Şimdi Ara

powercolor 6850 hdmi ve dvii portları hakkında yardımlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  powercolor 6850 hdmi ve dvii portları hakkında yardımlarınızı bekliyorum

arkadaşlar görüntüyü 2 numaralı dvi portundan dönüştürücü ile vga için alıyoruz sürekli 1 numarayı hiç kullanamadık..çift monitör bağlasakta çalışmıyor..hdmi to dvi dönüştürücü aldım bu sefer 2 numaralı dvi ve 3 numaralı hdmi yeri birbirine yakın diye dönüştürücüler oturmuyor

şimdi sorum şu

2 numara pasif duruma getirilip 1 numaralı dvi portundan görüntüyü nasıl alabilirim ve çift monitör bağlayabilmek için hdmi portunu nasıl aktiflerştirebilirim

yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeranix61 -- 30 Ağustos 2013; 15:40:27 >

• 1numaradan dvı-vga donusturucu ve 3 nolu hdmı den hdmı -dvı donusturucu ıle denedınızmı
  • pegasus1881 kullanıcısına yanıt
    twk twk denedim görüntü alamadım giç birinden sadece 2 numara görüntü veriyor
  • dedıgım sekılde veya 1ıncı dvı vga donusturucu ıle baglı 2ncı dvı dvı baglı sekılde cıkıs alabılmen lazım olmadı ıse hdmı ve dvı donusturuculerınızde sorun olabılır degıstırıp deneyın olmadıgı taktırde kartınızın cıkıslarında sorun olabılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

dedıgım sekılde veya 1ıncı dvı vga donusturucu ıle baglı 2ncı dvı dvı baglı sekılde cıkıs alabılmen lazım olmadı ıse hdmı ve dvı donusturuculerınızde sorun olabılır degıstırıp deneyın olmadıgı taktırde kartınızın cıkıslarında sorun olabılır

anlamadım hiçbirşey kartta çıkışlar arızalı olmamalı..başka 6850 vardı ondada 2. dvi portundan görüntü alamamıştım buda görüntüyü vermedi..dvi dönüştürücüler 2 numarada çalışıyor sağlamlar yani.1 numaradan görüntü alınmaması şüphelendiriyor beni başka böyle sorun yaşayan var mıdır acaba
  • zeranix61 kullanıcısına yanıt
    Bence onun yerine sapphire hd 6850 dual-x al derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Special

Bence onun yerine sapphire hd 6850 dual-x al derim...

kartı 1 yıldır kullanıyorum yeni alacak olsam değerlendirebilirdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zeranix61 kullanıcısına yanıt
    Karar senin sonuçta sen alacaksın ekran kartınını...
  • güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.