Şimdi Ara

Poppy Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu şampiyon neredeyse hiç oynanmıyor.Buff getirmeleri geremiyor mu?

• Buff getirsinler de yarım atan Poppy teq atsın. Bi şampiyonun popüler olmaması güçsüz olduğu anlamına gelmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence damage'i fazlasiyla iyi, pasifi iyi. Bence bir gorsel yenileme, skillerine biraz daha işlevsellik gelebilir. Nerf-buff'lık bir olay değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M-A-N-A
  • Çare sağlam bir rework...Oynarken cidden canım sıkılıyor,görsellik sıfır.Yeni şampiyonlara göre çok geride.Örneğin Ashe gibi.

• Çirkin diye oynamiyorum sesleri de hoş degil

• Adc oynarken hiç Poppy supuna ulti atıp köşeye çekmemiş seni anlaşılan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • poppy geldi az önce westte. TAM BİR TERÖRİST.
  • Benim en sevdiğim herolardandır kendisi.Genelde üçlü gerisi tank kasarım çok öndeysek birde mahvolmuş eklerim.üçlü tamamlayana kadar pasif oyna farm yap sonra tek at.sen 6 lvl olunca jung gank gelirse double garanti 50 canla nerdeyse full canlı adamı kesiyosun duvara yapıştırıp.Zaten w ye basınca botla beraber 500 ms oluyo yakalanmıyosunda gerçekten süper bir şey denemeni tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aybo99

Çare sağlam bir rework...Oynarken cidden canım sıkılıyor,görsellik sıfır.Yeni şampiyonlara göre çok geride.Örneğin Ashe gibi.

Ashe ne alaka ashede ne olsun daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Scofield. -- 20 Aralık 2014; 23:25:28 >
  • Michael Scofield. kullanıcısına yanıt
    İkisine de rework lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

İkisine de rework lazım.

Hadi poppyde bir zevk yok oynanış için de asheden önce rework gelmesi gerekn onlarca hero var

• Michael Scofield. kullanıcısına yanıt
    Bu rework gelmesi gerektiği gerçeğini değiştirmiyor.
  • Şampiyona buff getirmek sadece hasarını arttırmak değildir. Çeşitli yollarla da bufflanabilir.
  • Tipi kayık ama çok güçlüdür late de. At ultiyi supporta adc apc yi tokatla çık tf den elini kolunu sallaya sallaya.
  • Jungler oynuyorum mavi salmıyorum taşıyorum xd

• quote:

Orijinalden alıntı: AvcıHaloDayı

Buff getirsinler de yarım atan Poppy teq atsın. Bi şampiyonun popüler olmaması güçsüz olduğu anlamına gelmez.

Buff getirirlerse yarım atan poppy tek atmaz yalnız çeyrek atar.

• şu hâliyle zaten insafsızca güçlü, tipten kaybediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ireina Nadar -- 21 Aralık 2014; 11:03:02 >
  • Bi ara maçıma geldi kendi takımından 2 kişi afk biz 5 kişiydik tabi kimse popye karşı napcağını bilmiyor popy ile beraber lucian ve leblanc de vardı leblanc agır maldı ama popy ve lucian iki kişi oyun taşıdılar ben de o maçta natuilus mid denemiştim büyük bi hata söyliyim

• Poppy buff ( hissedilecek bir buff diyeyim ) gelirse %100 ban rate olur len. o.O
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.