Şimdi Ara

Post Hatası (Laptop aniden kapanıyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dizüstü bilgisayarımı actıgımda biostan sonra şu hatayı alıyorum "error sending end of post message to me". Ardından bilgisayar acılıyor max 2 dk sonra aniden kapanıyor. yaklaşık 30-40 kez böyle oldu bugun TR forum sayfalarında bir yer dışında bu sorunla karsılasan kimseye raslamadım.

Sorun nedir acaba nasıl çözülür ? daha önce karşılaşan var mı ? şimdiden teşekkürler!

• bana yazılan mesajın sonunda gönderme hatası bu bios ön yükleme sorunu olduğunu gösteriyor.bilgisayarınızın sitesinde kontrol edin biosun güncel sürümünü kurmayı deneyin bu hata baktığım kadarıyla dell latitude serisinin bir modelinde çok görülmüş muhtemelen güncellemeyle giderilmiş olabilir biosu güncelleyin.olmaz ise leptoplarda içini açmak lazım garantisi varsa açmayın bios pilini resetleyerek denenebilir yada silinecek kayda değer bilginiz yok ise bios ekranı geldiğinde eğer recovery silmemişseniz bios ekranı geldiğinde ctrl+f11 ile recovery başlatabilirsiniz,bios hata veriyor sırayla yapın muhtemelen güncellmeyle düzelir modelini yazmadığınız için link veremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 8 Mart 2012; 9:27:12 >
  • vercenik53.. dedıgı gıbı... sabah bıraz bakmısdım bende bıos guncelleme ıle ılgılı bılgıler buldum yabancı forumlardan ...sorun buyuk ıhtımal bıosla alakalı ..
  • İlgilendiğiniz için teşekkürler.
    Laptop Modeli : Acer aspire 5742 - Windows 7 kurulu.

Açmaya calıstıgımda hiçbişey gelmeden kapanıyor birkaç saniye sürüyor. Arada bir acılıyor bakıyorum sorun yok 2 dk sonra tekrar kapanıyor. Bios'a girip default yapmak istediğimde donuyor ardından kapanıyor değişiklikler yapılamıyor..

Dediğiniz gibi güncellemeye çalışsam bilgisayar o kadar acık kalamıyor.
    Baya başımı ağrıttı garantisi var fakat gönderirsem 1-2 ay gelmez bilgisayar tüm arşivim ve işlemlerimi bu bilgisayar üzerinden yapıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Durduk yere PC kapanıyor
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.