Şimdi Ara

PopyPara [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
63
Favori
35.543
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konu altına bu kadar yazı yazılınca kredi kartı ile yükleme yapılabiliyor sandım.

• nier kullanıcısına yanıt

Nalaka ???

• Sinoeis kullanıcısına yanıt

10 sene önceki mesajımı alıntılansaydın ya? Ayrıca Türkçe öğrenmeni tavsiye ediyorum şiddetle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 11 Temmuz 2024; 23:2:44 >
  • PopyPara [ANA KONU]
    PopyPara [ANA KONU]ınstagram
    Popy Para on Instagram: "Herkese merhaba!, Bizleri bu zamana kadar takip eden tüm kullanıcılarımızdan 1 kişiye 1000₺, 1 kişiye 750₺, 1 kişiye 500₺ cashback veriyoruz. Yapmanız gerekenler çok basit: 💸@popypara hesabını t.kip ediyor olmak. 💸Gönderiyi k.ydetip, b.ğenmek. 💸Yorumlara en az 3 arkadaşınızı etiketlemek. Random hesaplar ve ünlü hesapalarını etiketleyenler dikkate alınmayacaktır. 💸En az 3 içeriğimizi beğenmek. 💸Doğrulanmış bir popypara hesabına sahip olmak. Çekiliş 26 Temmuz Cuma günü instagram canlı yayın üzerinden açıklanacaktır. Şimdiden kazanan arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. #çekiliş #çekilişvar #popypara #seniniçin"
    https://www.instagram.com/reel/C9mmJRvN9Lr/?utm_source=ig_web_copy_link
  • PopyPara'nın IBAN numaraları yenilenmiş. Para gönderirken yeni IBAN'ı kontrol edin.

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Kendi POPY IBANINIZA GÖNDERMENİZ DAHA AKILLICA OLACAKTIR. Zaten banka seçeneği çok değil.

PopyPara [ANA KONU]
  • PopyPara [ANA KONU]
    PopyPara [ANA KONU]
  • Bu ay sağolsun ne adam akıllı youtube cashback yatırdılar ne de farklı bir işleme cashback verdiler. YouTube'u normal harcama gibi gördü %2.5dan cashback yatırdı. İletişim merkezine mail attım bakalım ne olacak.. Sizde durumlar nedir
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Dün YouTube harcaması yaptım, iade geldi
  • Hypericum kullanıcısına yanıt

bende bir sıkıntı oldu o zaman. maile cevap vermişler manuel olarak hesaba geri yatıracaklarmış.. Beklemedeyiz bakalım

Amazon prime iade yapmadı
  • Sipay kullansanız daha mantıklı olur. %60 cashback veriyor.
    Popypara geçen aylarda benim casback yatırmayınca sildim uğraşılmaz.
  • yarım saat önce yükleme yaptılar hesaba. Önümüzdeki ay'da aynı durum olursa bende uğraşmam hiç.

• Ne var ne yok herşeyi sipay'a taşıdım.. Sürekli popy'nin iade Edip etmemesi ile uğraşamam. Fikir veren arkadaşa tekrar teşekkür ediyorum
    sipay nedir
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt

o da farklı bir ön ödemeli kart sağlayıcısı, papara tosla vs gibi..güzel olanı youtube ve spotify'a %60 iade yapıyorlar. üye oldum hemen. fiziki kart talebinde de bulundum uygulamadan. Biraz da bununla takılalım :) popy'de sipay'a bağlığdı herhalde ama vepara diye ayrı bir kuruluş ile anlaşmışlar..

şimdi denedim 10 dakikamı çaldı , hesap yükseltmeden işe yaramıyor , kimlik tanıtırken gözünüzü kapatın deyip başarısız oldu deyip duruyor ...sinir oldum sildim
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt

o bende 1 kere hata verdi ikincisinde kabul etti, ama sorun yaşayanlar da olmuş. kamerayı daha uzakta tutup öyle deneyin ve aydınlık bir ortamda yapın.

ben de aynı durumu bugün spotify ile yaşadım. ilk defa oldu böyle. ben de mail atacağım artık.

• Mail atınca düzeltiyorlar merak etmeyin
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.