Şimdi Ara

Porsche kaza yaptı 2 kişi öldü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
6.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • babası büyük tüccarmış 1800 kişi çalıştırıyormuş tetaş grubun sahiplerihttp://www.tetas.com.tr/index.asp
  • Diğerini bilmemde kaza yapan çocuk daha önce eski sevgilisinin erkek arkadaşına kasten çarpmış ve birkaç kazasıda var daha çok canlar yakabilirdi. Allah rahmet eylesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

Diğerini bilmemde kaza yapan çocuk daha önce eski sevgilisinin erkek arkadaşına kasten çarpmış ve birkaç kazasıda var daha çok canlar yakabilirdi. Allah rahmet eylesin

evet bunu akşam tv de de verdi.bu olay doğruysa gerçekten çok üzücü..

bu arada forumdaki bazı zenginlerin damarına basılmış,başlamışlar yine servet düşmanları diye...
    servet düşmanlığı ne kadar kötüyse servet sevdalısı olmakta o kadar kötüdür bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi search in vain -- 13 Ağustos 2012; 10:14:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

Servet dusmanliginin zirvesini bu forumda gorebilirsiniz.

Resmen toplumun zihniyetine ayna tutuyor yorumlar.

Forumda ki Bu başlıkları okuduğumuzda net bir şekilde görülüyor ki açlık sınırının altındaki gelir düzeylerine bile forum uyelerinin tepki gösterdiği, fazla bulduğu görülüyor.

bunu ne tür bir başlıkla anlatabilirim diye düşündüğümde servet düşmanlığı aklıma geldi ama 1600 tl'nin bir servet olarak görmek mümkün mü emin değilim.

kendinden çok kazanan herkesten nefret eden bir kitle var forumda. işsiz olduklarını ya da hayatta hiç hak etmedikleri bir yere geldiklerini düşünüyorum.

Yada gercekten yasadigi hayati hakediyorlar diye dusunuyorum kararsızım Bu konu da....

gerçekten herhangi bir geliri olmayan bir insan neden geliri olanların hep fazla kazandığını düşünür.

ya da gerçekten bunu mu düşünüyorlar yoksa ben neden bu kadar kazanmıyorum gizli fikrinin dışa vurumu mu bu?

evet sen de kazan. hatta daha çoğunu kazan.

benim burada anlayamadığım, neden insanlar ben de çok kazanayım da adalet olsun demek yerine o da kazanamasın durumuna geldiği.

Iste burda tembellik devreye giriyor. Oturayim para kazanayim. Yok oyle bir dunya. Ha varoldugunu idda ediyorsaniz gelelim bizde orda yasayalim

bosuna yorulmamis oluruz hem..

Nasil bir hasetlik nasil bir cekememezliktir bu anlamak mumkun degil...

Duygularıma tercüman olmuşsun
    +1

• Allah rahmet eylesin. Kazada başkalarına zarar vermemeleri sevindirici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Ben bu forumu anlamıyorum arkadaş adam bomboş otoban gibi yol bulmuş basmış gaza millet diyor istanbul parkı kiralasın ne alakası var bu adamın arabası porsche diye hiç hızlı gitmeyecekmi istanbul parkı kiralasın diyenlere porscheyi ve bomboş yolu versek acaba cc le 90 a sabitleyipmi gidicekler insanları anlaması zor.

bizde sizin gibileri anlamıyoruz açıkcası, yollarda hız sınırı belliyken hele hele böyle konuşmalarınız çok abidik kalıyor...o halde demek ki ş.içinde hız sınırı kavramlarını yanlışlıkla koymuşlar öylemi...
    Avrupa da o hızları yaptığınız da sonuçları ortadadır...burada kazanın aşırı hız nedeniyle olduğu söyleniyor hala bazıları tümsekti kaldırımdı diyor..tamam yolda hata olabilir ama "aşırı hızı" neden görmezden gelirsiniz acaba?

demek ki sürat yaptıktan sonra en güvenli araçlardan Porsche bile hikaye oluyor,kağıda dönmüş resmen...

üzücü bir olay Allah(c.c) ailelerine sabır versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi search in vain -- 13 Ağustos 2012; 10:21:41 >

• Bu araba bu hale gelmişse kim bilir ne kadar hızlı bu kazayı gerçekleştirdi.
    Allah rahmet eylesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobese falan yok mu kardeşim

orada yarış iddiası var ise birileri sıkıştırmış da olabilir.

2 vatandaşımız kardeşimiz öldü

saçma sapan marka muhabbetleri yerine daha detaylı araştırma yapılmalı

Allah rahmet eylesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: antikariyer

quote:

Diğerini bilmemde kaza yapan çocuk daha önce eski sevgilisinin erkek arkadaşına kasten çarpmış ve birkaç kazasıda var daha çok canlar yakabilirdi. Allah rahmet eylesin

bu arada forumdaki bazı zenginlerin damarına basılmış,başlamışlar yine servet düşmanları diye...
    servet düşmanlığı ne kadar kötüyse servet sevdalısı olmakta o kadar kötüdür bence..

Servete tapmak ayri. Bunu harcayip iyi bir yasam surmek ayri..

demek kabul ediyorsun servet dusmani oldugun
    u..

• Zengin şakşakcıları yine basmış forumu hemen.
    Olayın zengin fakirlikle alakası yok.
    Şahsen Şahin'le de kaza yapsa, Symbol ile de kaza yapsa, porsche ilede kaza yapsa aynı yorumu yapıyorum, yaparımda. Başkalarının canını yakmasınlarda kendi canlarını yakmışlar sorun değil.
    Ayrıca neymiş efendim o yolda 50 km hız üstüne çıksan bile kaza yaparsınmış.
    Porsche denen araba bile o derece haşat olduysa kaç km ile gittiğini tahmin etmeye gerek yok herhalde o yolda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjodalv -- 13 Ağustos 2012; 10:54:49 >
  • o bahçe duvarını aşmak hız limitleri dahilinde olacak bir olay değil.allah rahmet eğlesin.
  • Forumun çakma elitist ve marjinalist , her yoruma bahane bulap muhaliflik yapma güdülerini bastıramamış ,zor beğenen, müşkülpesent takımı gelmiş yine ; emin olun o ölen arkadaşlar da site bahçesinde oynayan bir çoçuğa ve ya başka bir insana zarar vermedikleri için seviniyorlardır! Allah sevenlerine ve yakınlarına sabır versin , hayatlarının baharlarındaki insanların ölümü tabiki de çok üzücü ve vahim bir olay.
  • çok kötü bir ölüm , Allah sabır versin
  • İnsanların neden servet düşmanı olduklarını anlamak için, O servetlerin nasıl kazanıldığını da sorgulamak lazım. O da işinize gelmez.
    Birisi de demiş oturma çalış senin de olsun diye. Hey Allahım ya.
  • Sabah işe gelmeden önce okudum haberi . Çok üzüldüm gerçekten , Allah rahmet eylesin .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: antikariyer

quote:

Servete tapmak ayri. Bunu harcayip iyi bir yasam surmek ayri..

demek kabul ediyorsun servet dusmani oldugun
    u..

servet düşmanı değilim,kimsenin helalin de de, haramında da gözüm yoktur..ama buraya gelip bir kaç afili kelime edip görgüsüzlük yapmanın alemi yok..senin nasıl yaptığın servetinle,hangi araca bindiğin beni hiç ilgilendirmez evet servete tapmak ayrı meseledir dediğin gibi,ama yazdıklarınla bunun senin açından geçerli olmadığı anlaşılıyor zaten

böbürlenme haşmetli padişahım, senden büyük Allah var.

quote:

Orijinalden alıntı: DayLight66

İnsanların neden servet düşmanı olduklarını anlamak için, O servetlerin nasıl kazanıldığını da sorgulamak lazım. O da işinize gelmez.
    Birisi de demiş oturma çalış senin de olsun diye. Hey Allahım ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi search in vain -- 13 Ağustos 2012; 12:14:39 >

• Üzülmedim. Neden üzüleyim?

O araç şahin olsaydı apaçi diye damgayı yiyeceklerdi porsche olunca yazık gençler olmuş. Su testisi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: drahte 1905

quote:

Orijinalden alıntı: Handsome2000

Sucu tamamen yol durumuna atmak bence yersiz, belli ki arkadaslar da hiz yapmis, belki alkolluyduler. Porsche var diye gaza basmak ve baskalarinin canini tehlikeye atmak bence buyuk kabahat. Herkes kurallara uymali, hiz sinirlarini asmamali.

Tabi canim, sucu yola atmayalim yoksa bu cocuklari nasil yaftalariz ? nasil ölunun arkasindan laf soyleriz ?

Gozle gorulen yolun eksiklerini soylemek yerine, belli olmayan hizlarini ve alkol oranlari ustunden gidelim ki ölunun arkasindan soz soyleme hakkimiz olsun...

Yollar oyle tasarlanbilir ki, sen degil asiri hizli, keyif verici madde etkisi altinda ol gine basit yaralar ile cikabilirsin sehir icinde ki boyle bir kazadan...

Emin ol ki o yol bu sekilde olmasaydi bu kaza olmazdi, bu cocuklar hayatini kaybetmezdi...

Burasi ilk defa gelenler icin epey yaniltici, kot farkindan dolayi koptu ustundeyken önunu gormeden yaklasik 300mt gidiyorsun, kopru bitip rampa basladiginda sirf gokyuzunu goruyorsun önunu gormuyorsun ve birden inmeye basliyorsun ve inmeye daha baslamadan araba garip G kuvvetleri altina giriyor ve inmeye baslarken araba hafifliyor, direksiyon bosa cikiyor ve araba sola egimli bir yola iniyor...

Yolu bu sekilde yaptin, tirmanmaya baslamadan iki tane kasis koysan dahi kafi, ne kasis ne tabela ama herkezi tenzih ederim, bir gun yolu dusen ESP'li aracini 50km ile sag seride vursun arabasini, 51 degil 50 ile vursun arabaya ne oluyor gorun...

Arkadaşım kusura bakma ama bu yoldan belki yüzlerce kez geçtim ben...O yol gayet yoğun bir yol...Şu anda dahi üstünden yüzlerce araç geçiyor...Niçin hiçbirisi kaza yapmıyor? O yol kaç yıldır var...Eminim ki hayatını kaybeden kardeşlerimiz de o yoldan onlarca,yüzlerce kez geçtiler...Yani orayı biliyorlardı...Benim hatırladığım bu kaza o yoldaki ilk ölümcül kaza...Herşeyi yola atmadan önce biraz düşünmek lazım...

Sakın şunu anlamayın...Bu adamların yaptığı yolları ben de hiç beğenmiyorum...Yaptıkları bütün yollar berbat ötesi...Hele hele Ümraniye bölgesinde,Çekmeköy'de,Cevizli köprüsünde ve diğer yerlerde köprü altından köprünün üstüne çıkan virajlı dönüşler tam bir felaket...Mesafe az diye uyduruk bir dönüş yapıyorlar tam 90 derece dik...Birinci vitesle ancak çıkılıyor...
    Misal; Dün saat 16 civarı yağmur yağdı,o bahsedilen köprünün üstü göl olmuştu,yavaşça geçtik üzerinden...Düşünün ki adamlar köprü yapmış,biriken suyu aşağı verecek düzenek yok...
    Bir misal daha...Yine dünkü yağışta...Palladium'dan aşağı inip Batı Ataşehir rampasının başında (sağda sokak içinde Kipa'nın olduğu yer) orası komple göl haline gelmişti...İçinde kalan araç vardı...Trafik kilitti...

Velhasıl diyeceğim...Sürücüler de biraz kendine çeki düzen vermeli...Hava,yol şartları bir yere kadar...

• gerçek düşüncelerimi yazsam kötü ve vicdansız bir insan olurum,başkalırının ölmemesine sevindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

Orijinalden alıntı: drahte 1905

quote:

Orijinalden alıntı: Handsome2000

XXX

XXX

Arkadaşım kusura bakma ama bu yoldan belki yüzlerce kez geçtim ben...O yol gayet yoğun bir yol...Şu anda dahi üstünden yüzlerce araç geçiyor...Niçin hiçbirisi kaza yapmıyor? O yol kaç yıldır var...Eminim ki hayatını kaybeden kardeşlerimiz de o yoldan onlarca,yüzlerce kez geçtiler...Yani orayı biliyorlardı...Benim hatırladığım bu kaza o yoldaki ilk ölümcül kaza...Herşeyi yola atmadan önce biraz düşünmek lazım...

Sakın şunu anlamayın...Bu adamların yaptığı yolları ben de hiç beğenmiyorum...Yaptıkları bütün yollar berbat ötesi...Hele hele Ümraniye bölgesinde,Çekmeköy'de,Cevizli köprüsünde ve diğer yerlerde köprü altından köprünün üstüne çıkan virajlı dönüşler tam bir felaket...Mesafe az diye uyduruk bir dönüş yapıyorlar tam 90 derece dik...Birinci vitesle ancak çıkılıyor...
    Misal; Dün saat 16 civarı yağmur yağdı,o bahsedilen köprünün üstü göl olmuştu,yavaşça geçtik üzerinden...Düşünün ki adamlar köprü yapmış,biriken suyu aşağı verecek düzenek yok...
    Bir misal daha...Yine dünkü yağışta...Palladium'dan aşağı inip Batı Ataşehir rampasının başında (sağda sokak içinde Kipa'nın olduğu yer) orası komple göl haline gelmişti...İçinde kalan araç vardı...Trafik kilitti...

Velhasıl diyeceğim...Sürücüler de biraz kendine çeki düzen vermeli...Hava,yol şartları bir yere kadar...

quote:

Bahsdilen kavsaktan her gun geciyorum... Yol gercekten cok kotu. Iyi dediginiz bir araba ile bile 50 km nin uzerinde oraya girdiginiz an kaza yapma olasiliginiz neredeyse %70
    Gecen ay da orda bir kamyon devrildi. Yine yakin zamanda minibus yan yatti.. Eger ilkdefa gidiyorsaniz oraya kaza yapmaniz cok buyuk olasilik

Sen buradan yuzlerce kez geciyorsun da biz burada yasiyoruz ve burada gercekten yuksek bir kaza ortalamasi mevcut surekli kaza oluyor burada....

Keza yollar bu kadar kotu iken milletin kaza yapmamasinin sebebi antreman, her yol kotu olunca bu insanlari daha yetenekli soforler haline getiriyor, 5-10 yillik Avrupa Ehliyeti olan Avrupa'li bir vatandas buraya alisana kadar epey zorluk ceker, kazada yapar diye dusunuyorum...

Ama suruculer daha ne kadar kendilerine cekiduzen verebilir bilmiyorum ? Yani herkez akrobasi pilotu kadar kendine ceki duzen verebilir ama herseyi insanlardan beklemek dogru mu ? Yollari duzenlemek gibi basit bir cozum varken...

Su anda o kamburun tam tepesi okadar camuyrlu ki, ozellikle sag serit, araclarin lastik izi oldugu yer siyahken etrafi bembeyaz, daha dun kaza oldu yolu yikadilar ustune yagmur oldu ama gine toz gine camur...

Cunki yanda iki tane bos arazi, bir tane santiye ve yandan yola gayet dik giren bir yokus var ve buradan yagmur suyu olsun toz toprak olsun bu kamburun tepe noktasina supuruyor...

Su an icin en azindan yola kasis lazim, koprunun sonuna dogru...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.