Şimdi Ara

Port ücretindeki artış nedeniyle TurkNet'e zam geldi (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
6
Favori
23.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
111 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artan maliyetler hayatımızın her alanında olduğu gibi ne yazık ki bizi de etkiliyor. Ancak yaptığımız fiyat değişikliklerindeki belirleyici unsur mart ayının sonunda açıklanan port ücreti zamları. Bu zamlar 1 Haziran itibarıyla geçerli oldu. Sadece bizi değil tüm sektörü etkiledi. Hız sorununuzla ilgili bir destek kaydı açmanızı rica ederim. Bu şekilde hattınıza müdahale ederek sorunu hızlıca çözümleyebiliriz.
  • mustafacoban M kullanıcısına yanıt
    Sabit fiyat garantisi sözümüzün hala arkasındayız. Bu sözü verdiğimiz dönemde abonemiz olan tüm kullanıcılar 2023 Haziran’a kadar herhangi bir zam görmeyecek. Bu sene zaten ekstra bir fiyat değişikliği planlamıyorduk ancak altyapı sağlama maliyetlerindeki beklenmedik fiyat artışı tüm sektörü olduğu gibi bizi de etkiledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafacoban

Benim anlamadığım siz 99tl den 139tl çıkarırken bu sene zam yok dediniz.

daha iki üç sonra tekrar zam yaptınız.

Peki neden bizlere 139tl çıakrırken böyle bir vaatde bulundunuz?

Şuan düşünüyorum siz 1 ay sonra 200tl de yaptık derseniz onada bir lafınız olacak.Şuan bir çok turknet li acaba başka firmanın tahütlü bir abonelik tarafına geçip bir yıl kafsa rahat mı dolaşsak modunda.biride benim
    2 ay yada 1 ay sonra zam yapma konusunda size 10 aylık 140 TL ücretini ya 3 ay taksitli olarak yada peşin olarak istiyorlar ve komik olan kısım kullanmadığın internetin parasını ödüyorsun ve böyle sizi enflasyondan koruyoruz diyorlar yani artık türknette anlaşılan 3 ayda bir zam gelecek yada artık bunun garantisi yok zaten gördüğümüz gibi verdiği sözleri tutamayıp olayı çarpıtmayı seçen bir firma neymiş sabit fiyat garantisi verdikleri zaman 1 nisan 1 Mayıs arası gelen yeni müşterileri kapsıyormuş hadi oradan be bu vaat verildiğinde böyle bir ibare yoktu kimi kandırıyorsunuz siz

şu anda farklı firma arayışındayım birde önceden 2 ay önce bildirilirdi müşteri zam olacağına dair şimdi ise zamma 2 hafta kalamı zam olayı yaşandı açıkçası türknet gözümde türktelekom seviyesine kadar geriledi demekki müşteriyi kandırmayı rota edinmiş bazıları gibi ama türktelekom başından beri böyle bir firma idi türknet ise ilk başta müşteri odaklı olup şimdi kendini bu durumlara kadar getirdi bence bu müşteri için en kötüsü bir zamanlar melek ilken bir anda şeytanlaşmak söz konusu 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 22 Temmuz 2022; 11:24:54 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

@TurkNetDestek

söylediğiniz gibi açtım,

Destek Numarası: 54441963

limitleri kaldırmanızı bekliyorum

• Türknetten memnun olmama rağmen maalesef ayrıldım. Taahhütlü olan Vodafone Net Fiber'e geçtim. Sabit fiyat olsun da tek hatta Şubat ayına kadar 110 lira ödeyeceğim 200 Mbps internete. Dün adamlar geldi hemen bağladılar. 202 Mbps alıyorum, 20 Upload.

Eskiden biz ISS'leri (Türknet, Millenicom vb.) yarı fiyatına olduğu için seçiyorduk. Fakat şuan fiyatlar aynı oldu. Ne gerek var. Enflasyonun bu denli olduğu bir dönemde kesinlikle sabit fiyat daha mantıklı. Türknet'ten ayrılırken herhangi bir sorun da yaşamadım.

• 1 yıldır kullanıyorum. İlk hizmet başladığında 94 mbit alabiliyordum. 100 tl ye gayet iyi bir hizmetti. Sonra ip çakışması sebebi ile hızda düşmeler kopmalar başladı. Sonra duyumlarına göre ipv4 stokları tükenmeye başladığından ortak ip atadıklarını duydum kurumların. Bu ne kadar doğru bilemem. Sorunumu da çözmediler. Sürekli dalgalı bir hıza sahip oldum. Günlük işlemlerimde sorun oluşturmadığından takmadım amaaa önce 139.90 a fiyatı kaydırıp, sonra yeaww biz zammı hiç sevmiyoruz en iyisine layıksınız adı altında pata küte zamları yaptıkları gün superonline a başvurdum. 500 mbit 2 yıl taahhüt verdim. Daha mı pahalı şuan için evet ama 2 yılda karda olacağım kesin gibi.
    Gelelim peşin öde mailine. Neymiş efendim eğer 3 taksitle 10 ayı ödersem aynı fiyattan paşa paşa devam edermişim. Bak sen ya ne akıllısın öyle. Bu parayı alarak yapabiliyorsan senin zamma ihtiyacın yok. Yüksek hız verip aynı fiyata gigafiber verdiklerin senin mali dengeni korumaz.

Şu aşamada birkaç ihtimal var:

1. Turknet, gigafiber için mali kaynak arayışında olabilir. Kredi vs ülkede çok maliyetli olduğundan kullanıcılardan finanse etmek istemiş olabilir. Fakat, gigafiber yatırım hızına bakacak olursak bu ihtimal bana düşük geliyor.

2. Turknet, gigafiber için çok borçlandı ve ödeme için nakte ihtiyacı oldu. Yüksek hızlı sistem kuruyorum fiyatı da süper uygun propagandası ağıra patlamış olabilir. Çünkü bu sistemi yaygın olarak sağlayabilseydi gerçekten diğer sağlayıcıların fiyat kırmasını sağlayabilirdi ama bunu tercih etmedi. Şimdilik.

3. Turknet ciddi bir finansal krizin eşiğinde olabilir. Ülke şartlarını düşünürsek bu hiç de imkansız bir durum değil. Parayı alır cukka götürür yorumlarını da bu nedenle haksız görmüyorum. Kimseye güvenilmez bu devirde.

Biz vazgeçmiş müşterilerini dinleyip geri adım atmadığınızda daha büyük sorunlar ile baş edersiniz. Artık bir iki iss dışında herkes taahhütsüz ve hızlıca geçişler sağlanıyor. Biz kullanıcılara sadece arada bir eve gidip kurdur kapattır eziyeti oluyor.

Dipnot: Tek fiyat politikanız olduğu da yalan. Yakın bir arkadaşım benim 139.90 tl den kullandığım interneti 120 tl den kullanıyordu. Faturasını görmeden inanmadım ama doğruydu. Sizler kafaya göre hareket ediyorsunuz. Sırf şu tavrınız nedeniyle bile sizden vazgeçmem gerekliydi. Bana da yuh olsun ne deyim.

• Ee zaten haziran 2022 tarihinde aslında martta olacak olup cumhurbaşkanın ertelediği port zammı vardı hazirana alınınca bu Türknet firması Mayıs-Haziran faturalarına bu zammı yaptı sonrada tekrar şimdi zam yapıyor ama portlara resmi bir zam gelmedi ki eğer portlara hazirandan sonra zam gelse idi bilirdik
    Bunlar port bahanesi ile zam yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka sağlayıcıya geçince tekrar taşıma için bekleme süresi var mı? Turk.net ten internet kutusuna geçeceğim

• Turknet in parası bitmiş. Gigafibere harcadığı parayı TT altyapısı kullananlardan çıkaracak

• zam tt kaynaklı tt düzenli zam yapıyor sadece senin gibi sazanlar görmüyor...

• Ben kablonete geçtim kurtuldum turknetten sözüne güven olunmaz artık .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bugun turknet'i iptal edip telekom 1000 mbps'ye gecis yaptim. Biz 1000 mbps beklerken adamlar sozlerini tutmayip zam yapti.

• Sadece turknet portlarına geliyor bu zamlar herhalde

Eee daha uzun süredir müşteriniz olan bizler aptal mıyız da aynı hizmete onlar az öderken biz çok ödeyeceğiz?

Haftaya başka firmaya geçiş yapacağım şehir dışındayım şu an..

• İnternet kutusu refernas kodu olan versin arkadaşlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • follish F kullanıcısına yanıt
    İşlemler için en yakın zamanda sizinle iletişime geçeceğiz.

bekliyorum...

• Netfilx gibi 100 binlerce müşterisi kaybedecek olan firmanıdır kanımca şahsen benim için bitmiştir.Tahütlü ttnet almış olsaydım şuan 90 tl ödüyordum tahit yenilemede 140 tl 140 tl de en az 2 yıl daha kullanırdım türknet 2 yılda daha süper zamlarla gündem olur bence kendi topuğuna sıktı

• Garip olan şuki yıllardır müşterileri olan buradaki kitleyi sadece kopyala yapıştır mesaj verecek kadar değerli buluyorlar her attıkları cevap iki yada üç kopya mesajdan biri , giderseniz gidin çokta tin havasında oldukları çok belli

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.