Bildirim
Potansiyometre seçimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Belirtmeyi unuttum şerit led için kullanıcam -
Herhangi bir pot olur . Önemli olan potu çevirdiğinde renk nasıl değişsin kısmını düzgün kodlayabilmen. -
Eyvallah sağolasın -
Lise/ilk okul günlerimi hatırlattın. Hiç sevmezdim ozamanları -
Geçmişi boşver geri getiremezsin, önüne bak eminim daha iyi günlerin olur. Teşekkürler yorumun için -
10k potansiyometre al bir tane tak tak tak tak tak tak tak halledersin gerisini
-
Ucuzlardan alma 0 dayken anlık sonda gibi sinyal yolluyor çoğu
Ledde sorun olmazda motor sürücü kontrol ederken ciddi sorun yaşıyorduk -
Bence potansiyometredeki gerilime göre renk değiştiren bir devre tasarlamalısın -
Belirli renkler arasında geçiş yapacaksan rotary encoder da düşünebilirsin ama çok aralıklı değişiklik için potansiyometreden başka seçenek yok sanırım. Basit normal bir potansiyometre yeterli olur. Kaç k alayım diye de düşünmene gerek yok devrende veya yazılımında ayarlarsın ona göre. Göze hoş görünen bir şey yapacaksan pot için kapak almayı da unutma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cobbler -- 1 Mart 2021; 21:45:24 > -
Eyw kral biraz geç gördüm ama dediğin gibi yapcam ilk denediğim olmadı -
Yok başlamışken güzel olsun 2 kuruş fazla olsun. Teşekkürler yardımınız için :) -
Daha o kadar bilgim yok ama ögrenince denicem merak ettim onuda -
Yapmak istediğim kumandalı olanlarda birsürü ara renk var onları potansiyometre ile ayarlayabilmek. Dediğiniz rotary encoder ne demek onu bile bilmiyorum o kadar yeniyim yani 😂 yınede teşekkür ederim yardımınız için :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X