konu altına bu kadar yazı yazılınca kredi kartı ile yükleme yapılabiliyor sandım. |
PopyPara [ANA KONU] (11. sayfa)
-
-
Nalaka ???
-
10 sene önceki mesajımı alıntılansaydın ya? Ayrıca Türkçe öğrenmeni tavsiye ediyorum şiddetle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 11 Temmuz 2024; 23:2:44 > -
ınstagramPopy Para on Instagram: "Herkese merhaba!, Bizleri bu zamana kadar takip eden tüm kullanıcılarımızdan 1 kişiye 1000₺, 1 kişiye 750₺, 1 kişiye 500₺ cashback veriyoruz. Yapmanız gerekenler çok basit: 💸@popypara hesabını t.kip ediyor olmak. 💸Gönderiyi k.ydetip, b.ğenmek. 💸Yorumlara en az 3 arkadaşınızı etiketlemek. Random hesaplar ve ünlü hesapalarını etiketleyenler dikkate alınmayacaktır. 💸En az 3 içeriğimizi beğenmek. 💸Doğrulanmış bir popypara hesabına sahip olmak. Çekiliş 26 Temmuz Cuma günü instagram canlı yayın üzerinden açıklanacaktır. Şimdiden kazanan arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. #çekiliş #çekilişvar #popypara #seniniçin"https://www.instagram.com/reel/C9mmJRvN9Lr/?utm_source=ig_web_copy_link
-
PopyPara'nın IBAN numaraları yenilenmiş. Para gönderirken yeni IBAN'ı kontrol edin.
-
Kendi POPY IBANINIZA GÖNDERMENİZ DAHA AKILLICA OLACAKTIR. Zaten banka seçeneği çok değil.
-
-
Bu ay sağolsun ne adam akıllı youtube cashback yatırdılar ne de farklı bir işleme cashback verdiler. YouTube'u normal harcama gibi gördü %2.5dan cashback yatırdı. İletişim merkezine mail attım bakalım ne olacak.. Sizde durumlar nedir -
Dün YouTube harcaması yaptım, iade geldi -
bende bir sıkıntı oldu o zaman. maile cevap vermişler manuel olarak hesaba geri yatıracaklarmış.. Beklemedeyiz bakalım
-
Amazon prime iade yapmadı -
Sipay kullansanız daha mantıklı olur. %60 cashback veriyor.
Popypara geçen aylarda benim casback yatırmayınca sildim uğraşılmaz. -
yarım saat önce yükleme yaptılar hesaba. Önümüzdeki ay'da aynı durum olursa bende uğraşmam hiç.
-
Ne var ne yok herşeyi sipay'a taşıdım.. Sürekli popy'nin iade Edip etmemesi ile uğraşamam. Fikir veren arkadaşa tekrar teşekkür ediyorum -
sipay nedir -
o da farklı bir ön ödemeli kart sağlayıcısı, papara tosla vs gibi..güzel olanı youtube ve spotify'a %60 iade yapıyorlar. üye oldum hemen. fiziki kart talebinde de bulundum uygulamadan. Biraz da bununla takılalım :) popy'de sipay'a bağlığdı herhalde ama vepara diye ayrı bir kuruluş ile anlaşmışlar..
-
şimdi denedim 10 dakikamı çaldı , hesap yükseltmeden işe yaramıyor , kimlik tanıtırken gözünüzü kapatın deyip başarısız oldu deyip duruyor ...sinir oldum sildim -
o bende 1 kere hata verdi ikincisinde kabul etti, ama sorun yaşayanlar da olmuş. kamerayı daha uzakta tutup öyle deneyin ve aydınlık bir ortamda yapın.
-
ben de aynı durumu bugün spotify ile yaşadım. ilk defa oldu böyle. ben de mail atacağım artık.
-
Mail atınca düzeltiyorlar merak etmeyin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X