanamayıp istar ın sitesinden 1.3 versiyonu için mail bilgilerimi verdim.

Popcorn Hour getirttim

fakat honkongda yeni bir cihaz çıktı.adı magic tv popcorn ve istarhd nin tüm özelliklerine sahip + olarak üzerinde
    hd yayınları izlemek için tv tuner i var

Popcorn Hour getirttim

Popcorn Hour getirttim

Fakat üzerinde üzerindeki hd tv tuneri uzakdoğudaki yayın standart ına uygun fakat avrupa ve ülkemiz de geçerli olan DVB-S yayınlarına uygun modelininde çıkacağına ilişkin bilgiler var

fiyatı ise HK$:2680 yani 420 YTL ye tekabül ediyor

Bence bu cihazlar yaygınlaştıkça ilginç modeller çıkacak acele karar vermemek lazım o yüzden ben bekjlemye aldım

Teşekkürler

• DTS desteği yok değil mi ?
  • magic tv isimli ürün çok tutulur,bundan sonra piyasaya bu tip ve özellikte ürünler çıkmalı
  • benim siparişim iptal edilmiş...:(

TR için kargo ücreti 45 $ mış...

Kartıma ödemenin geri gelmesini bekliyorum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: rotasmmm

Arkadaşlar hiç uğraşmayın ne popcorn ne istarhd toplu satış yapmıyor. kaç kere bir firma aracılığı ile mailleştik adamlar yok sattığı için sadece sitelerinden satış yapıyor. ama ürün çoğaldıkca mecburen satacaklar.ben de dayanamayıp istar ın sitesinden 1.3 versiyonu için mail bilgilerimi verdim.

Popcorn Hour getirttim

fakat honkongda yeni bir cihaz çıktı.adı magic tv popcorn ve istarhd nin tüm özelliklerine sahip + olarak üzerinde

Popcorn Hour getirttim

Popcorn Hour getirttim

Fakat üzerinde üzerindeki hd tv tuneri uzakdoğudaki yayın standart ına uygun fakat avrupa ve ülkemiz de geçerli olan DVB-S yayınlarına uygun modelininde çıkacağına ilişkin bilgiler var

Bence bu cihazlar yaygınlaştıkça ilginç modeller çıkacak acele karar vermemek lazım o yüzden ben bekjlemye aldım

Teşekkürler

Bilgi için tesekkürler.Bu cihaz gerçekten iyiye benziyor.Bekleyelim biraz daha bakalım...

• quote:

Orjinalden alıntı: rotasmmm

Arkadaşlar hiç uğraşmayın ne popcorn ne istarhd toplu satış yapmıyor. kaç kere bir firma aracılığı ile mailleştik adamlar yok sattığı için sadece sitelerinden satış yapıyor. ama ürün çoğaldıkca mecburen satacaklar.ben de dayanamayıp istar ın sitesinden 1.3 versiyonu için mail bilgilerimi verdim.

Popcorn Hour getirttim

Popcorn Hour getirttim

Popcorn Hour getirttim

Teşekkürler

Hocam bu yayın standartına uygunluğu durumunu biraz açıklar mısınız acaba?

Benim uzakdoğuda bir tanıdığım var arada bir gidiyormuş H.Kong'a.

Yani bu üründen işime yarayanını almam için nasıl bir özellikte olmalı?

Bilgilendirirseniz çok sevinirim...

Saygılarımla...

Düzeltme: Anlatım Bozukluğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stabilo -- 31 Mart 2008; 1:33:28 >

• avrupa ve ülkemiz için geçerli hd yayın standartı DVB-S yani tuner farklı.magiç tv üzerinde ise şu an chinese DTV tuner var.Beklentimiz DVB-S tunerli modelininde çıkacağı
  • bu Popcorn'un urun linki nedir? Bulamadim.

bir de, Dreambox DM800 HD'nin yazilimini degistirince (linux) mkv player da katabiliyorsunuz (vlc player). Alet zaten hdd'li pvr, dreambox'i mi almak daha mantikli, yoksa boyle bir cihazi mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plaid

bu Popcorn'un urun linki nedir? Bulamadim.

bir de, Dreambox DM800 HD'nin yazilimini degistirince (linux) mkv player da katabiliyorsunuz (vlc player). Alet zaten hdd'li pvr, dreambox'i mi almak daha mantikli, yoksa boyle bir cihazi mi?

Selam,

Size bu bilgiyi kim verdi? Dreambox uzerindeki VLC, PC'de oynattiginiz dosyayi dreamboxin scart cikisina vermeyi saglar sadece.

Dreambox'in kendi icindeki HDD uzerine attigimiz MKV filmleri, VLC player ya da VLC plugin oynatmaz. Bunun icin ayrica plugin yazilmasi gerekir.

Zaten boyle bir plugin cikarsa bir sure sonra fiyati dustukten sonra ben de almayi dusunuyorum. Su anki fiyati 449 Euro.
  • slm ark.lar
    popcorn sahibi ark.lara souruyorum.dts sorunu var galiba popcorn hour dts den hdmi dn bağlamama rağmen ses gelmiyor.ac3 lerde herhangibir sorun yok.ama dts lerde ses hiç yok.popcorndan dts ses alabilmek için ne yapmamız gerekiyor?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.