Şimdi Ara

Popcorn Hour getirttim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
14.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne zaman sipariş verdin ve ne zaman geldi acaba
    gümrük parası felan ödedin mi

bilgilendirirsen bizlri sevindirirsin.

bu arada güle güle kullan.............
  • Satılan ülkelerde tüm dunya var bi Turkiye yok ya of.. Kim uğraşır yurtdışından getirtmek için o kadar alengirli işlerle

http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?pluginoption=wheretobuy&task=wheretobuy
  • Türkiyede daha MKV nin ne olduğunu doğru dürüst kimse bilmiyorki. Getirecek bayii nin bu ürünü halka tanıtması başlangıçta zor olacaktır. O sebeple pek kimse atlamaz bu ürüne şimdilik. Fakat tanındı mı bir sürü firma getirmeye uğraşır.
  • bu tür ürünleri getirtmek zor
    biri getirse bin paradan başlar
    resmen itekleniyoruz tr de..
  • quote:

Orjinalden alıntı: atokgozlu

ne zaman sipariş verdin ve ne zaman geldi acaba
    gümrük parası felan ödedin mi

bilgilendirirsen bizlri sevindirirsin.

bu arada güle güle kullan.............

15 eylulde almısım cıhazı
    29 eylule kadar sıra bekledım
    29 eylulde postaya verdıler bayram tatılınde elıme ulastı

gumruge takılmadı.

http://www.regularsexpressions.com/home-theatre/building-a-home-theatre-system-for-your-living-room/

• Slm arkadaşlar ben de 18 ekimde verdim siparişimi. Bayramdan 1 ay önce ve sonrasındaki dönemlerde gümrükte takılma olasılığı yokmuş. Söylenenlere göre 300 euro'luk bir limit belirtiliyor. Bu limiti aşmazsak vergi vermiyoruz. Bi de kutunun üzerine "hediyedir" diye not düşülürse gümrükte takılmadığını söylüyorlar. Onun dışında PCH türkiyeye UPS kargoyla geliyor ve diğer kargo firmalarına göre daha insaflılarmış Yani PCH almak için en uygun zaman 2 bayram arası

Ben siparişimi 18 ekimde verdim, 30 ekime kadar siparişleri alacaklar ve kargo günü sonra belli olacak. yani en az 10 gün sonra kargo ne zaman yola çıkacak o belli olacak. Deneyimleri olan varsa anlatırsanız sevinirim.

• Benim bilgime göre 30 Ekim den sonraki gün kargoların yola çıkacağı gün, ayın 23 üne kadar olan siparişler 30 Ekim pre-orderına yetişicek, orda gözüken 30 Ekim tarihi, kargoların yola çıkış günü olması lazım, önceki pre-order ları incelerseniz hep öyle olmuş.

Bende bayramdan 1 ay önceye denk getirip alıcam o nedenle bi sonraki pre-order zamanını bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Benim bilgime göre 30 Ekim den sonraki gün kargoların yola çıkacağı gün, ayın 23 üne kadar olan siparişler 30 Ekim pre-orderına yetişicek, orda gözüken 30 Ekim tarihi, kargoların yola çıkış günü olması lazım, önceki pre-order ları incelerseniz hep öyle olmuş.

Bende bayramdan 1 ay önceye denk getirip alıcam o nedenle bi sonraki pre-order zamanını bekliyorum.

Ne zamana geliyor?
    Ben de sipariş vereyim.
  • quote:

Benim bilgime göre 30 Ekim den sonraki gün kargoların yola çıkacağı gün, ayın 23 üne kadar olan siparişler 30 Ekim pre-orderına yetişicek, orda gözüken 30 Ekim tarihi, kargoların yola çıkış günü olması lazım, önceki pre-order ları incelerseniz hep öyle olmuş.

Hocam sende tomacro vardı zaten, bunu 2. tv için mi alıyorsun?
  • 30 ekim gönderileri 1 hafta gecikmiş..
  • Bir arkadaşa alıcaz bu ürünü. Bendeki cihazı görünce hasta oldu bu tip aletlere.

quote:

Orjinalden alıntı: amf23

quote:

Hocam sende tomacro vardı zaten, bunu 2. tv için mi alıyorsun?

• quote:

Orjinalden alıntı: sdonduran

30 ekim gönderileri 1 hafta gecikmiş..

normal 30 ekim görünüyor.
    Siparişi verdik inşallah takılmaz...
  • a-110 da bir haftalık gecikme olacakmış. mmerak ettiğim b-110.. bunu getirtip güzel bir kasa ile birleştiren oldumu hiç?
  • ürün gümrüğe takıldı..................çıkarmak için 400 ytl lazım
  • nereden öğrendin?
  • ups aradı vekalet istedi bi de 400 ytl civarı para ..vekalet de 85 ytl ye çıkıyor..Hayırlı alışverişler..
  • Selamlar,

Gümrüğe takılan model hangisiydi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sdonduran

ups aradı vekalet istedi bi de 400 ytl civarı para ..vekalet de 85 ytl ye çıkıyor..Hayırlı alışverişler..

Sevgili sdonduran öncelikle geçmiş olsun, aşağıya daha önceki mesajlarımda da alıntıladığım yeni gümrük kanunu koyuyorum, ilgili arkadaşlarla aşağıdaki yazıyı referans göstererek bi konuş istersen belki bir faydası olur. %10 nerde, 400ytl nerde. Yuhh!! Memlekette kanun yayınlanıyor, ama herkes kafasına göre hareket ediyor.
    Sonucu bildirirsen biz de bilgilenmiş oluruz.

quote:

T.C.

BAŞBAKANLIK

Gümrük Müsteşarlığı Gümrükler Genel Müdürlüğü

Sayı : B.02.1.GÜM.0.06.00.00.07.203-2875

Konu : İnternet Sitelerinden Alınıp Posta Yoluyla

Gönderilen Ticari Nitelikte Olmayan Eşya

23.09.2008/ 23008

GÜMRÜK VE MUHAFAZA BAŞMÜDÜRLÜĞÜNE

İlgi: 19.11.2004 tarih ve 31584 sayılı yazımız.

İlgide kayıtlı yazımızda 2000/53 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı eki “Gümrük Vergilerinde Muafiyet ve İstisna Tanınacak haller Hakkında Karar”ın gerek “Posta Yoluyla Gelen Hediyelik Eşya” başlıklı 32 ila 34 üncü, gerekse ”Vergileri Ödenmek Suretiyle Posta Yoluyla veya Yolcu Beraberinde İthal Edilen Eşya” başlıklı 39 ila 41 inci maddelerinde belirtilen eşyanın karşılığında alıcı tarafından herhangi bir ödeme yapılmamış olması gerektiğinden internet sitelerinden sipariş verilen eşyanın 2000/53 sayılı Karar kapsamında değerlendirilmesinin mümkün bulunmadığı ve internet sitelerinden satın alınıp posta yolu ile gönderilen ve ticari miktar ve mahiyet arz etmeyen, toplam değeri 100 ila 1500 EURO arasında olan eşyanın ithalinde İthalat Rejim Kararı hükümlerinin uygulanmasının icap ettiği belirtilmiştir.

Ancak, 13.06.2008 tarih ve 26905 sayılı Resmi Gazete yayımlanan 2008/13676 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile 2000/53 sayılı Karar’ın 40 ıncı maddesinin birinci fıkrasının (e) bendi yürürlükten kaldırıldığından, internet sitelerinden satın alınıp posta yoluyla gönderilen ve ticari miktar ve mahiyet arz etmeyen eşya ile ilgili olarak, gerçek kıymeti gönderim başına 100 ila 1500-avro arasında olan eşya için % 10 tek ve maktu vergi uygulanması, kıymeti 1500-avro’nun üzerinde olan eşya için ise İthalat Rejim Kararı’na tabi tutulması gerekmektedir.

Bilgi ve gereğini rica ederim.

S. Umman HAMİDOĞULLARI

Gümrükler Genel Müdür V.

DAĞITIM:

Tüm Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlükleri

• ben bunların printini aldım,gümrük forumundada yazıyo aynen anlamıyorum bende. Yarın bu işle uraşıcm fakat 400ytl yanlış söylemişler 220ytlye geliyo yarın durumu sölerim gözden çıkardım parayı geri yollayacak halim yok artık. ya %10 verecez yada 220 ytl :) kısmet
  • quote:

Orjinalden alıntı: meneshbjk

ben bunların printini aldım,gümrük forumundada yazıyo aynen anlamıyorum bende. Yarın bu işle uraşıcm fakat 400ytl yanlış söylemişler 220ytlye geliyo yarın durumu sölerim gözden çıkardım parayı geri yollayacak halim yok artık. ya %10 verecez yada 220 ytl :) kısmet

bu gümrüktekiler kafalarına göre iş yapıyor galiba. benim ürün 15 ekimde kargoya verildi 17 ekimde elime ulaştı. ne gümrük ne de başka bişey. garip tabi. kolay gelsin dostum sana
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.