Bağlantılar kurulunca "+" ve "-" lerini paylaşırız. |
Port ücretindeki artış nedeniyle TurkNet'e zam geldi (17. sayfa)

-
-
bende internet kutusu ve poyraznet arasındayım ikisini karşılaştırma fırsatınız oldu mu
-
Diğer firmalar zamlı fiyatlarını 1 haziran itibariyle yansıtmaya başladılar zaten. Aralarında en pahalısı yine sizsiniz. Ayrıca eski müşteriye yönelik bir kampanya yapmayıp yeni gelenleri tutmaya çalışmanız ayrı bir saçmalık. Size yeni aboneleriniz ile mutluluklar diliyorum. Sayenizde diğer ISS'lerin hiç reklam yada PR çalışması yapmasına gerek kalmadı. Dünden itibaren yüzlerce abone kazandılar.
-
Merhaba
Fiber altyapıda bir aboneliğim var.
Telefon + İnternet olarak
İnternet aboneliğimi taşımak istiyorum
Telefon hizmetini sizden 10 TL karşılığında almaya devam edebilir miyim?
-
ben speednet ile internet kutusunu karşılaştırdım. speednet 134 tl internet kutusu 100 tl. 2 side ayni hizmeti veriyor. internet kutusu kullanıcılarına sordum. eğerki altyapında sorun yoksa hicbir sorunla karşılaşmazsın dediler. dün başvurumu yaptım 3 4 güne kadar biter işlemler. eğerki bir memnuniyetsizlik görürsem speednet e geçicem. başvuru yapmak cok kolay artık.
-
Dostum yüksek hızı alan sensin, az para ödeyen sensin. Bu nasıl paradoks bir işletme, ticari modeli anlamak güç.
Yanlış anlamayın maksadım siz değilsiniz. Tüketici alt yapı gelmiş mi, ne zaman gelecek bunları düşünmek zorunda değil. Tüketici firmanın rakipleri ile iyi anlaşmalar kuramayıp geliştirmediği metotların cezasını ben daha fazla ödeyeyim çünkü bende türknetin kendi alt yapısı yok, hem daha az hız alayım kabul edilebilir bir alışveriş değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 22 Temmuz 2022; 21:48:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki diyelim ödedik 10 aylık ücreti
2 ay sonra ya kurtarmıyor maliyetler yine arttı şu kadar daha para istiyoruz demelerinin önünde bir engel var mı? 10 aylık peşin para verip üstüne yine bizden ister bunlar bana öyle geliyor en temizi taahhütlü telekoma geçmek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kullanıcılar satın alım sırasında hukuk departmanımız tarafından hazırlanan “kampanya koşulları” metnine onay verecek. Bu metin içerisinde 10 ay boyunca zam yapılmayacağı bilgisi yer alıyor. Bu şartlar altında zaten hukuksal olarak fiyat değişikliği yapamıyoruz. Koşullardaki ilgili madde;
“Tüketici, 10 Aylık Peşin Ödeme Kampanyası(“Kampanya”)’na katılarak, “… paketi” kapsamında 10 aylık internet kullanım hizmetine denk gelen … TL tutarını kredi kartı ile ödemesi halinde, ödeme yapılan dönemi takip eden ilk faturalandırma döneminden başlayarak 10 ay boyunca ek bir ücret ödemeden internet hizmetinden faydalanacaktır. “ -
Ben bu ay 5 gün kadar interneti dondurmuştum. 23 ü itibariyle tekrar açılacak. Faturalandırma nasıl olucak? Aralarda dondurdum diyelim ama parayı peşin verdim size? @turknetdestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmillionaire -- 21 Temmuz 2022; 13:47:41 >
İstanbul Beylikdüzü/ Büyükşehir mah. Yeni ikamet adresimde 35 mbit veremeyen firma 10 gün sonra adresime döndüğümde 160 TL ye 200 mbit Uydunet(Kablo.net) aboneliğine geçeceğim, hiç yoktan 12 ay sabit fiyat...
Gigafiber falan bana ütopya Zekeriyaköy gibi bir yerde 5 yılım geçti, yani orada bile fiber yoksa, nerede bu fiber ?
-
Güle güle Turknet. Uygun fiyatlı diye her arkadaşıma tavsiye ediyordum. Şimdi onları da alıp gitme vakti. Millenicom'a geçtim. Zam gelirse başkasına geçerim sonuçta altyapım yeni ve daire içerisine kadar fiber mevcut. Hoşçakal :)
İyi ki Mayıs ayının başında TurkNet'ten NetSpeed e geçmişim dedirten haber. NetSpeed ten Oldukça memnunum. Hem 139tl, hem de 169tl zammından zararsiz kurtulmuşum
Referans kodu isteyen ozelden yazabilir veya sorusu olan. Ödemelerim düzenli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavi64 -- 21 Temmuz 2022; 14:49:22 >
10 aylık peşin ödeme sisteminde hizmetinizi dondurursanız, dondurulan süre kredi kartınıza iade edilecektir. -
O zaman ya türknet altyapısı olmayan yerlere hizmet vermeyeceksiniz yada kendi altyapınızı götüreceksiniz . %0.1 'lik kesime altyapı götürüp,bununda finansmanını altyapınızın olmadığı müşterilere fatura etmek ne ahlaki nede etiktir .
Türktelekom yüklenici olduktan sonra senin en ufak avantajın kalmıyor, küçük/orta ölçekli onlarca firma var ve hepside senden ucuz .
8 mbit kullanan adama 169tl , gigafiber kullanan adama 149 TL.
Küfür etseniz daha iyi.
Port kullanımı sizin gibi firmalara daha hesaplı veriliyorken üstelik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 21 Temmuz 2022; 14:56:46 >
İşte bu kadar, neymiş 30 lira daha ucuzmuş. Bi paket sigara az için o halde. Bu milletin her şeyini al ama parasına dokunma derken çok haklılarmış. Ülke yok olup 1 tane ekmek alamaz duruma gelince her şeyin çok kötü olduğunu anladılar. Biz dolar 1.5 liradan 2 liraya çıktığında feryat figan ediyorduk da umursamıyorlardı. Bunlar hep böyle yapacak bir şey yok.
-
Yaz tatili sebebiyle haziran da Türknet aboneliğimi dondurmuştum. İptal etmenin zamanı geldi demek ki, gider TT den alırım hizmeti nasıl olsa aynı malzemenin laciverti...
bana gore kisaca tt alt yapisindan fiber maliyetini alacaklar tt olsun superonline olsun daha pahali iken bunlar 139.90 gigafiber veremeyeceklerini anlayinca bir yerden zam yapmayi dusunduler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X