Şimdi Ara

power hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi forumlar , pc surekli kapaniyor kendiliginden birden elektrik kesiliyor . Ama biraz bekleyip calistirdigimda normal aciliyor . 3-4 aydir boyleydi . Son zamanlarda duzelmisti bugun yine birden elektrik gitti . Pc ye dokundugumda elekrik hissettim fisi cektim 2-3 saat bekledim fisi hic takmadim hala elimi carpiyor hafiften neyse pcye topraklama yaptim . Pc de kasaya elektrik geldiginde acma kapama dugmesinde kirmizi isik yanar o yaniyor ama dugmeye bastigimda pc acilmiyor hic . Sizce sebebi ne . Pc ye dokunamiyorum power i sokucem carpiyo . Ne yapmaliyim . Sizce sorun powerdanmidir ? Birde Ram yukaeltmistim 4 gb yapmistim acaba ondan mi oluyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ram 1.5- 1.65V civarında çalışır ondan değildir çarpacak gerilimi yok
    büyük ihtimalle kasa içinde soyulmuş kablo var var mı diye kontrol et kabloları düzenle .
    burda video var tek başına çalıştırmak için ona bir adet fan bağlayıp fan duruyomu diye dene tek başına o da güç kaynağı sağlam mı onu söyler eğer durmuyosa gücü yetersizdir
    http://intel.pclabs.com.tr/289/guc-kaynaginizi-anakarta-bagli-olmadan-calistirin/
    Not: anakart kablosuyla ilgili dikkatlı olunkablolar aynı şekilde değilse Googleda psu yu bilgisayarsız çalıştırma gibi aratıp ona göre yapın

• quote:

Orijinalden alıntı: berk70

ram 1.5- 1.65V civarında çalışır ondan değildir çarpacak gerilimi yok
    büyük ihtimalle kasa içinde soyulmuş kablo var var mı diye kontrol et kabloları düzenle .
    burda video var tek başına çalıştırmak için ona bir adet fan bağlayıp fan duruyomu diye dene tek başına o da güç kaynağı sağlam mı onu söyler eğer durmuyosa gücü yetersizdir
    http://intel.pclabs.com.tr/289/guc-kaynaginizi-anakarta-bagli-olmadan-calistirin/
    Not: anakart kablosuyla ilgili dikkatlı olunkablolar aynı şekilde değilse Googleda psu yu bilgisayarsız çalıştırma gibi aratıp ona göre yapın

Tesekkur ederim , sorun power danmis . 350 Lik aldim degistirdim sorun giderildi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc icin hoparlor tavsiyesi.
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.