Bildirim
Powercolor Ax3650 Driver Sorunu Yardım!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Amd sitesinden mobility 3xxx olarak indir neden bilmiyorum ayni kart bendede var normal 3650 driveri calismiyor mobility 3650kurunca calisiyor garip... Bu arada windows update uzerindende driveri kurabilirsin :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cinayet13
Amd sitesinden mobility 3xxx olarak indir neden bilmiyorum ayni kart bendede var normal 3650 driveri calismiyor mobility 3650kurunca calisiyor garip... Bu arada windows update uzerindende driveri kurabilirsin :)
Mobilty Readon HD 3xxx driverini gördüm ben indiriyorum şuan inşallah budur :). -
Kurulur büyük ihtimal :) -
quote:
Kurulur büyük ihtimal :)
Kardeşim sana dediğim driverin 32bit sürümü xp için yok bende vista 32bit kurdum bişey farketmedi biraz daha yardımcı olabilir misin dünden beridir uğraşıyorum kafayı yicem. -
Peki Driver Solution adlı yazılımı yükle o sana otomatik yüklesin :) Bu arada windows update olayını denedin mi? -
quote:
Peki Driver Solution adlı yazılımı yükle o sana otomatik yüklesin :) Bu arada windows update olayını denedin mi?
Onu denedim bulmuyor updateyide şuan deniyorum. Sen amdnin sitesinden hangi driveri yüklüyosan onun linkini atabilirmisin :). -
Bir bak update'e orda yoksa başka bir yazılım söyleyeceğim :) -
quote:
Bir bak update'e orda yoksa başka bir yazılım söyleyeceğim :)
İe8 yüklenmeyi başarabilirse deneyecem :D. -
Kardeşim sen yazılımı söyle bulmuyor. -
Kardeşim yardımların için çok sağol HD3650 driverini kurdum oldu sonunda :) -
quote:
Orijinalden alıntı: BrkCtnn
Kardeşim yardımların için çok sağol HD3650 driverini kurdum oldu sonunda :)
Windows update den oldu değil mi :) -
Yok direk amdnin sitesinden indirdim update bulmadı :) -
quote:
Orijinalden alıntı: BrkCtnn
Yok direk amdnin sitesinden indirdim update bulmadı :)
Ben oraya bakmışsındır diye hiç şey yapmadım açıkcası
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X