Şimdi Ara

power takmadan ekran kartı çalışırmı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende saphire x1950 gt ekran kartı var ama psu eski olduğundan 6'lı pin çıkışı yok.Sorum ekran kartını taktığımda bi problem olurmu.şimdiden teşekkürler..

• Power dan 6 pinli çıkış alabilirsin bunun için ekran kartı kutusunda dönüştürücü kaplolar olması lazım yoksada bilgisayarcılarda vardır 6 pin güç girişi takmadanda ekran kartı çalışmaz..deneme bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EAedp -- 5 Mayıs 2008; 23:46:10 >
  • Sistem çalışmaz anakartın hoparlörü sürekli biiiiiip şeklinde duraksamaksızın öter.
    Tarafımca denenmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18yusuf -- 5 Mayıs 2008; 23:48:39 >
  • çok teşekkür ederim EAedp cevap için.Kıbrıs ta yaşıyorum bu yüzden burda bi parça bulmak imkansız gibi bişey.Geçenlerde bi çok bilgisayarcı dolaştım ama adamlar daha önce duymamışlar bile psu dan 6 pin çıkışı.Yeni psu alıcaktım ama geçen hafta işlemci bozulunca bu aralar maddi açıdan pek iyi sayılmam.
    Ben biran önce dönüştürücü edineyim :(
  • Bir çıktı alıp gezin bilgisayarcıları.Nick de süpermiş
  • Olmadı öyle yapıcam 18yusuf.Yada eski bi psu bulup adamların gözünün önünde kesip 6 pine dönüştürücem :D .nick güzeldir güzel ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.