|
Port ücretindeki artış nedeniyle TurkNet'e zam geldi (12. sayfa)

-
-
Daha yeni GigaFiber'e geçiş yaptım. Allah'a şükür buna zam gelmedi.
Fakat 2-3 ayda 2.kez zam hiç normal değil. Gerek Turknet forumu gerek burası inanılmaz bir tepki var.
Ben geri adım atma veya farklı bir strateji geliştireceklerini düşünüyorum,yoksa bu kadar kullanıcı kayıbıyla piyasada tutunamaz..
-
0850 480 86 82
-
Dolandırıldınız hocam. Evrak falan gönderirlerse sakın imzalamayınhttps://arayankim.net/telefon/08504808682
-
Bende baktım numaraya da.
İmzalı bir belge yoksa öyle ücret talep edemezler değil mi?
forumda gören varsa en azından siz düşmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuvvetMira27 -- 20 Temmuz 2022; 16:14:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Digiturk dolandırıcısıymış
arayankim.net
08504808682 NEDEN ARAR - 13 ŞİKAYET - ŞİKAYET BİLDİR!https://arayankim.net/telefon/08504808682www.sikayetvar.com
Kendilerini Çeşitli Kurumlar Olarak Tanıtıp Digiturk Paketi Oluşturmahttps://www.sikayetvar.com/digiturk/kendilerini-cesitli-kurumlar-olarak-tanitip-digiturk-paketi-olusturmaTurknetin numaraları sadece bunlar :
-
Bugün 2 aboneliğimi iptal ettim, ayın 26sından sonra kalan son aboneliğimi de iptal edeceğim. Taahhütsüz kullanmak artık iyice dezavantaj oluşturmaya başladı. Geçen sene 100 mbps fiber turknette 79 liraydı, turk telekomda 100 küsür liraydı. Turk telekomda 2 yıl taahhüt vermediğim için çok pişmanım.
Turknet artık benim gözümde bitmiştir. Söz verip tutmamak, habire port ücretini bahane edip zam yapmak falan. Sanırsın ISS değil de bakkal işletiyorlar :))
Hizmet kalitesinde hiç bir artış olmadan altyapı sağlayıcıyı sorumlu tutup ha bire zam yapmak..! Oh ne âlâ memleket...
12-13 Mbps hız aldığımda öpüp baş üstüne koyduğum bağlantıma bu kadar zamma artık katlanamam... 😠
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zamnet aynı yıl içersinde 2 kere zam yaparak aynı yılda 3 ay geçmeden 2. zammınıda yansıttı artık bu adı şanlı bir şekilde kullanabilirler bence sloganlarıda şu olmalı Türk telekom Fiber Adsl Vdsl kullanıcılarına maksimum zam ile özgürlüğün tadına tahahütsüz vardırıyoruz 170 TL ye unutmadan Türkiye geneli yüzde 0,2 kullanıcı kapsamında olan 1000 mgbitli zimafiber altyapımızda olan kullanıcılara aynı fiyattan zam gelmeden 140 tl den devam Özgür tahahütsüz Zamlı internet ile nice senelere Zamnet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mart ayinda 99 tl abone oldum 3 ay sonra 139 tl çıkartılarak beni kaybettiler superonline 100 megabit tv plus full pakete geçtim 24 ay 150 tl sabit fiyat modem de firmanın iyiki gecis yapmışım şimdiki zami görünce tahatüt süz int olmaz olduğunu anladım kafalarına göre zam yapiyorlar hani 2023 e kadar zam yoktu turknet neden sözünü tutmadın 179 tl 100 megabit int alacağıma 500 megabit 200 tl superonline fiber veriyor 12 ay tahatut ile birlikte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin4456 -- 22 Temmuz 2022; 18:36:37 >
-
Beni de engelle Cem.
Büyük ihtimalle imzalattığı sözleşmede kendilerini korumaya alacak maddeler vardır.
Bu port ücretini bir tek türknete artırmışlar sanırım.Bana gelen mesajda haziran 2023 e kadar 139.90 devam edecek diyorlar ama kesinlikle güvenmiyorum taahhüt vereceğim firma arıyorum.
Zam konusunda bu kadar yaygara koparılmasıda doğru değil,geçen hafta 37 tlye sipariş verdiğim yemek bu hafta 50 tl oldu.Giderleri sürekli artıyor firmaların.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.R.W. -- 20 Temmuz 2022; 17:26:52 > -
Turknetliler gelin sizi Millenicom'a alalım üstelik ilk ay bedava davet kodu: 6DFE1F96
-
Turkcellde 12 ay tahahhütlü 500 mbit İnternet 200 TL. Bende bu gün başvurdum yarın sabah 9 da kuruluma geliyorlar. Turknet gg
-
Daha önce turknete geçirdiğim arkadaşım geçen ay internet kutusuna geçti, bu ay zam gelmiş 100 lira olmuş. Gayet memnun, aynı hizmet diyor. Aynı hizmete yüzde 70 fazla ödeyeceğimizi nasıl düşünmüş turknet çok ilginç. Adios turknet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishadami -- 20 Temmuz 2022; 19:14:11 >
@TurkNetDestek 6 7 Yıllık aboneliğimi bugün iptal ettim. Sizi çevremdeki herkese tavsiye etmenin üzgünlüğünü yaşıyorum. Keşke sözünüzü yemeseydiniz. Bu saatten sonra size güvenmem. İyi çalışmalar.
-
3 yıldır turknet kullanıcısı idim şimdi başka birine geçme zamanı hangi internet sağlayıcıyı önerirsiniz
Cem?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X