Şimdi Ara

powerbank kapasite sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba s-link marka 2600 kapasiteli bir powerbank aldım. Telefonum da 2600 kapasiteli. Ama ilk telefon kapalıyken yüzde 0 şarjdayken yüzde 45e kadar, telefon açıkken yüzde 15 civarından da yüzde 60 65 e kadar falan çıkarabildi. Telefonum 1 - 1.5 yıllık falan ama yarısına kadar doldurması da garip geldi. Bir de şöyle bir sorun var şarj olurken falan sorun olmasa da telefona ilk takınca şarj oluyor olmuyor gibi temassızlık gibi şey oluyor ama bir süre sonra sabit oluyor, kabloyu kıpırdatsam bile. Kabloda bir arıza var mıdır? Bu kapasite sorunuyla ilgili de gitsem iade olur mu vatandan almıştım, bir hafta önce.

• iade et derim. tam performans vermez powerbankler ancak seninkinde epey fark var.
  • Samsung telefonlarında bu hep oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama s-link lerde hiç görmedim.

• Xioami 5binlik aldım kısmen uygun bir fiyata 10binliklerine göre s6 edge telefonumu 1.5-2 kere dolduruyor sana da 1-2 kere doldurması yetiyorsa öneririm.
  • Impakt kullanıcısına yanıt
    eyv sağolasın da telefona göre iyi performans veriyor gibi ama bu elimdekini ne yapıcam
  • Karakartal2006 K kullanıcısına yanıt
    beni telefon sony de garantide ekran ve pili değişmişti sanırım ama pil gerçekten eskiye göre kötü gibi ama fark baya büyük
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şarjlı pil ve voltaj
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    eyv sağolasın
  • Karakartal2006 K kullanıcısına yanıt
    xiaomi 20.000 lik var elimde. samsung note 3 telefonu ortalama 5 kez dolduruyor. tam bitmeden sarja koyuyorum. belki 6 da olabilir. muhtemelen powerbank arızalıdır

• seaseman S kullanıcısına yanıt
    Valla s-link ve o fiyatlarda olan diğer markalar pek iç açıcı değil ben yeni 40a aldım hepsi buradadan en azından düzgün olsun iyi bir powerbank olsun diye xaoimiyi o powerbanka fazla para vermediysen kalsın kenarda köşede tamiri yapılır mı bilmiyorum yapılsa bile başka bir sorun verir muhtemelen.
  • Impakt kullanıcısına yanıt
    eyv, iade etmeye çalışıyım almazlarsa kalır. 14 lira verdiydim.
    Iade edip 14un üstüne bir iki 14 daha koyup bozulmucak yararlı olucak bir powerbank alabilirsin belirttiğim powerbanki alalı 1 hafta olmadı gayet memnunum suan iade eserlerse yararına olur.

• Bütün powerbanklar %65 ile %70 verimlilik ile çalışır. En kalitelisini de alsan bu kapasitenin üstüne çıkamassın. Telefon şarj ederken Bu verimlilik dahada düşer. Örneğin bir telefon 1 saate şarj olurken bu bir saatlik süreç içerisinde telefonda açık olan uygulamalar felan yine bir enerji harcar.
    Powerbankta en büyük kayıp şarj kablosunda yaşanmaktadır. Bunun için mümkün oldukça kısa kablo kullanın genelde powerbankların yanında kısa kablo çıkar.
    Bir powerbank aldığınızda şöyle hesap yapmak lazım. Kapasitesi örneğin 2600 mah ise bunu 1300 mah olarak düşünün. Yani %50 sini alırsanız bile iyi derim. Geçen gün A101 de aldığım bir powerbank 12000 mah yazıyor üzerine fakat test ettim 9000 ancak çıktı.
  • Samet.Tekin S kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum ben bir %70 bekledim açıkçası. geri verdim serviste sorun yok derse kullanırım artık
  • Sonuç: servis, cihazın 1 amper çıkış yaptığının telefonun batarya büyük diye 2 amper falan almaya çalışıyordur dedi. O yüzden yarı yarıya performans verirmiş. bu 1000 1500 amperlik telefonlar için uygunmuş. Vatan muhtemelen iade falan yapmıyacak da benden para talebi falan yapar mı?
    Kendi telefonumdan örnek vereyim
    Note3 kullanıyorum. Note3 maksimum 1.6 1.8 civarlarında Yük çekebiliyor. 1 amperlik bir cihaz ile şarj edebilirsin fakat çok yavaş şarj olur. Diğer taraftan şarj eden cihazı yorar. Çünkü Maksimum 1 amper veren cihazdan sen sürekli 1 amper çekersen çihaz sürekli maksimum durumda çalıştığı için verim düşer.
    Benim Note3 ün şarj adaptörü 2.3 amperdir. Telefonda Maksimum 1.8 amper çektiği için adaptörüm hiç bir zaman maksimum seviyede çalışmayacaktır bu da şarj aletimin ömrünü uzatacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.