|
Port ücretindeki artış nedeniyle TurkNet'e zam geldi (21. sayfa)
-
-
telefon hattı olanlar 179 sanırım kalanlar 169
-
Merhaba, internet hizmeti 169.90 TL, eğer telefon hattınız varsa 10 TL' de telefon hattı için faturalandırma yapılıyor. -
Simdi burada bir tezat var.
Bu gelen zamlar neden yenileri kapsamiyor
Port ucretine zam gelince yeni abone portu farkli mi oluyor? Eskiye zam yeniye zam yok.birde kullanmadigim internetin parasini onden isteyip garanti veriyorsunuz.siz daha bir ay önce bize zam yok garantisi veren firma degil misiniz?
Siz şunu desenize biz vaatlerle sizi abone yaptık mevcut aboneler cepte yenileri önemli olan.
Sizlerin en büyük yanlışı mevcut abonelerin degerini anlamayisiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aslında türk telekom portu kullanan herkesi kapsıyor. Sanırım hazirandan önce abone olanlar 10 aylık peşin ödeyince (bari yüzde bilmem kaç hisse verselerdi) zam yansımıyor. Ama şöyle bir şey de var şu an verilen para 3 ay sonra (biliyorum daha da az ama ben örnek vermek istedim) verilen paradan daha kıymetli ,hesaplamadım ama ödenecek parayı en kötü faize koysan aradaki 300 tlnin en azından 100 tlsini geri alabilirsin. Bir de taahhütsüz olduğu için 10 ay bitmeden iptal edip kullanmadığın kısmın iadesini alabiliyormuşsun ama ödendiği kadar kolay iade olacağını düşünmüyorum. Belli tarihten (sanırım 1 hazirandan) sonra abone olanlar bu peşin ödemeden de yararlanamıyor. Biz 5-6 yıllık aboneyiz, şu an 150 tllik 50/8+ev telefonu paketi kullandığımız için 180 tlye çıkacak fatura ama peşin ödeme kampanyasına (!) biz de katılabiliyoruz.
Zam yapmama sözü vermeselerdi bu kadar sorun olmazdı ama sözlerinde durmadıkları için çok büyük hata ettiler. Geçmişte ne kadar fırsat, uygun fiyata hızlı internet sunsalar da bütün imajlarını bir kalemde sildiler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mesaji şimdi aldım 10 aylık faturayı peşin ödemem şartıyla 10 ay fiyatın 139.90 TL de sabit olacağı yazıyor yoksa 169.90 TL.
Artık bu zam işi sıkıcı olmaya başladı ben maaşıma bu kadar zam almıyorum araştırmalara şimdiden başladım 32 mbit hızda internet 129.90 geçerim daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, GigaFiber altyapısında olan mevcut kullanıcılar hariç diğer tüm mevcut kullanıcılarımız kullanabilecek. 10 aydan önce iptal durumunda ise her ayın sonunda ilgili tutarlar hesaplanarak, ödeme yapılan kredi kartlarına iadeler yapılacak. -
Hala şu başlığa yazabiliyorsunuz ya... Pes!
-
Merhaba hocam, 35 Mbps kullanacaksanız Turknet'e o kadar para vermenize gerek yok. Netspeed 35 Mbps tarifesini tavsiye ederim. 100 GB ye kadar 93 TL. 100 GB geçince 124 TL sınırsız oluyor. "G541GA" davet koduyla abone olursanız. Faturalarınızı gecikmeden ödediğiniz taktirde 12 ay boyunca ayda 10 TL indirim alacaksınız. Taahhüt vs. yok. Aboneliğinizi iptal etmeden taşıma başvurusunda bulunabilirsiniz
www.netspeed.com.trNetspeed - Limitsiz Mutlulukhttps://www.netspeed.com.tr/destek/operator-degistirme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaC5 -- 23 Temmuz 2022; 16:42:40 > -
milletin asıl türk telekomdan kurtulması lazım pardon arap telekom. müşteriler azalınca hop zam yap portlara müşterin artsın. nah artar müşterileri. turknet pislikleri çöp internet için gigafiberden daha fazla para istiyorlar. 2 ay önce portlara zam geleceği haberini duyunca 139 tl portlara zam gelince 170 tl. 16 mbps hız ile 170 tl ödemem. elveda turknet.
-
Bugün itibariyle PoyrazNet e geçmiş durumdayım. 24 Mb ile başladık bakalım. Yetmediği yerde yukarıya doğru hızı güncellerim artık. Fiyatta güzel 55tl.
Kargoya verdiğim belgelerde kimlik olmasına rağmen içinde yok dendi. Sonra WhatsApp aracılığıyla yolladım.
Devir ekonomi devri olunca bir DH üyesine de fırsatları kaçırmamak yakışırdı :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turknetten geçmek için hangi tarifeyi önerirsiniz, bölge superonline ttnet fiber altyapılarını destekliyor.
500 mbps tv+ 2 yıl taahhüt, 225 liralık pakete geçmeyi düşünüyorum ama henüz net karar vermedim.
Türknet 2 ay sonra da kablolara zam geldi diye 200 yapacak zaten sonra 2 yıl içinde haydi haydi 225 i geçer.
-
doğru bir tespit...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9CAFB864 -- 26 Temmuz 2022; 21:32:51 > -
ben şuanda o paketi kullanıyorum, ortalama 50 60megabyte sn ile download ı var, aile profilini kapattırdım rarbg yi ve 3 5 yere girmediğini fark ettim ama onun haricinde bir sorun görmedim ssh ftp bağlantıları vs vs.
tv+ deki sinema kanalları güzel, discovery vs var üstelik geçmiş filimler john wick gibi direk tıklayip izliyorsun ücretsiz, şuanda vizyondaki filimleride aynı google play filimler deki gibi kiralayabiliyorsun 9 10tl ye izliyorsun vs.
bu kutuya ethernet kablosu çekiyorlar, ben powerline adaptörle bağladım, dikkatimi çeken yerel kanalların görüntü kalitesi uydu yayına göre daha net.
bu tv+ farklı bir kanaldan sunucusuna bağlanıyor, normal hızını düşürmüyor veya kotadan sayılmıyor gördüğüm kadarıyla..
şuanki hız testim;
speedtest.netSpeedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Testhttps://www.speedtest.net/result/13460944774
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9CAFB864 -- 27 Temmuz 2022; 14:9:15 >
-
Demek ki turknet'de kalmaya devam etseydim 35/6 int+tel 179.90 TL ödeyecektim. Vay vay vay vay vay.
-
Ben dün internet kutusuna geçtim.Alt yapın problemli değilse sorun yaşamazsın.Sonuçta hepsi TT alt yapısı 100 TL 100Mbps
-
bunu banamı söyluyorsun hocam? hem iş yerime hem evime özel cat 6 kablo cektirdim kendi paramla. en yüksek değerleri alabilmek icin. Turk net de sorunum yoktu ama bu sorunlu baya.
-
İlk gün bende sıkıntı çektim ama bir kaç kez whatsapp üzerinden sorunumu açıkladıktan sonra bugün daha iyi sorun yaşamadım. İnşallah sizde bir şekilde sorununuzu çözersiniz.
-
Cevabınız için teşekkür ederim, ben de dün akşam geçtim bu pakete, mobilde 520 gördüm, bilgisayarda 380, upload 27 çıktı. Upload hiç değilse 100 olsaydı daha iyiydi ama şimdilik sorun yok.
Geri sarma kaydetme özelliklerini biraz incelemem lazım formula 1 ve nba olması da güzel.
-
Turknet pismanliktir..aylik 170 tl ye uzaya mi cikarityolar kardesim yemisim verecegi hizi..soz veripte durmayana ne guvencem bundan sonra..10 ay sabitleyecekmisim pesin yada 3 taksit odersem..sevsinler sizin cozumunuzu..iptal ettim..kimse kusura bakmasin tavsiye de etmem kimseye bu fiyat politikasiyla..yok ole baskasi zam yapti da ben mecbur kaldim diye..ya ttnet 171 tl be kardesim sen 170 tl..ne anlatiyon sen turknet..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X