Şimdi Ara

power tuşu olmadan pc yi açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
21.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi formülü vardı ama unuttyum nasıl yapıoduk bilen vaemı?

• anakarttan pwrsvitchin bağlandığı yere şase yaptırarak çalıstırabilrsin veya bios destekliorsa ayarlayıp klavyeden istediğin bir tuşlada çalıştırabilirsin
  • http://forum.donanimhaber.com/m_12260351/tm.htm burda arkadaş yararlı şeyler paylaşmış senin sorununada belki çözüm olur kolay gelsin
  • çok sağol bakıom
  • İlk kez duydum böyle bir şey.
    Klavyeden açtırmak güzel olay.
  • bios destekliyorsa yaparsın..ben klavyeden açıyom şirketteki pc mi.
  • ya ilginç ya ilk defa duydum böyle bişey öğrenmem iii oldu hemen deniyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende mouse ile acıyorum lakin devamlı elekttrik gelmesi gerekiyor pc ye ben ups i kapatıp evden cıkıp gelince tekrar actıgımda olmuyor en azından benimki olmuyor
  • nasıl açacağımızı bilen yokmu?
  • ZEK36, eğer bilgisayarın parçalarından filan fazla anlama diyorsan bilgisayarın yan kapağını aç ve power tuşunun arka bölümüne bak ordaki kabloları kopart ve bir yol bulup dışarı çıkart o iki kaboyu birbirine değdirdiğinde bilgisayarın açılacaktır böylece pc nin kapağını her defa açmana gerek kalmaz...
  • tamam peki kapatmak için??
  • ZATEN BAŞLAT-BİLGİSAYARI KAPAT DİYEREK KAĞATMIYORMUSUN AMA YİNDE SÖYLİYEYİM EĞER 7-8 SANİYE TELLERİ BİRBİRİNE DEĞDİREREK BEKLERSEN PC KAPANIR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

İlk kez duydum böyle bir şey.

bir yanlış anlaşılma kurbanı olduk edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fubo -- 26 Mart 2008; 21:08:43 >
  • Edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gny* -- 27 Mart 2008; 11:57:37 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fubo

quote:

bilmiyorsan konusma arkadaşım anakartın desteklerse mause dan bile açabilirsin şuan imzamdaki sistemi powr butonu iptal edip direk şifre girerek açıyorum ispatlaması bedava biraz araştırıp ondan sonra mesaj atalım bilip bilmeden konuşmayalım

Tamam da ben burda aksi şey mi demişim?
    Ya da 'açamassın', 'olmaz öyle şey' v.s tarzı bir şey mi demişim acaba?
    Daha önce hiç duymadım, ve şaşırdım dolayısı ile. Siz hiç yeni gördüğünüz, duyduğunuz bir şeye şaşırmaz mısınız?
    Ne alakası var bunun bilip bilmemekle?

Anlama kapasiteniz gerçekten düşükmüş, kusura bakmayın.
    Bir de nerdeyse 'geri zekalı' demediğiniz kalmış. Tebrik ediyorum bu tavrınızdan dolayı.

hocam forumda uzun zamandır sorulan sorulara ve verilern cevaplara alakasız mesajlar yazılarak dalga geçilmekte bu yüzden bayağı bir zamandır teknik yardım ve benzeri yerlerde pek mesaj atmamaya çalışıyorum sizin bu mesajınızdaki gülümsemeyide o tarz dan sandın yanlış anlama için kusuruma bakmayın yalnız ben size hiç bir yerde hakaret tmedim gerizekalı da demedim siz hemen kendizi savunmaya geçmiş ve mesajınızı bana hakaret boyutuna ulaştırmıssınız ben yanlış anlaşıldığım ve sert tepki verdiğim için özrümü dilerim sizdende aynı tavrı mesajınızı editleyerek beklerim saygılar

• quote:

quote:

quote:

quote:

bilmiyorsan konusma arkadaşım anakartın desteklerse mause dan bile açabilirsin şuan imzamdaki sistemi powr butonu iptal edip direk şifre girerek açıyorum ispatlaması bedava biraz araştırıp ondan sonra mesaj atalım bilip bilmeden konuşmayalım

Tamam da ben burda aksi şey mi demişim?
    Ya da 'açamassın', 'olmaz öyle şey' v.s tarzı bir şey mi demişim acaba?
    Daha önce hiç duymadım, ve şaşırdım dolayısı ile. Siz hiç yeni gördüğünüz, duyduğunuz bir şeye şaşırmaz mısınız?
    Ne alakası var bunun bilip bilmemekle?

Anlama kapasiteniz gerçekten düşükmüş, kusura bakmayın.
    Bir de nerdeyse 'geri zekalı' demediğiniz kalmış. Tebrik ediyorum bu tavrınızdan dolayı.

hocam forumda uzun zamandır sorulan sorulara ve verilern cevaplara alakasız mesajlar yazılarak dalga geçilmekte bu yüzden bayağı bir zamandır teknik yardım ve benzeri yerlerde pek mesaj atmamaya çalışıyorum sizin bu mesajınızdaki gülümsemeyide o tarz dan sandın yanlış anlama için kusuruma bakmayın yalnız ben size hiç bir yerde hakaret tmedim gerizekalı da demedim siz hemen kendizi savunmaya geçmiş ve mesajınızı bana hakaret boyutuna ulaştırmıssınız ben yanlış anlaşıldığım ve sert tepki verdiğim için özrümü dilerim sizdende aynı tavrı mesajınızı editleyerek beklerim saygılar

Tamam hocam. Kırgınlık olmasın, insanlik hâli olabilir böyle vakâlar.
    Önemli olan dialog ile çözüme gidebilmek. ^

Mesajımı editliyorum, sizden de editlemenizi bekliyorum.

• Anakart uzerinde on paneldeki butonlarin gelen kablolarinin takildigi bir yer vardir, genelde anakartin sag alt kosesinde bir yerde olur (hic islemcinin yaninda veya cd romda olanini gormedim o yuzden boyle bir genelleme yaptim mazur gorun )

o panelde PWR SW , M\B SW veya POWER yazan ikili pini şase yaptırarak sistemi çalıştırabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.