Şimdi Ara

Port ücretindeki artış nedeniyle TurkNet'e zam geldi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
6
Favori
23.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
111 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternet kutusu Telekoma gelin referans kampanyası ile beraber şuan en uygun iss durumunda..

https://forum.donanimhaber.com/internet-kutusu-arkadasini-getir-referans-kampanyasi-ana-konu--152653896

Gigabit Fiber hizmetinden faydanlananlar harici kullanıcıları sömürü gibi birşey 169 TL. Port zammıyla alakası yok bu fiyatın. Daha "Port ücretlerine zam gelecek" haberlerinden sonra zaten zam yapmışlardı.

Diğer firmalar 85-100 tl bandında 100 mbps verebiliyorken Turknet'de 100 mbps ve 35 mbps altı hızlar için bu fiyat aşırı yüksek.

• Bir firmayı babasının malı gibi öven birinin beni blokladığına sevindim desem? CEM?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MustafaC5 M kullanıcısına yanıt

yok direkt geçiş olacak zaten kapattırma falan değil

• MustafaC5 M kullanıcısına yanıt

geçiş olacak yine evet

• ishadami kullanıcısına yanıt

bende bugun geçtim hocam neredeyse 2 katı fiyat. başvuru yaparken okadar fazla talep vardıki arkadaki seslerden bile herkes türk net den geçiş yaptıgını anladım. türk net den kaçankar internet kutusuna geçiş yapıyor sanırım.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Bugün SMS ve e-posta geldi, ben de zamdan etkilenmiyormuşum.

• Arkadaşlar, geçmiş dönemlerde bir şirket seneye kadar zam olmayacak dediğinde ancak yok bir yere ikinci zam yapıyorsa demek ki durumları çok kötü.

Bakınız:

1) Mart ayında Haziranda zam yapacaklarını söylediler port ücretlerine Türk Telekom tarafından zam geldiği için - çoğu müşteriye Mayısta zamlar yansımış durumda. Hata mı?

2) Temmuz ayin bitmesine 10 gün kala zam yapmış durumda şu anda, nedeni tekrar port ücreti? Peki Mart ayında zaten port ücreti zamlandı diye zam yapmadılar mı?

3) Hala eski fiyatından 10 ay ödemeyle fiyatı aynı kalacak teklifte bulundular bu sadece Türknet’in nakit paraya ihtiyacı var anlamına gelir yoksa hangi şirket kendi cebinden zamlı port ücreti ödeme yapar?

Basit bir hesaplama yapalım:

₺139.90 x 600000 müşteri* = 83 milyon 430 bin TL nakit para.

* Toplam müşterisi 700 bin, diyelim ki %10 Gigafiber kullanıyor.

4) Türknet ölmek üzere, finansal durumları ve planlamaları berbat kesinlikle.

Buraya yazıyorum iki ay geçmeden tekrar zam gelecek, taahhüt dediklerine kesinlikle kanmayın, zaten taahhüt değil o sadece önödeme…
    Şirket battıktan sonra ödenmiş olan parayı kimse iade etmez.

• 99tl

www.internetkutusu.com.tr
    Mega Kutu
    https://www.internetkutusu.com.tr/mega-kutu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Port ücretindeki artış nedeniyle TurkNet'e zam geldi

Bende şunu alıcam sanırım 170 TL neree 90 TL nereee. Hemde taahhütsüz.

• Türk telekom da 16 megabit Taahütlü internet kullanırken 84 tl ödüyordum .taahüdüm bitince netspeede geçtim 35 megabit tarifeli fiber internete 89 tl öderken şi,mdi 125 tl oldu.arada fiyat dışında hiçbir fark göremedim

• brood B kullanıcısına yanıt
    Paraya sıkıştıkları kesin zaten

• Türk.Net 'i iptal ediyorum. 2 senedir kullanıyorum. İnternet Kutusu diye firmayı deneyeceğim. Nasılsa E-Devlet üzerinden iptal edilebiliyor her şey. Düzenbazlık yapamazlar. Memnun kalmazsam taahhütlü başka firmaya geçerim. B.kunu çıkarttılar artık.

Düzenleme: Netspeed.com dan form doldurdum. Bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clusive -- 20 Temmuz 2022; 21:57:14 >
  • Fiber ya da bakır kablo ne fark bekliyorsun ki? Turknet'te alt yapın neyse max. hız alıyorsun aynı fiyata. 169 oldu diye çıldırıyor ya millet, 16 mbit de kullansan fiber ile 1000 mbit de kullansan aynı fiyat. Hatta fiber kullanırsan 139 lira. Çünkü bu switchlerden kaynaklanan maliyet fiberde yok. O yüzden tarife daha ucuz :)

Ayrıca sunucu yoğunluğuna bağlı olarak fiberde ping daha az ve paket loss yok, ek olarak sunucular yoğun değilse genelde yükleme hızındaki sınırı da kaldırıyorlar.

Turkcell Superonline kullan da bak bakalım 1000 mbit internet fiyatları neymiş :D

• Bende daha ucuz diye poyraz nete geçtim bi sıkıntı olursa kapatırım başkasını denerim kimse kusura bakmasın enayi değilim 170 lira vericem 100 mbp internete sanki kim 7/24 internet kullanıyor.

35 mb yeter artar bile bana 75 lira mis gibi paket olmadı diğer firmaları denerim kimse babamın oğlu değil

• %40 Zam geldi TT portlara zam geldi diye hadi dedik falan bu nedir arkadas yeter artik bende ayriliyorum ne halin varsa gor TurkNet harbi yeter artik 170.-TL ne ayak alti ustu Vdsl kullaniyorum.

• kardeşim 1000 gigabit internet alıyor muyuz biz şuan almıyoruz değil mi ben aynı hızı başka bir internet sağlayıcısından daha ucuza alabiliyor muyum ? Evet alabiliyorum. O zaman niye 170 lira vereyim bana bunun mantığını anlatsana. Sen al 1000/1000 bin paşalar gibi kullan ben alsam bende devam ederim kullanmaya ama herkesin bütçesi ayırabileceği para aynı değil. Sen başka isslerin fiberlerinin daha ucuz olmadığını söylüyorsun ama adam herkese ederi kadar fiyat çekiyor. Şuan 1000 1000 kullandığın internetin ücreti 16 mbit alan adamın cebinden çıkıyor o adam 60-100 lira ödemesi gerekirken senin sallıyorum 350 lira ödemen gerekirken adam aradaki farkı internet hızı düşük olanlardan rahat bi şekilde çıkarabiliyor. Eğer sen şanslı kısımdaysan bedava kullanıyorsun ama şansız kısımdaysan azıcık internete daha fazla para ödüyorsun millette senin paranla keyif yapıyor olay bu. Sabit fiyat mantığıda bu strateji direk he şuan bu strateji patlıyor mu evet patlıyor çünkü ekonomik olarak sıkıntıya girdiler ve bunu tüm herkese yansıtıyorlar. Gelip sana siz 1 giga alıyorsunuz bunun fiyatını 300 yapıyoruz deseler hepsini kaybedeler. Çünkü 1 giga istenmedi şirket gönüllü verdi o fiberi sırf müşteri çekmek için. Tek çareleri hepsini toplu arttırmaktı buda ellerinde patlamaya başladı. Kimse ağlamıyor herkes mantıklı olanı yapmak istiyor yoksa turknet iyi bir firmaydı fiyatlarıda iyidi memnunduk şuan değil değiştiriyoruz. Olay bu kadar basit benim gözümde.

• işte bana göre fark olmadığı için fiyat farkından dolayı vdsl den fibere geçmeyi gereksiz buluyorum.ama altyapı fiber destekliyormuş.bu yüzden vdsl kullanamıyorum.bu arada yanlış anlaşılmasın ben turknetden bahsetmiyorum :) sadece böyle bir sıkıntım var bu konuda bunu belirtmek istedim.bu konuyla ne alakası varda diyebilirsiniz :)

• GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt
    Memnun kalacaksınız, anında whatsapp desteği alacaksınız hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Uzun uzun yazıp mail gönderince müşteriye, zam yapmak zorundayız deyince halloluyor demek Turknet? Yıllardır kullanıyorum memnunum fakat sende şımarmaya başladın sanırım...

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.