< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Port ücretindeki artış nedeniyle TurkNet'e zam geldi (19. sayfa)
-
-
Anlattığın sorunları fazlaca Türknette yaşıyorum. 5,5 yıldır kullanıyorum. Yavaşlama kopma ping yükselmesi. Bize iyi hizmet sunmuyor. Yeterince altyapı çalışması yapmıyor. Bu hizmete istediği fiyat çok yüksek. 3-4 ayda bir zam. Yarı fiyatına aynı hizmeti sunan sağlayıcıları denemek gerek.
-
Vay arkadaş daha yeni bu port muhabbetine zam gelmiş 139.90₺ olmamış mıydı? 2 ay önce 120₺ ye TTNet kullanıyordum taahhüt bitecek yeni fiyat en uygun 160₺ olacak diye Türknete geçtik bu defa buradan kazık yedik. Taahhüt yok diye geçir fiyata geçirebildiğin kadar. İşin kötü yanı TTNetin paketini de artık 160₺ ye alamam. Pfffffff
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ama bunun savunulacak tarafı yok.
Donanım ArşiviyoutubeFacebook - https://www.facebook.com/donanimarsivi Instagram - https://www.instagram.com/donanimarsivi Twitch - https://www.twitch.tv/donanimarsivitv Twitter - https://twitter.com/donanimarsivihttps://www.youtube.com/watch?v=eEko5BRLaNc&feature=youtu.be -
Türknet bunu alışkanlık haline getirdi. Bu firmada durdukça daha çok duyarız bu zam haberlerini
-
99du 139 oldu daha 2 ay olmadı simdide 179 gerçekten çok iyi
-
Poyraznete geçin hocam 24 mb 55 TL kotasız taahhütsüz türk telekom altyapısıyla hizmet veriyorlar. Bende başvuru yaptım bekliyorum evrakları.
-
Kemalettin BULAMACItwitter“Bu @turknet zammının iki tweetle özeti 1/2 Gerekçe @turktelekom'un %67 port zammı 2.5 yıl sonra 2022 Haziran’da port zammı yapıldı. Zam 14 ile 21 TL arasında. 2- @TurkNet o dönem 75,99 TL’ydi 2020 Tem 85 2021 Haz 99 2022 Mart 139 2022 Ağu 169 TL TT 1 Zam TurkNet 4 ZAM yaptı”https://twitter.com/kemalettin/status/1550039507394863105
-
Sanırım bende iptal edeceğim. Zaten komşum internet bağlatınca benim hızımda düştü. (vdsl) Birde şuan enaz 6-7 yıllık üye olmama rağmen yok kredi kartı yok 3 taksit saçmalığı var. En azından eski üyelere daha mantıklı avantaj verilmeliydi. 35mbiti 170 liraya geliyor bana, resmen delilik bu halde. Apartmanda süperonline FTTH var ama markaya pek sıcak olmadığım için yıllardır fiber bağlatmayıp sizde kaldım ama sanırım buraya kadarmış. 30 lira fazlasına süperonline 500mbit veriyor...// 35mbit 170 tl- 500mbit 200tl yorum sizlerin.
Türknete tavsiyem madem bu kadar fiyat artışları var madem mecbursunuz haklısınız enflasyonda var ama düşük hızlı paketlerde fiyatlarda mantık kalmıyor. En azından 100mbit ve üstü 170 olmalı. Diğerleri düşük olmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnetaS -- 22 Temmuz 2022; 3:13:58 > -
turknet ilk adsldeki avantajını kaybetti , şimdi vdsldeki avantajını kaybediyor, yarın yerleşik operatörün fiber altyapısında 1000mbiti 170tlye sattıklarında dünyanın en ucuz internetini satmış olacaklar yine, alternatiflerde bu fiyata bu hızı sağlayan operatörde olmayacak.😃
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2015 den beri nerdeyse 8 yıldır Türknet kullanıyorum onlarca arkadaşımı türknetli yaptım zam üstüne zam artık yeter daha ucuza bir sürü sağlayıcı var turknet babamızın değil ben ve çevremdekiler iptal ettirip başka sağlayıcılara geçiyoruz hoşçakal… @turknet
Üç senedir kullanıyorum ne kopma ne hız düşmesi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
169 lira yaptınız ama müşteri kaybettiniz. 139 lira iken daha fazla para kazanırdınız. :D 139 lirayı sindirmişti millet.
Artan maliyetler hayatımızın her alanında olduğu gibi ne yazık ki bizi de etkiliyor. Ancak yaptığımız fiyat değişikliklerindeki belirleyici unsur mart ayının sonunda açıklanan port ücreti zamları. Bu zamlar 1 Haziran itibarıyla geçerli oldu. Sadece bizi değil tüm sektörü etkiledi. -
Bu sene mart ayının başında mevcut durumu değerlendirip zam oranımızı tüm kullanıcılarımıza duyurduk. Ancak mart ayının sonunda yapılan beklenmedik port ücreti zamı tüm sektörümüzü etkiledi. 1 Haziran itibarıyla aktif olan bu zamlar neredeyse tüm operatörleri fiyat değişikliği yapmaya zorladı. Biz de her ne kadar istemesek de hizmet kalitemizden ödün vermemek için yeniden bir fiyat düzenlemesi yaptık. -
Fiyat değişiklikleri genel olarak bizim de hiç sevmediğimiz bir konu ve asla yapmak istemeyiz. Dünyada ve ülkemizde yaşanan mevcut ekonomik koşullar çok değişken. Bu durum bizim sektörümüzü de etkiliyor. Ancak Biz TurkNet’lilerin özgür internete her zaman en rahat şekilde sahip olması için seçenekler arıyor, her koşulda size destek olacak ve koruyacak çözümleri düşünüyoruz. -
Sa bende ttnet fiber altyapısıyla türknet engelli indiriminden faydalanıyordum. Olan zammın oranından çok enayi yerine konmak zoruma gittiğinden aboneliğimi başka yere taşıyacağım. Mart ayında ttnete geçecektim 2023 hazirana kadar başka zam yok dediler diye sorun etmemiştim ama zamnet sağolsun sadece o dönem yeni abonelerine sahip çıkarak eski aboneleri nasılsa cepte diye düşündüğünden bize geçirdi zammı.
Şu an ttnet, millenicom ve comnet arasında gidip gelmekteyim. Altyapım fiber olduğundan modem dahi değişmeyecek sizin tavsiyelerinize açığım.
Turknet yakinda topu diker,zaten gigafiber calismalari da durdurulmus cogu yerde. akli olan baska firmaya gecer.
-
-
bu forumunuzdaki (forum turknet) yaklaşık son 2 aydır son derece kötü yasakçı bir ortam oldu, moderatör vasıfları olmayan bu arkadaşları ivedilikle görevden almanızı tavsiye ederim.
-
beni şuanda sabit ip ile 180tl sıkalasına getirdiniz, diğer sizden daha küçük operatörler 100mbit için 100tl - 160tl arası sıkalada hizmet verebilirken sizin bu bahsettiğiniz maliyetler tam olarak nedir? bu konuda açıklama yapmıyorsunuz?
-
ivedilikle hız güncellemesi bekliyorum, özellikle upload kilidini kaldırın (7mbit uploadım var), 130d/35u mbit civari hız alınabilir görünüyor modemde, ne kadar geç kalırsanız karar almamı okadar etkileyeceksiniz.
Destek Numarası: 54371495
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9CAFB864 -- 22 Temmuz 2022; 10:51:53 > -
Benim anlamadığım siz 99tl den 139tl çıkarırken bu sene zam yok dediniz.
daha iki üç sonra tekrar zam yaptınız.
Peki neden bizlere 139tl çıakrırken böyle bir vaatde bulundunuz?
Şuan düşünüyorum siz 1 ay sonra 200tl de yaptık derseniz onada bir lafınız olacak.Şuan bir çok turknet li acaba başka firmanın tahütlü bir abonelik tarafına geçip bir yıl kafsa rahat mı dolaşsak modunda.biride benim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X