|
Popüler not uygulaması Evernote'u ücretsiz kullananlara sınırlama!
-
-
Aynı tarz daha esnek bir uygulama önerisi olan var mı? Evernote fişini çekmeye karar vermiş anlaşılan.
-
Yaklaşık 8 yıldır kullanıyordum. Sürekli yükseltme seçenekleri çıkmasından dolayı daral geldi. Geçen ay Google Keep'e geçiş yaptım.
-
MS OneNote denediniz mi hocam?
-
ColorNote Notepad Notes veya google keep önerebilirim.Alt tarafı not alacaksın , kısıtlama getiriyor.Saçmalık yani.Evernote.
-
Özetle bunca zaman beleş kullandınız artık para verin. Diyorlar
-
Yaa kim kullanacak artık bunu dedikten sonra evernote hesabımdaki 72 notu gördüm. Silmeye gidiyorum şu an.
-
Google Keep varken kim buna ücret verecek? Ayrıca popüler olduğu dönem de bir 10-15 yıl önceydi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En son iphone 11 ve 11 pro/pro max serisinin çıktığı dönemde iphone 11 ile not alırken not yazdığım sayfayı yazarken yedekleyip beni bekleten :) uygulamaydı sağolsun. Çok sinirimi bozdu ama içindeki yedeklerimi yeni uygulamama aktarınca rahatlayıp hemen silmiştim.
Bear not uygulaması işimi fazlasıyla görüyor olmasa bile yeterli geliyor. Premium'u da çok cüzi, yıllık ödeyip devam ettim. Garip şekilde yıllık ücreti 44,99₺ olarak gözüküyor ama App Store'da uygulamanın detaylarının yazdığı yerdeki gösterilen yıllık ücret 299,99₺ 🤷🏻♂️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 30 Kasım 2023; 20:29:19 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yıllık 50₺ yap geç değil mi? Sürümden kazanın be kardeşim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Basit bi not alma uygulamasına para mı vericem? 3310da bile olan bi özellik bu.
Notion gülüyor!
-
UpNote kullanabilirsiniz. Mobilde ve masaüstünde çok iyi deneyim sunuyor.
-
Yıllarca kullandığım uygulama mali problemler yaşamaya başlamış demek. Eee rakipler artınca :)
Keep gayet keyifli bir uygulama benim için. Adı üstünde basit olacak ve not alacağım.
-
Bende 11 senedir kullanıyorum . Keep e geçme deneyimin nasıldı ,evernotu aratır mı? Evernote yıllık 999 TL istiyor.
-
Google Keep'i yıllar önce keşfettiğimde Evernote nedir bilmezdim. Tamamen ücretsiz olması ve sade arayüzü sayesinde hiç başka uygulama aramadım. Google Keep'e alıştıktan sonra Evernote'un bu kadar çok ücret istemesi bana çok saçma geliyor ve bence Evernote bu ücretleri kesinlikle hak etmiyor. O nedenle Google Keep kesinlikle denemeye değer.
-
Samsung notes'dan devam
Masaüstü kullanılabiliyor mu? Windows mağazadaki uygulaması sadece Samsung PC'lere özel sanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç denemedim şimdiye kadar tablette kullandım hep
Google Keep'e dosya eklenememesi sebebiyle Notion'a geçiş yaptım bu çok daha iyi.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Google Keep varken kim buna ücret verecek? Ayrıca popüler olduğu dönem de bir 10-15 yıl önceydi.
|
Yaklaşık 8 yıldır kullanıyordum. Sürekli yükseltme seçenekleri çıkmasından dolayı daral geldi. Geçen ay Google Keep'e geçiş yaptım.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X