Şimdi Ara

PowerColor 5700 XT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 PowerColor 5700 XT

Ekran kartını 6 mart 2020 amazon ingiltere üzerinden satın aldım.

Oyun amaçlı kullanıldı,

Kutusu ve faturası mevcuttur.

PowerColor 5700 XT

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 12500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 6 Mart 2022 Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 120 watt 56 mh güzel değerler

ama fiyat yüksek 2 tane 1660 super aynı watt 65 mh daha ucuz ve mantıklı fiyat revize şart.

ayrıca bu forumda herkes oyuncu bir tane delikanlı çıkıp mart ayında mining tavan yaptı aldım.

mining yaptım parasını çıkardı daha iyi kart alcam veya ihtiyacımdan satıyorum demiyor.

güzel kart oyuncu vermez ama miningçide yukarıdaki hesabı yapar.hayırlı satışlar. 

• 120 watt 56 mh güzel değerler

ama fiyat yüksek 2 tane 1660 super aynı watt 65 mh daha ucuz ve mantıklı fiyat revize şart.

ayrıca bu forumda herkes oyuncu bir tane delikanlı çıkıp mart ayında mining tavan yaptı aldım.

mining yaptım parasını çıkardı daha iyi kart alcam veya ihtiyacımdan satıyorum demiyor.

güzel kart oyuncu vermez ama miningçide yukarıdaki hesabı yapar.hayırlı satışlar.PowerColor 5700 XT 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qwertyu35 -- 19 Eylül 2021; 22:59:8 >
  • oyun için güzel kart 2K'da kullanıyordum lakin ps5 ve xbox aldım gerek kalmadı pc'ye :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Palit 9800 GT
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.