Şimdi Ara

Power ım yeterli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4 ay once falan yeni sistem topladım, sitenizin de yardımları oldu parçaları toplarken yanlız şöyle bir sorunum var ki bilgisayar durduk yare bazı zaman kilitleniyor o an ekranda ne görtüntü varsa öyle kalıyor hiçbir tuş vs çalışmıyor power tuşuyla kapatıp tekrar açmaktan başka yapılacak bişey yok, bu sorunla ilgili bu siteye de konu açtım ama sorun herşeyden olabileceği için bi çözüm bulunamadı, haftada bir falan oluyo bu sorun ama sinirimi bozuyor olmasın istiyorum, bir arkadaşım powerın yetersiz ondan yapıyodur diyor ama bazen öyle durumda yapıyor ki pc nerdeyse boşta ama tak kilitleniyor, bir de size sorayım sistemimi buraya yazıyorum siz söyleyin bir de yeterli mi deil mi ona göre yeni power alcam mecbur, şimdiden teşekkürler.

MSI Z87-G43 Gaming Anakart

Zotac Nvidia GTX760 AMP! Ekran Kartı

Intel Core i5 4670K İşlemci

8GB(2x4) Vengeance DDR3 Ram

Carbide Serisi 200R 550W MidT Kasa

• Watt'ı hesaplamak için siteler mevcut parçaları belirt kaç watt lazım orada ortaya çıkar.
  • power yeterli bence. sıkıntıyı bulmak için ramleri cıkar tek ramle dene mesela deneye deneye bulursun yoksa biraz zor yani
  • Arkadaşlar lütfen yardımcı olun son bi iki haftadır pc durduk yere kendine reset atmaya başladı aralıklı zamanlarla bazen günde bir, iki günde bir falan ramleri tek tek denedim yine aynı ilk kez bugun mavi ekran verip öyle reset attı power mı yetersiz acaba bana power konusunda kesin bişey soyleyebilir misiniz ? 750w power boşuna almak istemiyorum ne yapmalıyım teknik konulardan da pek anlamam bir yol gösterin lütfen teşekkürler.
  • Boşta bile reset atıyorsa powerden olamaz.Ramlarda sağlam dediğinize göre işlemci ısındığından olabilir sıcaklıkları kontrol edin.İşlemcidede sorun yoksa format atın...
  • Ondan da olduğunu sanmıyorum, realtemp die bir program var kontrol ediyorum arada oyunda max 60 a falan çıkıyor işlemci zaten nette dizi falan izlerken de reset atıyor o zaman da 45 e bile çıkmıyordur sıcaklık canımı sıkıyor bu durum ne yapsam bilmiyorum, bu sistemi ilk aldığımda windows kurdurmak için tanıdık pc ciye götürmüştüm o gün bana bu power yetersiz demişti şimdi işte diyorum acaba ondan mı, heralde bayramdan sonra goturcem pc ciye
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

Boşta bile reset atıyorsa powerden olamaz.Ramlarda sağlam dediğinize göre işlemci ısındığından olabilir sıcaklıkları kontrol edin.İşlemcidede sorun yoksa format atın...

Formatla da düzelceğini sanmıyorum heralde servise götürmek zorunda kalcam :/
  • Aynı sorun vardı en son kapattığımda geri açamadım ekran kartı bozuldu fanı dönmüyor yeni ekran kartı al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.