Bildirim
Powerbank
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
keşke samsung falan alsaydın da geçti artık.
o cızırtı sesi normal sayılabilir. çünkü powerbank içinde elektronik malzemeler var. diyot gibi. mesela powerbanki şarja takıp bırakırsan şarjı dolduktan sonra hala şarja takılıysa da o tarz bi ses yapıyor. sorun olmayabilir ama eğer ürünü geri iade etme şansın varsa iade etsen daha iyi. haberlere bile çıktı bu kalitesiz powerbankler birinin elinde patlamış. -
Hocam xiomi kalitelidir dediler ve çok kişi almış,ve memnun kaldıgini gorunce aldim.1 hafta oldu irtibata gececegim hepsiburada ile Teşekkür ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MezunDoktor -- 22 Mayıs 2017; 21:31:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu adamda kaliteli olanı xiomi gösteriyor hocam benim aldığımda o
valla bilemem kardeşim.bende samsung var herhangi bir problemim yok. dediğim gibi o ses normal. kalitesine de güveniyorsan kullanabilirsin. -
Hocam ilginize alakaniza çok teşekkürler.
Arkadaşım xiaomi türkiye piyasasına kendisi girmediğinden dolayı çok fazla tanınmıyor sadece teknolojiyi yakından takip edenler bilir kalitesiz değildir ben şuan asus powerbank kullanıyorum benimkinden ses gelmiyor seninkindende ne kadar yüksek bir ses geliyor bilemiyorum ama için rahat etmiyorsa kesinlikle geri gönder değişim falan iste sonuçta içinde kimyasallar var bunun -
Hocam ince akım sesi normalde adaptör gelen akım sesi vardır ya aynı o ve her zaman gelmiyor .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- jbl kulaklık bluetooth görmüyor
- faturalı hat taahhüt bitince ne olur
- aynı hat üzerinde numara değişikliği yapınca önceki numaranın geçmişi görünür mü
- iphone 15 hangi renk alınmalı
- elektromanya güvenilir mi
- küfür edince elektrik çarpan bileklik
- turkcell t10
- en iyi telefon kılıfı markaları
- en iyi powerbank markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X