Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
PowerColor 5700 XT
-
ama fiyat yüksek 2 tane 1660 super aynı watt 65 mh daha ucuz ve mantıklı fiyat revize şart.
ayrıca bu forumda herkes oyuncu bir tane delikanlı çıkıp mart ayında mining tavan yaptı aldım.
mining yaptım parasını çıkardı daha iyi kart alcam veya ihtiyacımdan satıyorum demiyor.
güzel kart oyuncu vermez ama miningçide yukarıdaki hesabı yapar.hayırlı satışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qwertyu35 -- 19 Eylül 2021; 22:59:8 > -
oyun için güzel kart 2K'da kullanıyordum lakin ps5 ve xbox aldım gerek kalmadı pc'ye :)
120 watt 56 mh güzel değerler ama fiyat yüksek 2 tane 1660 super aynı watt 65 mh daha ucuz ve mantıklı fiyat revize şart. ayrıca bu forumda herkes oyuncu bir tane delikanlı çıkıp mart ayında mining tavan yaptı aldım. mining yaptım parasını çıkardı daha iyi kart alcam veya ihtiyacımdan satıyorum demiyor. güzel kart oyuncu vermez ama miningçide yukarıdaki hesabı yapar.hayırlı satışlar. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X