Şimdi Ara

Port ücretindeki artış nedeniyle TurkNet'e zam geldi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
6
Favori
23.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
111 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En temel sıkıntı Türk Telekom denen kan emicilerin tekel olarak kalması. Diğer firmalar kendi altyapısını yaymasın diye ellerinden geleni yapıyorlar. Port ücretini artırıp maliyeti katladıktan sonra, diğer firmaların bunu yansıtmaması pek mümkün değil bence. Türknet'e ya da altyapıyı kullanan diğer firmalara kızamıyorum o yüzden. Süt fiyatı artarsa yoğurt da artar, yapacak bi şey yok

• shafck kullanıcısına yanıt

Burada tek sorun TT değil ki belediyelere de para ödeniyor altyapı için

• onurtri O kullanıcısına yanıt

Hadi abicim ya, engelliyorum.

• Zamı türknetin yapmadığı belli geçen Nisan enflasyon zamıydı ülkede %150 enflasyon varken %40 yapmaları gayet normal şimdi de türk telekom port ücretine zam yaptı hemen hedef göstermek yerine neden %150 enflasyon olduğunu ve türk telekomun da tekel olma dayatmasını suçlayabilirsiniz

Şunu da şöyle bırakayım

Mesut Çevikyoutube
    İnternete ZAM geldi, yenileri yolda olabilir | TurkNet zammı hakkında her şey
    https://www.youtube.com/watch?v=9ATteN9xvZI&ab_channel=Mesut%C3%87evik

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Turknet seçenek sunsa dese internet hızınız 5 megabite düşürelim faturanız 70-80tl yarıya yarıya düşsün kabul ederim.

daha az ödeyeceksem 5 megabitte yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 20 Temmuz 2022; 14:0:57 >
  • shafck kullanıcısına yanıt

Türknet'e kızamıyor musun ben müşteri kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederdim. 2023' Haziran'a kadar fiyat garantisini yansıtmayıp kendi içlerinde subvanse edebilirlerdi. Onlar bunu tercih etmedi. Zammı yapıştırdı... Bir de 10 ay peşin ödediğinde 139.90 yapabiliyor zararı olmuyor mu o zaman. Hepsi hikaye bunların. Gigafiber'i yaygınlaştırmak için çalışsalardı bunların hiç biri olmayacaktı onlar neyi seçti PARALARI CUKKA.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet'i neden tercih ediyorduk Fiyat Avantajı ve Taahhüt olmaması şimdi bu dönemde Fiyat Avantajı kaldı mı kalmadı.

Taahhütsüz olmanın bir avantajı var mı hayır. Taahhütlü olsak daha iyiydi. O zaman Turknet'te olmanında bir anlamı yok. Ben vodafone ile görüştüm altyapı desteklemiyor dedi. O yüzden biraz daha sabredeceğim ardından güle güle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 sene önce hakkaten Taahhüt başa belaydı.

Ama bu enflasyonda Herşeye taahhüt yaparım ağa. Para cok değersiz. 2ay önce 200 tl ödedigin şeye 2 ay sonra 400 tl ödüosun.

iyide biz 2 katı zam almıozki.

O yüzden Sabit fiyat garantili

Bırak interneti Bakkaldan marketten Süt peynir ekmek alırken bile 12 ay taahhüt yapıcam artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 20 Temmuz 2022; 14:8:41 >
  • Koca türkiyede 2000 haneyi geçmez. sizin gibi firma altı yapısı olan hanelerin sayısı 2000 geçmez. Türknetten de bir dışkı olmaz. Alt yapı yatırımı hiç yok. 8 yıllık türknet kullanıcısıydım adamlar 8 yıl para vermiş adama fiber getiremiyorsa batmayı hak etmişlerdir.

• haziran 2023 diyordunuz ne oldu? anlaşılan başka iss geçme zamanı geldi. hayır onlar da zam yapacak ama turknetten uzak durmak iyidir. abone kaybetsinler de akılları başlarına gelsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana mail geldi ben anlamadım bu işten

Port ücretindeki artış nedeniyle TurkNet'e zam geldi
  • Mart ayında TT ye taahhüt verenler kurtuldu. Turknetin sözüne inanıp kalanlar tuzağa düştü Port ücretindeki artış nedeniyle TurkNet'e zam geldi 

TT Mart fiyatları

Port ücretindeki artış nedeniyle TurkNet'e zam geldi
  • Bir Turknet macerasının sonuna geldim. Hevesle herkese tavsiye ederek geçtiğim Turknet'i artık terk ediyorum.

Kimseyi yönlendirmek istemem ama tercihimi deneme adına Poyraznet'ten yana kullanıyorum.

PoyrazNet 24Mb lik paketle başlayıp, bağlantı sağlanınca 75Mb veya 100Mb'e geçiş yapacağım.

Evraklar hazır bugün gidip kargoya vereceğim.

Şimdilik 24Mb'lik paket 55TL. 100Mb'lik pakete çıkarsak onun fiyatı da 85TL.

• EEE Ceo bey burda ne demiş peki 2023 hazirana kadar zam yok dedi haksız fiyat artışı var.

• Yeter artık buişin suyu çıktı.Haziran ayında zam yaptığınızda Haziran 2023 e kadar sabit fiyat olacak zam

Yapmayacağız demiştiniz.işte taahhüt olmayınca her 2 ayda zam yaparsınız.Caddemizde fiber olduğu halde

Fiber binanamıza gelmiyor.Giga fibere niye zam yapmıyorsunuz.

• Türknet kendini aştı.
  • Kısa sürede kaç yıllık Türk Telekom gibi nefret topladınız. Bu gerçekten bir başarıdır.

• İyice araştırdım netspeed ve milenicom geçilecek durumda şuan 100mbit e kadar 124tl ve 135 TL ikisi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JrDarKCzech kullanıcısına yanıt

Millenide fiyat ana sayfada 124,9 yazıyor ama şuan kullananlar 149,9 veriyor ana sayfadaki fiyatların altındaki kuralları dikkatli okumakta fayda var derim.

• MustafaC5 M kullanıcısına yanıt
    Gördüm onu da ah kafam işte geçmedik tahüt yüzünden bilemedik aynı para iki yil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.